hår

JA HALLÅ!! längesen, lite? Idag hade vi uppsättningar i skolan. gick väl sådär? men ganska nöjd med denna. så denna får ni se av mig. ganska cool, tyckte jag.

SNART HELG. blir både träning, fest och ullared. perfekt eller.






tisdagen snart slut

sov hos min pojkvän igårkväll. Kollade big brother, Katerina är skön som fan. utan henne i huset bland tjejerna skulle det vara dött. Jag gillar sara också, Men hon är lugn. för lugn nästan. Så katerina, fullt ös! Martin och Simon är fortfarande mina favoriter bland killarna. Gillar ockå Gurkan, faktiskt. Gillade inte han alls mycket i början, eftersom han redan var en liten kändis. Men han har vuxit, han är skön. bryr sig om alla.

Idag körde Pierre mig till skolan, började ju inte från klockan tolv så vi tog en runda till donken innan. GOTT. sen kom jag till skolan och jag klippte momo. sån stekar frilla ni vet? Kort på sidorna, längre där uppe. Men vi körde as kort på sidorna och fortfarande kort där uppe. Men ändå längre. skit nöjd med klippningen! Jag har fått reda på mina betyg på mina klippningar.  

På sarahs klippning; VG +
momos klippning; VG +
Ritningsprov; VG +



kärlekens tunga



Jag älskar dig, mer än vad du någonsin kommer veta.

Ledig dag, umgåts med min pojkvän. Och så har jag klippt my! hoppas hon blev nöjd. Hon hade fått väldigt långt hår sen jag såg henne sist, jätte fint hår. Så det klippte jag topparna på och klippte även upp det. Sen har jag ätit en kopp nudlar, skit gott. jag gillar nudlar. 

Snart ska jag hem till min pojkvän igen! kolla big brother och ha det bra. Imorgon är det skola, har bedömning i herrklippning och momo är min hårmodell. hoppas det går bra.



wook house



Nu kommer sarah hit, och vi ska åka till hässleholm och äta på restaurang. MYS! sen blir det lite party, avskedsfest för jesper innan han drar till afganistan, stridsnissen. 

Också, Älskar jag min pojkvän <3

lite allt & annat

ligger hemma hos pierre nu och umgås med daniel. Pierre är på träning nu så! jag och danne har precis ätit pasta och köttfärs sås. Det var gottit!

Min helg är lite planerad nu. Imorgon ska jag mysa med min pojkvän och ha det bra. På lördag ska jag äta på restaurang med sarah, kampen står kvar om det blir hässleholm eller helsingborg.  söndag är fortfarande ledig.

Idag har jag klippt Johanna. blev bara topparna på håret men det behövdes ;) Hoppas hon blev nöjd iallafall.
Fortfarande inte klippt jessica men det ska jag göra i början av nästa vecka. 

Jag börjar nog bli lite sjukis, eller bara ännu mer förkyld. Känns som jag varit förkyld hela detta året, jobbigt va? eller är det för detta jävla vädret. två gånger har jag fått känslan av att våren har kommit men fan då, jag har haft fel för både gångerna har det snöat igen och blivit kallt. kom igen, det är mitten av mars? hur svårt kan det vara att släppa fram värmen till sverige? jag är trött på snön. Jag är trött på tjocka vinter kläder. Jag vill kunna använda mina solglasögon varje dag. För jag har köpt ett par solglasögon till, såna svarta stekarbrillor som alla hade förra året, fast där är ingen svart kan under till, fattar ni? äh, får väl klicka en bild på dom så ni fattar..



flätor




Emma fixade små söta flätor på mig idag i skolan, NICE. jag gillar det faktiskt! ser lite dumt ut på ens sidan där jag har sidecut, men ska låta det växa nu. det har jag bestämt mig för. 



jag gillar den


sarah - done

Klippningen i skolan gick jätte bra! Hoppas sarah blev lika nöjd som jag blev. Klippte en helform med diagonal bakåt lutning fram till, med lika längder i uppklippningen i nacken. På sidan har jag ökade längder!




till skolan

Nu har jag precis fixat till mig. Sarah står på toan och lägger sin make-up nu, snart rullar bilen till hässleholm där jag ska ha min första bedömning på en hårmodell, damklippning. det kommer bli nervöst! men det kommer nog gå bra, gör det alltid annars. 




tar tag i träningen

Denna veckan tar jag tag i min träningen på riktigt. Senaste veckorna har det inte blivit något större allvar med det, bara lite jogging och styrketräning hemma. Inget mer. Jag har ju inte ett gymkort för det bara ska ligga hemma. Så jag tar tag i träningen nu, tänkte slänga mig ner på golvet och göra några situps nu. bara för jag känner suget.

Jag har gymkort på ugglebadet, men fick en PAK79 tröja av Sarah i födelsedags present. bara för jag är den biff jag är! Haha, den kommer användas flitigt.




slingningen klar

Har precis slingat klart Lenas hår och hon gick härifrån med ett leende på läpparna. Hon blev nöjd, det sa hon själv. och jag blev också nöjd för det blev ljust, jämnt och fint. Så jag kom på ideen att jag ska börja ta före och efter bilder så ni får se mina skills. så jessica ikväll blir den första försökt kaninen på fotograferingen, tror inte hon blir allt för happy på mig. men men, jag ska försöka klicka en bild!

Vill haaaa!


helgen

I fredags gjorde jag inget speciellt. Jag tog det lugnt, följde med mina föräldrar till min farmor och åt tacos och kollade på let's dance, mina kusiner var också där. efter det gick vi hem och jag somnade direkt i min säng, pierre kom lite senare och sov med mig. Tsunamin i japan var ju också i fredags, sjukt.. Hoppas dom får rätt på landet och sina liv igen. 


I lördags var jag uppe med tuppen, jag jobbade från 07.30-20.15. Efter det åkte jag hem till min pojkvän och vi kollade på melodifestivalen, jag hejade på swingfly eller nicke borg. men såklart vinner eric saade. låten var inte dålig men jag tycker han har mesig röst och jävligt enformig låt. Sen lagade jag och pierre mat, blev kyckligklubbor pommes & ketchup. GOTT. 


Igår, söndags, så tog vi det lugnt hela dagen. Jag var hemma och bakade kladdkaka muffins till mamma & pappa så dom blev lite glada på mig. Sen åkte jag hem till pierre igen, vi var ute och gick med elvis och bozz en runda. sjukt skönt väder ju! Sen kollade vi på big brother, sanna åkte ut. hon var ju min favorit en stund men hon sjönk ganska fort igen. Hon gjorde inget och blev tråkig. Börjar gilla Katerina mer och mer, like it.


Idag är det måndag och idag ska jag slinga min mosters hår. hon ska bli ännu ljusare! Sen vid sex tiden ska jag hem till Jessica och klippa henne. Vet inte om sarah kommer hit ikväll och sover här. För hon ska vara min hårmodell imorgon i skolan, ska klippa henne och få bedömning på det. Nervös? ja. men hoppas det går bra.



GOD MORGON

Precis varit ute med hundarna en runda. Och precis kommit hem. Idag har jag inga planer för jag ska jobba imorgon. 07.30-20.15 ..

malmö



Det blev en tripp till Malmö. Först tog jag tåget till åby skolan och träffade lite vänner. Vissa jag inte träffat på ett tag och vissa som jag träffar oftare, men det var mycket trevligt. Träffade bland annat min gamla klass, saknar mina PINGLOR. sandra, maria och mikaela. dom sitter fast i mitt hjärta. 

Vid tolv tiden SPRANG jag och amanda till tåget för att hinna med det och vi hann. Måste sett jävligt kul ut faktiskt. Jag tycker det är skit roande och se folk springa till tåget så. Ja, vi kom ner till malmö och åkte till entre. Jag hittade ett par nya jeans, en mobilväska som var skit snygg. och två parfymer från yves rocher, min nya favorit butik. Stör mig bara på att dom bara finns i Malmö. Det finns två affärer i skåne och både ligger i Malmö. Men man kan ju beställa från internet också, men då kan man ju inte lukta på sakerna och se om man gillar de. man får chansa helt enkelt, vilket jag först gjorde. I början av veckan beställde jag hem två parfymer där ifrån, en med lukt av hallon och en av björnbär. Idag köpte jag en med lukt av jordgubb och en av persika. Passade på att lukta på dom jag beställt också och dom lukta GOTT. 






men jordgubb är min favorit!



studiedag

IDAG är det studiedag, jag är ledig, klockan är 08.05 och vad fan gör jag uppe redan? Nej men Pierre skjusade hem mig så jag slapp gå hem sen i regnet när jag vaknat. Han skulle ändå köra till skolan nu. Sen har jag bara inte gått och lagt mig igen, inte blivit trött ännu.

Jaha, vad ska jag göra idag? En runda till gymmet kanske? Eller en runda till malmö och shoppa lite? Jag är sugen på det men ändå inte, har ett älskade ullared som väntar på mig om tre veckor. Känns som jag behöver spara pengarna dit där, men jag hinner ju få lön en gång till och jag har sparat massa pengar dit också. malmö ullared eller båda? i have no idea. får se om någon nappar eller inte! För det är ju inte alla som har studie dag idag.

Och min älskade myra är ju magsjuk, krya på dig.


Svar på kommentar;
sarah: JO, men vi har ju ett secret love life you know!

tisdag

jag har precis tvättat av mig mitt smink och ska snart trilla ner i sängen. Trött är jag bannemej! Efter skolan drog jag till klippan och skulle fixa praktikplats och vet ni? JAG FICK DET! JAG HAR PRAKTIKPLATS PÅ HARD ROCK SALONG!! och även längre än så om jag ville det. om jag ville det? är det en fråga? AAFAN att jag ville det. satt där på en intervju och blev utfrågad men jag klarade mig nog ganska bra eftersom jag fick PRAKTIKPLATS PÅ HARD ROCK SALONG. jag är fett happy över det! Gillar salong och människorna verkar kanon.

Och idag, hur bra var inte vädret? Jag älskade det. Det fick mig på ett bra humör, kände mig som världens mest duktiga människa. typ. När jag kom till hässleholm svettades jag ihjäl i min stora vinterjacka. Jag skulle tagit vårjackan, men det gjorde jag ju inte. Jag gick istället in på HM och köpte den första stekar glajorna för året. Blev ett par pilot brillor med brunt glas, as nice.

Sen blir jag bara så trött på allt folk som inte kan svälja sin stolthet. det som har hänt har hänt, någon gång måste man gå vidare? inte haka upp sig på en sak. Det gjorde jag idag, bad om ursäkt till det förflutna och lägger det åt sidan. Allt där är historia, inget att göra något åt. Klarat mig bra hittills och lär nog klara mig minst lika bra i framtiden. Så, jag blickar framåt med ett stolt förflutet. Dom har fått sina ursäkter, dom som förtjänade dom vill säga. Alla fick inte, endast dom som jag kände att jag var skyldig en till. Sen hur dom tacklade ursäkten är en annan sak. Vissa bra, vissa började om allt igen. men dom fick ett förlåt en gång för alla. och det var nog för en lång framtid också.



Här ser ni mina solglasögon, feta va? Det är även min fina vän Hanna.




happy birtday

idag fyller jag år! fullt upp här hemma. berättar om gårdagen sen!

kattnaglar



Nu har jag gjort mina älskade naglar. som jag fick i födelsedagspresent av syster min och mina päron. Jätte nöjd med dom, blir jag alltid när Lotta har gjort dom. lite svårt att skriva nu men jag vänjer mig snart, får jag hoppas!

min docka

Såhär blev min docka igår i skolan när ah rullade en halv cirkel på curlers. Ganska fett ändå?


like my hair










godkväll

Jävligt många inlägg jag har slängt upp idag va? Nej, skolan tog kål på mig. När jag kom hem så däcka jag dirr i sängen. även fast jag bara gick i skolan från 12 till 3. Det kostar att ligga på topp, så är det bara. Men det var kul att träffa dem från klassen igen. Gjorde väl inte så mycket vettigt i skolan idag mer än att rulla ett perm. huvud. Och pratade om valen till årskurs två, eftersom jag redan har gjort många av kurserna så har jag ganska mycket fritid. vad ska jag göra av hela den fritiden? kommer sluta med att jag klättrar på väggarna, haha! nej jag tror jag kan lösa det där ganska bra. I tvåan ska har man fyra kurser att välja bland och man ska ha 400 poäng tills man slutar 3an. Jag har redan gått två årskurser i klippan där jag samlade på mig ett bra gäng poäng. Så jag ska läsa en extra kurs i tvåan och det är formgivning A. där vi kommer lära oss lite om make up och sånt. Det ska bli kul för jag vill lära mig sminka en grym make up också. det har man ju nytta av själv! 



godmorgon

Har precis gått upp från sängen, har haft lilla molly med mig hela natten. Man var ju rädd att man skulle rulla över henne! hon är ju så liten. Nu ska jag fixa till mig och äta frukost. sen ta cyklen till stationen, idag är det skola som gäller!

RSS 2.0