hihi

saknar ni mig?

fredag

jag har träningsverk typ i hela kroppen. Från utmaningarnas hus igår, då fick man krypa, hoppa och slänga sig lite. snacka om att jag INTE är tränad.. kan knappt röra mig idag, haha!

Nu har jag varit på ungdomsmottagningen och fixat nya p-piller, GOTT. så får väl palla mig ner till apoteket och hämta dom också. haha, som sagt.. jag är lat.

snart ska jag sätta mig på tåget för att åka till klippan och träffa HP08 <3


utmaningarnas hus

imorgon ska jag till utmaningarnas hus i malmö med min kära klass. som idag blev väldigt djup! men tjejer, stå på er. ni kommer fixa det, jag vet om det. ni får tro på er själva.

men, iallafall. vi ska till utmaningarnas hus som jag har fått en uppfattning som om det skulle vara ungefär som fångarna på fortet? jag hoppas fan det! för isåfall är det jävligt coolt.


skönt att sova

fick sova en halv timme längre idag än vad jag brukar för att jag ska åka med pierre till skolan. så slapp sitta på tåget, typ nu? för det går nu. bra skit! så nu slipper jag gå och bära på min tunga dator ända till john bauer också.. lyxigt. en dator väger fan mycket. min axel är helt krossad efter HALVA dagen

och idag fyller sötaste emmie år. hon kommer hem från halmstad för att fira sig! och jag ska träffa henne idag. ska bli mysigt! inte träffat henne på någon vecka.. men idag så. ska gratta den söta jävlen.


köpt nya boots

var på skopunkten idag med mamma & pappa.
blev att inhandla två par nya boots!
jag är happy och nöjd

check!

party like a rockstar

eeyyo baby let's go.


björksäter

Nu blir det björket ikväll för mig och jessica och vi ska ha skit kul fast ingen vill vara med oss. Men det skiter vi i, för vi ska ha kul iallafall. pissa på katten!

igår var jag i kristianstad med lilla söta ellen. Vi gick till ett mysigt fik som hon visste om och fika. scones och te! MUMS vad det faktiskt. såna små söta skålar till allt! marmelad skålar som likna snäckor (;

helg!

idag är det fredag, gott som fan. ingen praktik heller för den delen..   är i skolan och väntar på fani, för jag är så snäll och inte åker tåg utan henne. ganska trist att åka tåg själv ändå.. men jag roar mig i skolan nu iallafall. bra att ha skoldator alltså, sitter och chillar i en skinn soffa och har det bra. funderade innan på att dra till älskade åby skolan och träffa min älskade hp08 klass. men dom slutade redan halv ett så det var heller inte så lönt.

så, det är fredag. vad ska jag göra idag? blir det utgång, endast jag och jessica som är sugna. känns det som.. så vi får väl se hur det blir med det! vet att det är inspark på björket, men jessica är lite äldre och vill kanske inte gå på gymnasie discotek ;) men hon verkar inte ha något emot det heller. hon sa bara det finns alkohol & musik så!

inga speciella planer för helgen. jag ska inte jobba denna helgen heller. bara att jag ska umgås med min boyfriend imorgon. och det ska bli kul! fan gott att kunna koppla av också.

kom nyss på att jag inte har någon cam i min dator så ni kan tyvärr inte se hur underbart söt jag är idag. Dessutom missade jag skolfotot idag, attans. jag som älskar skolfoto man blir alltid lika snygg.


höstens hårtrend

jag snappar upp information och ger med mig, snällt va.
till hösten ska det var stort hår med mycket volym, me like i like!

Använd ett shampo och balsam som ger volym och inte tynger ner håret. Om du har långt hår så klipp etapper för att håret inte ska bli så tungt. Lyft upp håret genom att föna med rundborste längst in vid hårrötterna. Tupera på ställen genom att hålla upp en slinga och kamma åt motsatt håll inne vid hårrötterna. Vill man ha en stor rörig frisyr kan man tupera även längderna. Ett trick som frisörerna ofta använder är att våffla håret med en varm våffeltång, precis inne vid rötterna. Se bara till att du gör det på underhåret, så att våffeleffekten inte syns.
Slingor gör håret lite strävare och gör det lättare att skapa volym. Slingor kan också rent visuellt ge intryck av mer volym på ett mörkare hår. Behöver man lite extra material att jobba med kan man testa med extensions i höst.

om du vill ha ännu mer volym så använd goodie produkter!
Hårpuder absorberar överflödig olja i hårbotten och gör håret strävare. Funkar också perfekt som snabbhårtvätt om man inte hinner tvätta på det vanliga sättet, till exempel Osis Dust It, Bumble & Bumble hårpuder, dry shampoo. De flesta hårpuder är vita och passar därför bäst på ljushåriga. Men Bumble & Bumble har flera färgalternativ att välja mellan. Gammal hederlig hårmousse ger bra volym, så go all in for it bitches!sen är rött hår snyggt som fan


i skolan, just nu

sitter i skolan på min fina söta lilla skoldatorn. runt mig sitter fani, sabina, hanna-lovisa och ellen. fina b-rudar!
får information om datorn och massa annat, fick se mitt eget schema.knappt gött?


RSS 2.0