puss

Mina vänner gnäller på mig att jag är en dödålig bloggare som aldrig skriver. Jag håller med! Så får väl bli lite bättre så jag växer i deras ögon igen. (fucking stalkers)

jag fixade provkörningen. Bravo jenniekatten! Så jag bosätter mig på körskolan från den 11/6 och ska lägga all min energi och tid på detta körkort så jag klarar det direkt!

I helgen har jag haft det bra. I fredags åkte jag och min pojkvän till Helsingborg och inhandlade massa saker till lägenheten han flyttar in i till helgen. Så nu fattas inte alls mycket!
På lördagen var vi hemburna till Arthur och Johanna. Åkte dit och var vuxna, åt god mat och spelade spel. Jätte jätte trevlig kväll! Bäst. Och kiara är dödens söt.

Idag har jag varit ledig från skolan, skönt. Inte ofta jag går hela veckan i skolan faktiskt, vissa har det bra. Som jag. Så jag har varit på familia med mamma och gjort av med pengar. Ett par jeans, en stickad tröja, en tröja rikare! Satt fint.

Nu ligger jag i soffan och väntar på min man ska ringa så jag kan åka hem till honom. Imorgon har jag en klippmodell i skolan, herr Daniel Berntsson.

Och på lördag är det fashion Zoom i Klippan. Kommer bli en grym show med sjukt snygga hår som är stylade av hardrock salong och snygga kläder. Även bra musik hela kvällen. Ni som inte köpt biljett, gör det.


vart är världen påväg..

finns så pinsamma folk så jag vet inte hur jag ska beskriva dom. patetiska så man skrattar åt dom! bättre lycka till dessa människor nästa gång. när dom har förstått att det är dags att växa upp.

tisdag idag! ledig från skolan för vi var på schwarzkopf visning i göteborg igår och var inte hemma fråns sent. hade 3 timmars shopping i götet också men jag hittade ingenting. sämst! bättre lycka till mig nästa gång. haha! men idag är det en vilodag. tänkte baka muffins, jaaa! jag ska vara duktig och kreativ idag var det bestämt av mig själv.

imorgon ska jag provköra på körskolan, där ser ni. jag ska ta tag i körkortet! det många trodde att aldrig skulle hända. MEN det händer! YES. så om det går som det ska och jag blir godkänd imorgon så blir det intensiv kurs i sommar. behöver ju körkort nu när jag ska börja jobba på mc donalds i örkelljunga, FIN LIR!

och min älskade fina vän amelie har rest ifrån mig nu. i hela 13 månader
hur fan ska detta gå? hon jag träffar minst 1 gång i veckan och pratar med dagligen
men all lycka till henne och jag hoppas hon får en grym resa som hon ska bära med sig hela livet


RSS 2.0