trött tisdag

jag är en sömndyrkare, jag måste sova. jätte mycket. har sovit på eftermiddagen varje dag i hur länge som helst. utan idag och nu är jag dö trött. kan knappt hålla ögonen öppna och klockan är bara halv tio. men sånt är det när hjärnan går på fullt hela skoldagen. sen att tågen fortfarande inte går som dom ska för berit drog in över landet är störigt. hoppas tågen fungerar som dom ska imorgon, annars är det inte lönt jag åker in till skolan för jag har en timmes lektion bara.

efter skolan så kom söta emelie hem till mig och vi bestämde oss för att hennes hår skulle åka av! så jag tog lyckligt fram saxarna och började klippa. SNYGG var hon men SNYGGARE blev hon. från hår ner till ryggen, en bra bit till axelångt. klippt det i helform sedan skurit ut det snyggt!


utgång i helsingborg

utgång blir det, och bra också hoppas jag! min kära örkelljunga bo johanna är påväg hit. blir tre rätters så här en fredagskväll, lyxa till det lite. sen fixar vi oss och åker tåget till åstorp, där det är förfest hos frida. nytt uteställe öppnar ikväll och jag har vip. så bra är livet


fredag

jag är ledig alla fredagar vilket är as gött, sova länge och ladda in för kvällen. ikväll blir det utgång, yeah buddy.

snart kommer michaela hit och vi ska färga hennes hår. från mörkbrunt till lite mer rött, vilket kommer bli att det skiftar i rött. men tror det kan bli skit bra!


ledig dag

skönt att sova, vaknade runt 10. snart ska jag till frisörtjänst med min far och inhandla lite mer frisör grejer, sen blir det helsingborg för shopping med dessan, fram emot kvällen sätter vi oss på en bra restaurang och äter gott. tror denna dagen kommer bli kanon! JAPP

godkväll gott folk

klockan är lite över 22 och jag är dö trött, somnade på soffan innan vid halv åtta tiden. men som tur är var jag vaken till dom desperata fruarna tog plats i tvrutan! men kommer nog inte klara länge till innan jag slänger mig sängen och sover hur länge jag vill imorgon. för jag är ledig, riktigt gött. sova ska jag göra! Det är ännu en sak jag är jävligt bra på.

snart kommer min fina pojkvän och lämnar min mobilladdare till mig eftersom jag har glömt den hos honom och behöver den nu. har endast 13 % kvar på min iphone, inte okej. måste ju vara uppdaterad all day - all night.

OCH jag tror jag har bestämt mig om min hårfärg till slut. men färgen sitter inte i håret ännu så kanske hinner att ångra mig en gång till?


kom med posten

sådär, hela skoldagen avklarad. 10.10-16.00, lång dag för mig. enda dagen jag går mer än 3 timmar, haha! i skolan gjorde jag ännu än permanentrullning och en uppsättning. uppsättningar är något jag vill bli grym på så det är bara till att fortsätta öva. börjat med kundpassen nu också, så är det någon som är intresserad för att klippa och färga håret för en billig peng så är ni välkomna till john bauer skolan i Hässleholm, salong skönheten. Har kundpass varje tisdag mellan 12.10-16.00

när jag kommer hem från skolan så ligger ett paket från posten på bordet, jag sliter upp det och där ligger min sminkpalett, lyckig blev jag. 132 färger att lägga ögonskugga med, SCORE! så nu är det till att öva, riktigt kul är det.



kväll

gjort kvällsmaten tillsammans med mamma idag! blev fläskfilegryta som vi bara kom på och slängde ihop. väntar på att riset ska bli klart sen ska vi äta, så återstår att se om det smakar bra. men det gör det säkert, är även grym på att laga mat så.

precis pratat med amelie ett tag i telefonen. inte träffat henne på hela helgen så saknar henne ju! fattar inte hur det ska gå när hon åker till nya zeeland i ett helt jävla år, kommer ju inte stå ut. men ner och hälsa på ska jag, hur flygrädd jag än är. dessutom har amelie talat om för mig att där inte finns några farliga djur på land, så det är ju bra iallafall.


ny vecka

måndag, igen. tiden går skit fort, kanske för jag har ett så fullspäckat och bra liv. måste nog vara därför! utbildningen går framåt, kanon praktikplats, bra vänner, klarar mig bra på mina cashmoney, bra pojkvän, bra familj och bra hund. något annat som är bra? jag är bra. allt rullar på alltså.

och snart är det jul, igen det också. jag gillar inte snö och sånt, det hade räckt på julafton. kallt och jävligt och sen när snön smälter så blir allt blött. fötterna blir till isbitar och det är halt ute så man kan gå och ramla och skada sig. även om jag älskar skadegjädje, som om jag ser någon annan trilla dör jag av skratt.
sen måste jag komma på vad jag önskar mig i julklapp, inte det lättaste. har det mesta jag vill ha och behöver. vill ha en alldeles egen hund, en pomeranian, men det kommer jag aldrig få av mina föräldrar så att lägga fram det till dom är bara onödigt. för det får dom höra näst intill varje dag här hemma, att jag vill ha en vovve.
men vill bara ha en liten söt hundvovve, ingen stor. för fan vad jobbigt att ta med dom på olika ställen. klumpiga och tar stor plats, drägglar säkert och smutsar ner dubbel så mycket. minst. så en liten hund är perfekt!

sen tillbaka till dilemmat, mitt hår. Det är skit snyggt! men jag kan inte bestämma mig om jag vill ha det kort eller långt. ena dagen vill jag spara det och beställa förlängning, nästa dag vill jag klippa av det och göra något as ballt. och nu till färgerna, jag trivs bra i mitt blonda med lila botten, grymt som fan. men jag saknar mitt snygga röda hår, dö snyggt. så sitter här nu och funderar över om jag ska färga tillbaka det till det röda nu när jag väl har blivit blond som vi har kämpat efter. svårt val, jobbigt val.




feber

inte så kry som jag vill vara, fick feber igårkväll och den sitter fortfarande i. så blev ingen skola idag och inte imorgon heller! men imorgon kväll ska jag i vilket fall som till malmö med min handledare frida och kolla en frisörvisning, ska bli skit kul faktiskt.

Sen är jag starkt inne på att klippa av mitt hår igen, nu när jag väl har fått ut det en bit så vill jag klippa av det igen. förvånande va? men sån är jag, enformig och dan kan man ju verkligen inte säga att jag är. har nog haft dom flesta färgerna i mitt hår. frisyrerna också, från långt till kort till töntlängd till kort. töntlängd är när håret viker sig precis på axlarna. det förklarade mikaela för mig i min förra klass och efter det så har det begreppet suttit kvar i min skalle.

jag vill kunna så mycket, vill kunna lägga en riktigt snygg sminkning. det är så snyggt när man är mycket sminkade och det ligger bra! älskar ögonskuggor på folk, så jag ska köpa hem en stor karta med massor av olika färger sen in på youtube, leta klipp och öva. blir väl duktig någon gång! tålamodet ska också finnas där bara sen är allt klappat och klart. ibland finns det där och ibland inte. men får ångest på mig själv när det inte finns där så är resten av dagen förstörd.





duktig tjej

varit i skolan idag, en lektion på tre timmar sen slutade jag igen. ganska skönt att ha så lugna måndagar som jag har, hade inte varit så kul att börja veckan med att gå tills 16. så måndag är ganska bra trotts allt!

när jag kom hem så var jag en ängel och gjorde köttfärslimpa till mamma, eller jag försöker. första jag gjort i hela mitt liv, den är inte klar än så vet ju inte riktigt hur den kommer smaka! återstår att se, kanske blir skit äcklig. men jag ville iallafall vara snäll mot min mamma.
sen ska jag göra kvällsmaten också, fläskytterfile av något slag. mer vet jag inte, jag är grym på att laga mat. bara om jag vill så kan jag, så idag vill jag.

om 15 minuter kommer min kära syster och hämtar mig, ska med henne till hennes vännina och klippa hennes barn. sen kommer johanna och jag ska slinga henne, sen ska jag även hinna klippa andre idag, upptagen kvinna!
men jag ska nog kunna lösa detta också


dj blend hjärta

http://www.djbl3nd.net/videos/

där har ni musik bitches, aaja! fest ikväll, fira emmie och rebecka som har fyllt 18. kommer nog bli bra ös, så här chillar jag med dj blend så länge.

snart kommer frida och vi kanske ska mixtra med hennes hår eftersom hon säger att det är gult. men, det återstår att se. sen kommer amanda och jag ska nog starta jusin bieber filmen till oss då, love

ljuskvällen

idag har jag varit kreativ. färgade jessicas hår, mörk brunt med lite röda och lila nyanser. efter det kom vicki och vi slingade hennes hår. la lite extra highlights i hennes bena efteråt med folie, så hon blev riktigt snygg! jessica också såklart, snygga töser.

nu väntar jag på att maten ska bli klar, sen ska jag ner på ljuskvällen med fröken emelie. mys!

mästerkocken

ingen bloggning igår, var upptagen hela dagen lång. vaknade upp med amelie och vi käkade frukost sen begav hon sig till jobb. då sov jag vidare i någon timme, mådde ju inte som en kung precis. sen gick jag ner till rita och klippte henne och carola. sen hem, kolla film med mamma efter det kom min saknade vännis johanna på besök! vi åkte till markaryd och besikta hennes bil. pärlan gick inte helt igenom, men halvt iallafall. men johanna har cashen så hon klarar sig prima! efter det blev det en sväng till ljungby där vi käkade på harrys. as gott, godaste såsen jag någonsin smakat. mmm! sen var klockan kvällen så johanna körde hem mig till min pierre. sen somnade jag ganska fort!

jag lagar mat, till mig själv. inte lika kul men gott ska det bli! blir kycklingvingar, potatisgratäng, champinjoner och vitlöks tomater, mmmhmm! min pojk får stå ut med att jag luktar vitlök ikväll för det är så jävla gott. som ni kanske förstod ska jag umgås med pierre ikväll, ska få honom att bjuda mig på bio. lätt match!

om en timme kommer herr wegner och jag ska kapa hans hår.

pangbrudar


jag är morgon trött

klockan är snart halv elva, jag borde inte vara trött. eftersom jag la mig tidigt igår men det är jag visst, tråkigt. ska hem till caroline om en halv timme, ska klippa av hennes hår igen! sen snacka lite skit. var ett tag sen jag träffade henne nu så ska bli skönt att se henne igår.
sen ska jag ta tåget till helsingborg med emelie, med hopp om att hitta en utklädningsdräkt till ikväll! om det är halloween så är det, all or nothling. blir nog temat polis&tjuv på oss, inte helt säkert men vi har haft våra tankar åt det hållet.



jo, sitter och lyssnar på lose yourself med eminem, det är bra skit!


mysig tisdag

vaknade upp hos min pojkvän vid halv elva då jag gick hem och plocka upp min hund och mina saxar. sen begav jag mig till min farmor och klippte henne, tjusig blev hon! sen bjöd hon på soppa, mh jätte god. sån som jag alltid åt hos henne när jag var liten.
när jag var klar där så kom amelie och jonne och mötte upp mig. vi körde till klippan och gick en lång runda i skogen! sen stack jag och amelie och käka på rackis. sjukt god mat faktiskt, kunde inte äta upp allt för jag blev så mätt. men ville bara äta mer men där fick inte plats något, tyvärr
så har haft en mysig och rolig dag med amelie, som alltid. massviss med skratt med min skatt!



imorgon står utgång på schemat! på kvällen då alltså. halloween fest på le cardinal, kommer sitta fint. amelie och emelie ska jag dra ut med, tråkigt att partyprinsessan amanda inte kan följa med. men hon har ett liv och ett jobb, så kan det ju också vara. men vi ska klä ut oss, igen. denna gången vet jag inte till vad! lite dåligt med tanke på att det är imorgon jag ska vara utklädd. och på lördag, så måste fixa något grymt snart




RSS 2.0