Måndag igen och igen och igen

Tiden går så himla fort, känns som det kommer ny vecka dag efter dag. Hinner ju knappt med! Eller hinner med gör jag, har gjort klart frisöruppgifterna jag har till imorgon, så det behöver jag inte tänka på. Nästa måndag plockar jag hem färgteorin och börjar plugga för om två veckor har jag ett stort teoretiskt färgprov. Om det går finnemang på det så kan jag få MVG i frisörkursen. Hade inte varit alls dumt!


Söndag

Jag var ute i fredags. Inte igår, mina inlägg kommer när det själv vill.

Igår jobbade jag från 14-20. Efter det skjutsade min fina syster mig till Örkelljunga för jag skulle umgås med mr and mrs. Biarner, Johanna och Arthur. Tog mest det lugnt och hade det bra. Var ganska trött så josse hämtade mig igen vid ett sen åkte jag hem och sov.

Idag kom josse och väckte mig vid halv elva. Jag satt upp hennes hår för hon skulle på barndop! Söt blev hon :)

Börjar jobba om två timmar, 14.30-20. Sen ska jag vara med min pojkvän.


Hjärta

Hade världens bästa utgång igår. Hade så sjukt kul! Tackar alla inblandade


onsdag ju

hemma från skolan! hade bara kultur och stilhistoria idag. kollade på två filmer sen slutade vi, lagom. idag ska jag klippa till stalle, katching! sen är folk inte riktigt vettiga i huvudet. om en person hade viljat ha kontakt med någon, så hade man väl inte sagt upp kontakten från början? speciellt inte när man undviker att svara dom när dom gör ett försök. nä, precis

<3


Uppsättning

Gjorde en uppsättning idag i skolan. Blev ganska okej nöjd med den, men den hade ju kunnat bli mycket bättre. Men uppsättningar är inte min starka sida så detta får väl vara en bra början hoppas jag. Har inte fantasin till att komma på sånt. Men den kreativiteten kommer nog! Annars får jag kämpa mig fram till den.


Arobic pass

Var på mias arobic pass nu ikväll. Fick med mig Nikki ner också, så jag slapp se dum ut själv. För jävlar vad man fick träna både hjärnan och kroppen. Och det gick ju snabbt med! Så man hängde inte med för efter ett tag när man kommit in i det. Inte konstigt på att Mia har så snygg kropp när hon tränar som hon gör. Beundransvärt! Men det var kul och faktiskt skönt att börja röra på sig, svettas lite (mycket). Och imorgon kommer jag nog ha världens träningsverk, eftersom jag redan hade det idag.




Tisdag igen

Slutade skolan igår klockan 11.20. I skolan fick vi lära oss olika metoder på hur man sätter i förlängning. Det var kul! Så jag satt i två askgrå slingor i mitt hår. Men tror jag ska ta ut dom igen för det är syntet hår, vilket betyder att det inte är äkta och du kan inte platta det eller någonting med värme. Men kul att prova på ju!

Idag är det tisdag som dom flesta vet. Går i skolan tills klockan 16.00! Lång dag. Och morgonen var inte den bästa.. Vaknade och hittade inte vilka kläder jag skulle ha på mig så det tog sin tid. Sen blev mitt långa fina hår inte som jag ville. Och jag hann inte ära frukost. Fick stressa till stationen för jag var sen på det. När jag gått halv vägs skickar Fanny att tåget är tio minuter för senat. Så jag går in på Konsum för prata med mamma, fördriva tiden. När jag ska gå ser jag att bommarna går ner så får springa som en jude för att hinna. Hoppar på tåget svettig och fin och får veta att detta tåget skulle egentligen gått för en halvtimme sen så jag kom inte på samma tåg som Fanny ändå -.-


Core pass

Precis kommit hem från core passet. Skönt att röra på sig faktiskt! Kommer nog ha ganska bra träningsverk också. Men bra bevis på att jag tog i när jag tränade iallafall. Imorgon är det gympa och arobic får se om jag får med mig någon ner till träningen då.
Har gjort soppa till mig till kvällsmat, dö god. Tycker soppa är underskattat för det är mera super gott tycker jag.

Julias hår

Såhär blev Julia hår! Vi klippte bort hennes v-form till en rak kant istället. Hon var trött på sitt v så nu åkte det av! Klippte upp det bra också så hon kan busa till det. Dessutom ser hennes hår tjockare ut :)


Knäpp blogg

Vet inte varför mina inlägg inte kommer upp riktigt när dom ska men jaaa, det får ju funka ändå!

Känns bra i mitt låånga hår. Ska klippa det en bit bara för det är dö långt nu. Min syster som satt i det, bra jobbat. 5 toast!

I fredags umgicks jag med Amelie. Vi var först hemma hos mig och åt god smörgåstårta som syrran fixat. Skit god!! Sen körde vi Stalle till Klippan för han skulle festa. Men inte vi, inte festat på två helger nu. Känner mig ganska duktig :) mm ja det gör jag. Efter vi lämnat av Stalle körde vi ut till Frida och kollade film och snackade en massa skit.

Igår umgicks jag med min fina pojkvän. Kollade på filmen apornas planet, faktiskt bra. Sorglig också, söta apor.

Snart kommer min kusin hit. Ska klippa henne :) tänkte ta före och efter bild nu så ni kan få se. Ska försöka komma ihåg det!


Resultatet

Här är resultatet. Det blev bra! Jag är nöjd. Är mer vinrött nu, i slutet var mitt hår mer rosa än rött så det behövde färgas ;) men min andra färg har hållt sjukt bra för att varit vithårig precis innan vi färga det rött. Goldwell levererar!

När jag kom hem så hade jag två söta mysvovvar hos mig i soffan. Molly och Daisy! Världens bästa chihuahuor! Chicko var i mammas knä istället. Jävla mammagris är den hunden alltså.

Nu sitter jag hemma hos farmor, har precis klippt henne. Blev kanon.


Färgar håret

Sitter med färg i håret på evelyns praktik plats. Håller tummarna på att det blir bra! Annars är det ju väldigt sorgligt. Men ska nog bli bra, evelyn vet vad hon håller på med ;)

Ikväll blir jag lång hårig. Yes, ska bli gött. Haft kort hår länge nu ju så dax för en förändring.

Vad ska jag mer göra idag? Klippa farmor och hjälpa syster med att göra smörgåstårtor. Mamma fyller ju år imorgon så blir att äta gott då. Älskar smörgåstårta!


Håret har kommit

Är dö lycklig, mitt hår har kommit! Nu håller jag bara tummarna på att evelyn kan färga in mitt hår till förlängningens färg imorgon på hennes praktik. Eftersom Frida är på kurs hela veckan och Nejia har det gott i Thailand så blir det ingen praktik för mig imorgon. Så, hoppas evelyn har tid för mig! Vill ju sätta i det så fort som möjligt :)

Nu har jag kultur och stilhistoria. Får reda på betygskriterier, satsa hårt MVG! Lägga tid på skolan är viktigt.
Jag slutar om en timme, 11.20. Hem då och sova lite? Ja, låter inte fel. Gå en lång runda med min vovve :) Mer vet jag inte än.


Onsdag igen ju

Mitt senaste inlägg skulle kommit upp i torsdags. Bättre sent än aldrig ;)

Påväg till skolan nu, hörs!


Hårt arbetande dam

Har haft praktik på hardrock salong idag, har haft frågor om var den ligger och salongen ligger i Klippan. Vid arbetsförmedlingen om det hjälper? Dom flesta unga vet väl var det ligger ;) har haft fullt upp på salongen idag! Super kul. Haft fullt upp från jag kom imorse klockan nio tills jag gick hem klockan sex. Så mina ben värker nu även mina fötter. Men det är det värt! ;D

Har fått världens finaste linne av Johanna. Kommer vara snyggast i hela Stockholm den 18 februari när vi har dom på oss. Är så glad att jag har en så söt och snäll vän.


framåt i livet

Jag har precis skickat ut en jobbansökan. Det där med att skriva CV var inte så enkelt som jag trodde. så nu håller vi tummarna på att jobbet blir mitt! vad har jag mer gjort idag? jag har beställt hem HÅÅÅÅÅR. dö bra!

Inte alls kul

Bra dag blir dålig dag. Inte lust att skriva en roman eller något i den stilen idag. För jag är inte alls på humör.

Skolan idag gick ut på att föna en frisyr på en människan. Jag fönade på Fanny, hennes sjukt långa hår fick jag en riktig match med. Resultatet blev inte så hollywood som jag hoppades på men fick bra volym iallafall. Sen var den skoldagen slut. 11.20.

Nu ska jag hem till min Pierre.


Trodde jag skulle svika er?

Trodde jag skulle svika er idag va och inte skriva något? Icke det icke. Dagen är fortfarande inte slut! Skolan idag tills klockan tre. Klippte en lärare idag i skolan och det blev skit bra! Riktigt nöjd. Glömde dock att fota det. Måste bli bättre på det..
Vad gjorde jag mer än så? Fick mest reda på hur denna terminen kommer att se ut och vad som händer när och sånt. Tur jag fick en skit snygg almanacka i julklapp då så jag kan vara så duktig och skriva in det viktiga. Annars hade jag säkert glömt bort det, inte så bra på det där med att komma ihåg saker.
Vet att jag måste leta upp en gråhårs modell till den 24 eller den 31. Prov vecka 7 och lov vecka 8. Det var det viktigaste. Eller om två veckor lär vi oss olika metoder av hårförlängningar. Kan redan en del och det blir bra men nu kan jag ju bara bli bättre!

Ikväll har jag ätit hel grillad kyckling med hela min familj plus David och Pierre. Mysigt! Och gott var det också måste jag säga. Mamma kan sin grej alltså ;) kvinnor kanske ska stå i köket trotts allt. Nä, pappa gör också super god mat så ifrån köket kommer han inte.


sova är min grej.

hade skrivit ett skit bra inlägg precis och klantig som jag är trycker jag på något skit så allt försvinner. inte okej! så får börja om och veta att detta kommer inte bli lika bra som förra.

MEN efter kvällmaten som bestod av colslaw som jag själv gjort som smakar dö bra och fläsk till det så la jag mig soffan för att kolla tv med min föräldrar. efter tio minuter sov jag som en stock, sover alltid nu för tiden. kan nog stå upp och sova, kan jag säkert. kan allt.

första dagen för denna terminen är klar. nu har jag gått frisör linjen prick till mitten. nu har jag lika lång tid kvar som jag har gjort klart, 1 och ett halvt år. tror tiden kommer springa iväg här också för det har den gjort de första 1 och ett halvt åren. bara fortsätta att köra mitt race! lära mig så mycket som möjligt. finns inga stopp bara en jävla massa möjligheter! köra på och tro på sig själv, det måste man. finns alltid haters som vill det sämsta för en ju, min inte för mig. det finns inget stopp



här är bild bevis! ligger och sover i grekland, åh grekland. så skönt.

mitt ute i korridoren

sitter kvar i skolan, trotts jag slutat nu. dom andra slutar klockan tre och jag är en snäll vän och väntar på dom. eller så tar jag tåget hem om en timme, tror det blir så istället. för lektionen dom har nu är handel, den kursen har jag redan gått. tänkte vara social och sitta i klassrummet med datorn och bara ta det lugnt. men icke, det fick jag inte för den nya läraren. det var inte okej. så nu sitter jag UTANFÖR klassrummet i en soffa istället, kan stirra in på dom ändå. eftersom john bauer har stora rutor in i alla klassrum överallt. så förstod inte vad skillnaden var, jag stör ju lika lite där som här. så passade på att skriva lite nu när jag ändå inte har någonting att göra. finns det något annat att säga? ge mig pengar, en hund, lite mer nya kläder, längre hår, brunare hy, mm låter bra med det. tackar.

Påväg till skolan.

Sitter just nu intryckt på tåget mellan 4 människor jag inte vet vem är. Tåget är smock fullt! Evelyn och Lukas sitter några platser längre bort, får se till att leta upp dom när vi är framme i Hässleholm! Sen springa till bussen, som vanligt. Värsta intervall passet på morgonen ju. Powerwalk till tåget för man är aldrig ute i god tid, paus på tåget, springa till bussen (det är en bit, jo) paus på bussen sen gå sista biten till skolan. Good shit!

Och det är kallt ute.


Hemma hos älskling

Ligger och kollar tv hos Pierre nu. Mysigt! Har redan sovit en timme ikväll, mindre bra. Kommer säkert inte somna fråns sent när jag ska upp tidigt imorgon. Tar tåget som går runt halv åtta, men kort dag imorgon. Slutar redan 11! Har en klippning på kvällen sen, ska klippa till Jennifer var det tänkt.

Mitt hår växer på, bra det! Kommer säkert att klippa av det igen. Men för tillfället försöker jag få det till att växa ner en bit till. Trivs bra i mitt fina röda hår fortfarande! Life is good

Nu ska jag hoppa in i duschen och bli fräsch. Kanske vakna till lite, får skynda mig. Ska se filmen som går börjar klockan nio. Australia, tror jag den hette.


tillbaka till verkligheten

imorgon är det tillbaka till verkligheten efter 3 veckor jullov. ska bli ganska kul att komma tillbaka till skolan och köra igång med frisörerna igen. jag stormtrivs, kommit in på helt rätt linje nu. glad jag jag tog tag i livet och bytade, annars hade jag fått ångra det hela mitt liv sen.

sitter och kollar utomlands resor. vill till turkiet eller något annat varmt land. samla ihop pengar och sticka iväg en vecka? inte fel. felet är bara att samla ihop pengar är jag inte så värst bra på! måste hålla i pengarna bättre framöver tror jag. men nästa månad kommer jag INTE hålla i pengarna, för då är det STOCKHOLMIA och LMFAO! köra hårt, flasha med cashen i stockholm. efter helgen i stockholm kommer jag få leva fattigt resten av månaden. lika bra att ställa in sig på det redan nu! så en utomlandsresa får bli fram mot sommaren. med amanda eller johanna eller amelie eller alla? för amelie är ju INTE i nya zeeland då. vill inte riktigt tro att det är sant än, planerar sommaren som om hon skulle vara med varje dag. men icke - men så långt fram i verkligheten är jag inte än. kommer inte bli det från den dagen hon åkt heller. gråta floder.

i fredags var det helsingborg, barrunda med johanna och amanda! amanda var nykter och körde, duktig tjej. kör bra gör hon också! kollade mest runt och hade det trevligt. blev inget långvarit. fick med oss pierre och daniel hem. någon fattig idiot hade snott pierres mobil när han var inne på tempel. tråkigt! att det finns folk son dra ut om dom är så fattiga att dom måste sno annars saker? menar de, att det kostar ju en del att dra ut också. stanna hemma med er istället, jävla pack.

NU idag, SÖNDAG, sista dagen på lovet så kommer johanna hit. hon är faktiskt påväg hit just nu! YES. vi ska spela monopol var det tänkt, fårse om vi får med oss någon på det spåret. inte så kul att spela själva ju. fick ett monopol av mamma och pappa i julklapp, as bra. spela spela spela!





torsdag

idag sov jag ut, sov tills 11.30! längsta jag har sovit på detta lovet. eller var det nyårs dagen? den dagen hade jag inte ens koll på vad en klocka var. men när jag vaknat hämtade pappa upp mig hos pierre, åkte hem och gick ut med hundarna. alla tre faktiskt, systers hundar var här så dom fick hänga med på en sväng. gick bra!
lollo kom och klippte sig. blev bra det också!
sen kom frida och hämtade upp mig, ännu en som har körkort. vi åkte och köpte massa inrednings saker till hennes lägenhet, blev riktigt riktigt snyggt i hela lägenheten! jätte mysig lägenhet. längtar tills jag själv står där och ska välja ut tema till alla olika rum och bli nöjd över MIN lägenhet. men det dröjer väl ett tag till, 1 och ett halvt år kvar i skolan ju. sen står ju hund också på schemat, min älskade pomeranian. min och johannas kommer bli kära, det vet jag.

och jag tycker så synd om min älskade syster, han har det bra nu.. <3

katt


new years eve

ikväll åker jag och min fina pojkvän in till helsingborg för att äta god mat och kolla på bio. blev filmen new years eve, har hört att den ska vara bra så får se om vi också tycker det. ska bli mysigt iallafall! :)


LMFAO

den 18 februari åker jag och johanna upp till stockholm för att se LMFAO. Hur bra? DÖ bra. Det ska bli riktigt riktigt kul, jag har aldrig varit på någon stor konsert innan och aldrig varit i stockholm. så två flugor i en smäll! sen utgång i stockholm efter LMFAO, åh så kul det ska bli! taggad till tusen.

OCH GRATTIS till världens bästa amanda som fick sitt körkort igår. sjukt bra! nu är det endast jag kvar, latmasken själv. fortfarande inte skrivit in mig ens, får väl ta tag i livet strax känns det som. strax sa jag!


nytt år, 2012

Mitt 2011 har varit kanon! riktigt bra faktiskt. funnit fyra vänner som ligger SÅ nära hjärtat, amelie johanna amanda och emelie. Har förlorat vänskaper också, om det är så man säger? tråkigt men sanningen är ju att tack vare det har jag träffat personer som är bättre än så. Amelie, johanna och emelie har kommit så nära mig på inte alls lång tid. mina närmsta vänner. undrar hur fan det ska gå när amelie åker till nya zeeland i 1 år i april, kommer ju klättra på väggarna. den mest sjuka (bra sjuka) personen jag känner kommer försvinna ett år. 1 ÅR?! men ska nog ner där till julen, redan planerat. tvunget att göra! tur amanda, johanna och emelie finns kvar då iallafall!  och min fina pojkvän så klart. Amanda har jag känt sen jag var liten bebis, vår vänskap har gått som en berg och dal bana under åren, just för vi är SÅ lika. SÅ envisa både två, men vi finner alltid tillbaka till varandra. för vi är bra för varandra, det vet vi om.

något annat bra med 2011 är att jag har fått världens bästa praktikplats, HardRock salong i Klippan. Underbara personer som jobbar där, Frida och nejia. Trivs kanon! jag lär mig så mycket av dem.
Frisörskolan går på bra, börjar sätta sig bra alltihopa och jag tycker fortfarande att det är jätte roligt. övning ger färdighet och det har jag verkligen märkt. mycket mycket säkrare på det jag gör nu än för ett halv år sen.

Har haft dem flesta hårfärgerna under 2011, från brunett till nästan svart, till röd-seris till blond/rosa till gråvit hårig, till lila. och nu är jag tillbaka till det röda! en lite mörkare ton på det, men fortfarande JÄVLIGT rött. trivs bra i det, trivdes skit bra i det gråa också. men känner att det är rött jag vill ha nu, ett tag fram över. inte tröttnat än så länge! mitt bruna tröttna jag på ganska fort. måste ha något utöver det vanliga annars är det inte kul. när man väl börjat mixtra med lite mer levande färger så måste man fortsätta, så är det för mig iallafall!

var utomlands med min pojkvän 2011 också, första gången tillsammans. var på ön santorini i Grekland, kärleksön. hur mysigt och skönt som helst! hel nöjd.

nyårs afton var fin! var med folk som betyder något för mig, fast emelie var inte med. hemma med sönder bränd hand, stackarn.. och amanda firade i helsingborg! men amelie, johanna och jag var på topp! orkar inte dra igenom hela dagen. den var kanon bra och jag mådde bra. gör jag fortfarande, gör jag alltid, näst intill.






















































































bilderna är bra, beskriver mitt 2011 bra.


RSS 2.0