hp-08 eller frisör?

Imorgon får jag reda på om jag kommit in på frisör eller inte. imorgon får jag veta om jag lämnar alla vänner i hp-08, det kändes konstigt och fick en spik i hjärtat när jag skrev det. inte för jag har umgåtts med någon av dem den senaste tiden, lite spänd stämning där känner jag, tyvärr.. men jag vet att jag kommer sakna dem som in i helvete. Jag vill inte lämna dom, kan inte alla mina favoriter byta till frisör med mig? hade varit toppen. Speciellt sandra, mikaela och evelina. Men jag tänker såhär att detta är tre år av hela mitt liv, tre år som bestämmer vilket hål i arbetslivet jag kommer gå. om jag får chansen att gå frisör, som jag alltid har velat så kommer jag ta den. hur mycket det än tar i emot i hjärtat att lämna mina vänner, eller inte lämna. för jag hoppas jag fortfarande kommer hålla kontakten med dem. men lämna dom från vardagen, inte träffa dem varje vecka och pika alla som vi alltid gör. Jag vill ha tillbaka kontakten med vännerna i hp-08. Jag vill inte säga bye bye.
Om jag inte kommer inte kommer jag vara deppig, det vet jag. men det ska inte få knäcka mig för hårt. Annars tar jag studenten nästa år med mina vänner i hp-08, och fårse vart arbetslivet tar mig då. Men visst hade det varit kul att komma in på det man är säker på att man vill arbeta med, det hade ju varit en trygghet. och mycket spännande. Jag är nervös över beskedet imorgon. hoppfull & förvirrad. men jag är säker på mitt val.

mitt huvud sprängs lite

Har kommit hem från jobbet. hunnit se en film. äta nudlar. äta godis&chips. dricka läsk. och lassa, HAHA! ingen förstod mer än jag och mina närmaste vänner, lassa ha ha.
men mitt huvud dunkar och jag vet inte vad jag ska göra åt saken för jag orkar inte gå till köket och ta huvudvärkstablett. det är för långt bort, believe me. mina ben är redan döda efter mitt hårda arbete idag. imorgon blir det en timme mindre, yey! sen bara fredag och hela lördag kvar att jobba, inte jobbigt. inte det minsta.

jobb..

Inget pepp idag inte, ska börja jobba klockan ett och jobbar tills åtta ikväll. Imorgon två - åtta, fredag ett - åtta lördag åtta - åtta. fattar ni? ÅTTA TILL ÅTTA, en lördag när det ska vara stek väder? jag plågas långsamt.. Men det gör jag inte när lönen kommer, då blir jag happy kan jag berätta för er! vad jag har mina pengar till är lätt att svara på kläder, donken, mer kläder och lite mer donken. Nu sparar jag också lite ifall det skulle dyka upp något kul. eller jag försöker iallafall spara, går inte alltid så jätte bra. jag är sämst på spara pengar


emsi

jag gillar dig vännen.

tisdags stek

Idag åker jag tillbaka till gröningen för att steka lite. men idag blir det inte med amanda, utan med självaste sarah svensson. Ska bättra på min bränna hade jag tänkt! så hoppas det går då också.

måndags stek

idag har jag och amanda varit och stekt som fan på stranden. tog BUSSEN till helsingborg för tåget skulle såklart inte funka just idag när vi behövde det. Vi låg och stekte på gröningen och hade det bra! jag somnade i solen så jag har bränt mig på ena armen, men inte hela. för antagligen har jag hållt mig på armen när jag sov, så axlen är vit och min arm är röd fläckig, haha. ser lite kul ut men vafan ;) hoppas jag lagt på mig lite färg.

blev ett par nya shorts, en tunika och ett linne också! satt fint.

jag kan knappt skriva för jag blev skit rädd för en spindel och skulle stänga dörren snabbt, då klämmer jag min nagel så jag får en spricka i den. och den börjar blöda, så den gör jäätte ont :(


midsommar bilder

tog sarahs bilder på mig från midsommar. toppen kväll!


Godmorgon!

midsommarafton igår och jag skrev ingenting i bloggen just för att jag inte hängde vid datorn igår. Men jag tänkte dra min galna midsommar för er ändå! Jag och pierre vaknade vid halv elva och då kom sarah hit, bytade plats med pierre för han åkte hem då, haha. Jag och sarah satt oss ner och gjorde midsommar kransar som tyvärr inte blev så snygga som vi ville. men eftersom jag och sarah redan är två pinglor så var det nästan skit samma. Efter det så fixade vi oss och bytade om några gånger sen traskade vi iväg med världens tyngsta packning hem till daniel.
Där vi kom dit fick vi visa våra skills i matlagning, YES! gjorde skit goda köttbullar som alla blev imponerade av.
Hade gjort köttbullar till hela gatan men vi tog slut på alla själv. När vi käkat satt jag, sarah, sickan och danne bara och tog det lugnt, hade det bara bra. Vädret var ju perfekt! strålande solsken och inte ett moln på himlen.
Fram emot kvällen traskade vi först hem till matte men där kunde vi inte stanna länge för det var så sjukt mycket knott! åt upp mig utifrån och in. vi fick panik och traskade ner till robin där festen var i full gång! sen vidare till andre p. toppen kväll, tackar vi för! När vi kom hem sen gjorde vi chili con carne, vilket också blev jätte god och all mat tog slut. vi måste vara jävligt feta eller ha något annat fel på oss, tror jag! sen somnade jag och saran till filmen farsan. som jag såg för tredje gången om två dagar.
Idag ska jag till mellbystrand och mysa med min pierre. vi ska sova där tills imorgon!

solsken

Somnade hemma hos pjärran igår och imorse vaknade jag vid elva tiden. gick upp och åt frukost med tina och tog det bara lugnt! vid halv tolv kom pierre hem för då hade han jobbat klart. Då skjusade han hem mig så jag slapp gå den jätte långa biten, haha. SÅ nu är jag hemma och tar det bara lugnt! ganska skönt faktiskt, men gillar mer att ha folk vid mig hela tiden. blir så uttråkad annars..

kollar ut genom fönstert och solen den steker! Jag vill till stranden och må bra men det kan jag inte för jag ska jobba klockan två, såklart. det är väl klart jag ska jobba när solen väl dyker upp? min vanliga otur alltså.
Men jag börjar två och jobbar till åtta. hoppas timmarna går snabbt men det blir ju fina cash så man ska
verkligen inte klaga ;) och det är ganska chill att sitta i kassan och klicka varor. Men man har ju inte den snyggaste outfiten alltså! jag har dem minsta byxorna och dem är ändå en bra bit för stora, haha! det är inte lätt att vara så liten som lilla jag är. 18 år och 158 cm! klå det du?


rip lunarstromlunarstorm ska bort nu. OHNO! detta tycker faktiskt jag är lite sorgligt eftersom när jag var mindre bodde jag på lunarstrom. där hade jag alla mina feak vänner som man träffade lite då & så men ändå var dem bästa i världen tyckte man. haha, där levde jag hårt mitt fjortis liv som nu ligger på hyllan för längesen! men måste in och klicka rundor på lunarstrom nu bara för se hur livet är där nu. Rest in peace lunarstrom

jag kommer fan ihåg vad jag har hette på lunarstrom. ni vet, man kunde byta namn för en 10 på mobilen. Fan vad dem har tjänat pengar på mig, 15 kronor för pro vilket var att man fick en snyggare design.. haha.

Jag hette;
puffen_1000
tj0ckiis_
MINKNUTTEHETERCHALLE
MISSHURRICANE
daangerouskatching! cool som fan var jag.
sov gott lunarstorm & sov gott bjarne.


the sims

Jag sitter och roar mig i the sims djurliv. fyfan vad jag tycker the sims är kul, hade nog kunnat nörda på det spelet hur länge som helst. men min dator och jag är inte bästa vänner alltid.. för min dator tycker det är kul och stänga av både spel & sig själv lite ibland när han själv känner för det. så det är ingen kärlek mellan oss just nu!
big no no. får väl läxa upp honom litta, men det hjälper inte.. har försökt nu i kanske två år, haha!

nej återgår till the sims djurliv nu. jag ska nog klicka ett par foto på mina djur & min gubbe så ska ni få se hur stiliga jag gör dem. men dom bara kissar på golvet, buhu! äckligt ju. får väl läxa upp dom med, haha!


ego boost

Jag har klickat lite nya bilder i min älskade skjorta och mina stekbrillor. Jag gillar det!på tiden kanske?

Kanske på tiden jag skriver här igen? Men har inte haft lust för har varit trött på hela idén. Men nu har jag ny header, fräsh & clean! så nu är jag mycket sötare än alla er andra.

Idag var det tänkt sig att jag och sarah skulle dra till stranden och steka. när jag vaknar och kollar ut så är det helt mulet och bara 17 grader. får hoppas det styr upp sig snart så vi kan göra vad vi vill! sitter som en dåre och kollar väder över skåne på alla möjliga ställen. just nu ligger malmö bäst till för där skulle det bli stek idag. Jag får försöka locka med sarah dit, blir ju en bit och vet ingen strand där. men vem tror jag kommar lyckas? ;) hohoho.

För jag måste sola, måste känna lite sommar nu. Bli litta brun och snygg! Nu är jag en blekfis.


RSS 2.0