lilla lady

du är bäst nu, men du var bättre förr

ta tag i livet kanske?

kom nyss hit och ligger i kvidinge, eller ja lite utanför kvidinge hemma hos myrann. vi har varit i åstorp och gjort ärende till hennes mamma. men nu är sarah i duschen. nu ligger jag i hennes säng med hennes två hundar, frazze och frida. bussiga dogs! dom gillar mig, det vet jag om.

idag är det måndag men det är fortfarande helg för mig, imorgon också. har ingen skola då för mina lärare är på en frisörutbildning i stockholm! så denna veckan blir det bara att jag går i skolan onsdag och torsdag. För er som inte vet så är jag ledig varje måndag och fredag för jag har redan haft dem kurserna i skolan. men jag ska söka ny praktikplats, testa lite olika ställen och se vad som kommer passa mig bäst i framtiden. men tänkte chilla ett litet tag eftersom jag inte behöver praktisera igentligen. gör det bara för jag tycker det är kul och lärorikt! jag ska öppna världens coolaste salong sen i framtiden, det vet jag om.
ikväll kanske jag ska kolla bio med min älskade mamma, hon ska få det i present av mig. för hon fyllde år förra veckan! tänkte även bjuda henne på restaurang så får se om hon är på G för det ikväll. bio är jätte
mysigt! bio popcorn är bäst ever om jag ska dit idag ska jag LÄTT köpa hem några popcorn kryddor.




snart ska vi köra tillbaka till perstorp, jävla farande på den där sarah alltså. förstår inte varför hon inte bosätter sig i perstorp, hon lever där ändå så. eller jo, jag förstår henne. för hon har ingen fast inkomnst och då blir det nog inte så lätt att sköta räkningarna, haha. men det kommer med tiden det också. det är i perstorp det händer!
jag och sarah var och shoppade i fredags. jag gjorde värsta fynden! köpte en skinnjacka med ludd på där uppe i kragen, skit fin var den. sen köpte jag en röd mysig kofta, ett armband eller ja, många armband men man ska använda alla samtidigt, såna läder rämmar och nitar. en stor ring och en bling bling piercing! allt för 400, visst kan jag shoppa?
i fredags kväll var jag och sarah ute och festa, det var kul! vi var på harrys i hässleholm. fett packat med folk och alla var på bra humör, nog första kvällen när jag varit ute jag inte sett något bråk någonstans. annars brukar det stå coola gänget och bråka i ett hörn, men icke det inte. alla var glada och hade roligt, som det ska vara. eller ja, vad vi jag? jag hade iallafall roligt. dom andra kanske hade skit tråkigt, men jag och sarah hade kul och det är det enda som räknas. så kiss på er andra

i have drop the bomb

jag har äran och avslöja vem lammet är.
LAMMET ÄR... FRIDOLF SVENSSON! som träffar sarah svensson. dom är redan gifta, kan man nästan säga.

nu sitter jag i skolan och har precis klippt klart min damdocka. blev faktiskt nöjd!





hemma efter äventyret

nu är jag hemma efter en heldag borta från huset. Lite trött är jag också faktiskt, klockan sex en fredag? inte klokt. men det ska det bli ändring på! ska umgås med sarah snart igen, hon kommer hit denna gången. fårse vad vi hittar på, kör nog till victor och underhåller dem. för dom ska dricka och ha det kul, min pierre och saras LAMM ska också dit. så får ju hålla koll på dem, nej det behövs inte. dom sköter sig bra själva men vi ska iallafall dit och titta lite på dem. fast jag kan inte dricka idag för imorgon ska jag jobba hela långa dagen, alltså 08-20.. 12 timmar, blö. men goda pengar! fast inte lika gott att gå upp klockan 07 en lördags morgon. så idag tar vi det chill men INTE imorgon. imorgon ska jag leva låda, ska på 19 års fest som sagt.
dessutom stör jag mig på facebook fruktansvärt nu, Det funkar INTE för mig.

tidig ledig fredag

hade fått för mig att jag skulle sova länge idag, men så blev det inte. sarah ringde och väckte mig 08.40, kul? nej. hon hade en idé om att vi skulle äta på det nya fiket casa. så det var bara att resa sig upp! sen kom sarah, vi gick ut med vovvarna sen körde vi ner till fiket. köpte en varm choklad och en bit räk smörgåstårta. skit stor bit! åt bara upp halva och var super mätt redan då.. men den var jätte god och där var inte dyrt! kommer besöka det fiket fler gånger och där var snyggt inne. imponerad för att det ska ligga i lilla hooden..
när vi käkat klart körde vi hem mot sarah, stannade till i klippan och solade en runda. så nu är vi "bruna" och fina, haha. på en början iallafall? sen vidare till kvidinge city och hem till sarah. hon springer runt och städar och jag sitter här och latar mig med nikita bredvid mig, en hund alltså. hon är större än mig!

detta är livet

bilar, slagsmål, öl

helg för mig idag.

Skrev inte igår för jag hade ingen tid till det. Jag gick till skolan och hade klippteknik hela dagen, det gick riktigt bra så jag hade jätte kul. klippte av håret min långhåriga dam docka, från en långhårig frisyr till en början på en bra uppklippt page. så det blev jag jätte nöjd med! lite värre idag när vi skulle börja rita in det på papper, det var inte lätt. eftersom vi inte har lärt oss hur vi ska göra, ingen i hela klassen kan det. men våra lärare påstår att vi haft två lektioner med det? dom måste drömma, eller hon får jag väl säga. Men ska väl ta och lära mig det också, övning ger färdighet som det heter.
efter skolan igår så hann jag inte ens hem, pierre min älskling hämtade upp mig på stationen direkt när jag hoppade av tåget sen körde vi hem till honom snabbt. Han fick göra sig ordning, sen begav jag, pierre, sarah, LAMMET och belinda oss till biografen i helsingborg. LAMMET och sarah bjöd med oss på bio, belinda tyckte nog den var bäst av oss alla för hon somnade där inne. Vi kollade änglagård 3, den var bra. typiskt svensk film för den var lite seg men bra måste jag säga. ska fixa hem dem andra filmerna i änglagård också, dem verkar också bra. har sett dem förut men det var så längesen nu. så där satt vi och hade det trevlig tillsammans! jag och pierre delade på en stor popcorn, sarah och LAMMET delade på en egen. innan filmen hade börjat hade jag och pierre nästan ätit halva våra popcorn, haha. popcornen var slut långt innan filmen kan jag tala om för er.. Hade köpt världens godaste popcornkrydda till, emmie tipsa mig om den när vi kollade bio sist, så jag köpte den denna gången också. vi tog slut på halva på bara våra popcorn igår, vi köpte den nacho & cheese kryddan. om ni inte har smakat så tycker jag att ni ska göra det för den är faktiskt skit god. brukar inte gilla att krydda popcorn annars typ med grillkrydda och sånt som många gör. det ska vara CLEAN, men denna kryddan var god.
och vem lammet är kommer jag inte avslöja!
När jag kom hem från helsingborg la jag & pierre oss framför tvn där jag däcka dirket, så trevlig var jag. Men det var mycket lättare att gå upp imorse. Pierre skjusade mig till skolan där jag sov i bilen enda fram till skolans parkering, tror jag såg ut som en levande zombie när jag gick in på skolan. hade knappt vaknat än! idag i skolan rullade vi permanent, ovanligt.. haha. och föna vi volym! som jag faktiskt är grym på, fråga ellen. Det var hon som nämnde det, fick faktiskt MVG i det. sånt måste jag få skryta om.
Fick även skjus från stationen idag, GÖTT. slipper använda mina ben! men idag var det av sarah. Jag klippte & färgade hennes hår, en ny färg i håret fick hon. hon hade mörkbrun och nu blev hon pommon färgad i håret, alltså en blanding av röd och lila, mörka nyanser. Hon klädde skit bra i det! sen klippte jag en bit på längden, fixade till hennes sidecut och klippte av hennes "lugg" så nu är det en LUGG iallafall. snygg är hon också! när vi var klara med allt körde vi ner till hörnan och delade på en kebabtallrik, det tyckte vi att vi förtjänade. När vi var klara där körde vi till klippan där vi träffade angelina, hennes barn lukas och hennes pojkvän peer. följde med dem och handlade. Det var trevligt! jag älskar barn, Angelinas son är sjukt charmig. kommer bli en heartbreaker när han blir äldre!
Nu sitter jag här, i min rosa mysdress och mår bra. har även på mina glasögon, jag måste se smart ut tror jag. Klockan är inte så mycket men jag är redan trött, ska jag gå lägga mig tidigt fast att jag är ledig imorgon? ja, det tänker jag nog göra. för på lördag är det ingen ledighet alls på hela dagen! jag börjar med att jobba 08.00 till 20.00 alltså 12 timmar, hela dagen. efter det blir det snabba ryck hem där jag fixar mig snabbt sen drar jag på fest. ska fira dessan som fyllt 19 år! känner att det kommer bli en bra kväll, hoppas bara dagen också kan rulla på fort.
detta är sarah, som jag klippte & färga håret på idag. bra tös!
här är angelina & hennes son (:

fis

katt fis rumpa fanny

need to know

Kajsa om fredag, igen.:
Så sjukt snygg! Avis!
fick denna fina kommenteren, vem är denna fina människa?

utseende & sånt.

Ska faktiskt ta tag i mitt liv och börja träna. trimma upp min kropp så den är snygg, som den var för något år sen. sen har jag gått och blivit lönnfet, haha! sen har jag hört man mår bra av att träna, fårse om det är sant. men vad jag ska börja träna och när är inte riktigt bestämt. har ett par nya gympaskor iallafall, en bra början. men att dom inte har blivit använda är inte lika bra, men kändes duktigt att köpa dem. har tänkt länge att jag ska börja göra sit ups och armhävningar på kvällen, men det är fortfarande bara en tanke. inte blivit verklighet

på tal om utseende, när jag fått barn ska jag pumpa in silikon. sen ska jag förstora min läppar också, innan jag föder barn. så nu vet ni om det också, stora läppar är NICE. med rätt form på förståss och inte för stora. sen ska jag inte ha meloner i pattarna, utan dom ska vara snygga. inte enorma, lagom liksom

otrolig låt


skolstart, för denna termin.

Nu har skolan börjat, det känner jag redan.
fick skjus till skolan av min fantastiska pojkvän, jag började inte från 12 idag. så började lite sådär chill, skönt faktiskt. eftersom jag sovit till halv 12 varje dag på lovet, ungefär - utan nyårs dag för då jobbade jag från halv tio. HALV TIO, NYÅRS dag fattar ni känslan? men iallafall så skjusade han mig till skolan idag. träffade mina barn och sen var skolan igång, igen. gjorde inget speciellt idag, gick igenom kursplanen och fick betyg på våra avslutade kurser. matrialkunskap är nu klar, jag fick VG. det är jag nöjd med. jag måste fixa modell också! en till damklippning och en till herrklippning, nu inga gamling frisyrer bara att jag ska klippa en tjej och en kille. kan vara gamlingar också, ha ha. sen ska jag ha en till perm. rullning, lockig eller vågig. längre fram på terminen ska jag ha modell till slingor också, så denna terminen händer det en del saker! ska bli kul att få igång allt, absolut.
när jag kom hem från skolan så satt mästerkocken jennie igång med maten. Blev gulash soppa som blev SJUKT god, verkligen skit god. hela tog slut! så den var god, believe me. så jag är fortfarande mätt och belåten. mat är bäst

lördags morgon

En söt pierre sover fortfarande i min säng. Jag ska låta han sova i minst 10 minuter till, snällt av mig. För jag tycker det är tråkigt att vara uppe själv men han sover ju så fridfullt.
Igår var jag med emmie, jonna och amanda. satt först hemma hos mig och tog det lugnt, sen senare mot kvällen fick vi skjus ner till byn av emmies mormor, snäll människa det. man kanske skulle ta tag i sitt körkort snart? nog på tiden. när vi kom till byn gick jag och jonna och käka var en kebabrulle, eller hon tog kycklingrulle. på HÖRNAN! Jag lovar er att dem har perstorps godaste kebabrulle, im lovin it. Efter det gick vi hem till emmie och spelade "med andra ord" som är så jäkla kul! spelade två runder. jag vann en av dem. efter det käka vi lite morötter&gurka i dippa. nyttigt av oss. åt popcorn också. sen vandrade vi hem till robin falkbjer som fyllde 18 år! DÄR var FULLT ös kan jag säga. alla var HELT galna och JÄTTE fulla. tror dem flesta av dem kommer ha ont på olika ställen idag, för fy vad dom slängde runt på varandra, galna killar.

fredag, igen.

nu är det fredag igen, veckorna går jätte snabbt. på tisdag börjar jag skolan, igen. frisör! jag trivs så bra med mitt val. för nu blir jag det jag alltid viljat bli, frisör alltså.
emmie & hennes vän amanda är påväg hit, förhoppningsvis blir hon min vän med, haha. jonna kommer lite senare! och vi får se vad kvällen bjuder på.

torsdag natt

idag har jag vaknat. och tagit det lugnt! varit med min pojkvän och bara haft det bra. sovit ganska mycket också kan jag tala om för er. igårkväll var jag ute med the one and only rebecka zentio, jo det är sant. nog den bästa utgången på väldigt länge! skön förfest och en grym utgång på tempel i helsingborg. händelserik. träffade många vänner, bra gamla vänner som jag inte träffat på ett bra tag. emilia, johanna och amelie. bra folk

nu sitter jag hemma hos pierre, fast han har gått och lagt sig för han ska upp tidigt och jobba imorgon. tjäna lite pengar, inte fel. men det är fel att han jobbar när jag är ledig. så jag sitter uppe med andre, daniel & betina. och elvis, andres hund, som just spydde värsta spyan på daniel lakan. gott!
jag skickade nyss iväg betina och daniel för att göra nudlar. jag börjar bli lite hungrig, coh dom var snälla och gjorde det. men dem ska också få, jag delar med mig. jag snålar inte. tar tiden på den också, tagit dom 14 minuter än så länge för att fixa två paket nudlar.. snabbnudlar. haha, undra vad dom håller på med.
en knäpp sak, när vi var på förfest igår. satt jag där och mådde bra, så säger en till mig
- shit jag känner inte igen dig.
jag: nehe, varför det då?
- nej du skrattar och ler. i skolan såg du så hård ut som du ville döda alla.
och alla i rummet instämmer?  något är fel. jag som är så glad och trevlig, egentligen.

det blir utgång

det blir utgång, jag och snygge rebecka ska göra helsingborg galet. det kommer aldrig bli sig likt, nepp!

ikväll?

utgång eller inte?

done


bio

sov hos älsklingen inatt, mysigt. vi kollade en film igår innan vi somna, tusenfoting på engelska. kan inte stava till det! men det var iallafall en skräckfilm. som var sjuk, det var en gubbe som sydde ihop tre människor. i rövhålet, så den ena fick mat och käka sen när han bajsa så fick dom andra det i munnen. fyfan säger jag bara, satt där och klöktes. riktigt nasty
idag ska jag där emot se en helt annan film, jag ska se easy a på bio med emmie & rebecka. det är fler som ska med men dom har jag inte riktigt koll på. fårse vilka som dyker upp!

helsingborg med mickis

idag har jag varit i helsingborg med mickis! det var längesen jag umgicks med henne. vi hade jätte trevligt, jag satt mig på tåget mot helsingborg vid ett och åkte hem runt fem. lagom tid för en shoppingrunda! jag hittade lite fynd, som vanligt när jag shoppar. mamma & josse blir lika avundsjuka varje gång, inte fel att vara liten ibland. idag hittade jag en svart skjorta och en jeans skjorta och underkläder. hittade även ett par chinos som jag la tillbaka. vilket jag ångrar nu, nu vill jag ha dom.. attans.


läckert

funderar starkt på att köpa en one piece till mig själv. ser hur mysiga ut som helst vafan, ganska läckra.

jag vill shoppa

imorgon vill jag åka iväg och shoppa nya kläder.

2 januari 2011

nytt år. 2011, men det skrev jag redan förra året så. men ja, nu är det 2011. hoppas på ett bra år. det blir vad man gör det till har jag fått höra. hoppas det stämmer, för då ska jag göra allting bra.
som sagt så hade jag inga höga förväntningar på nyårs afton, därför blev den bra. ganska mysig! var med sarah hos lite olika folk, hälsade dem flesta ett gott nytt år. vid tolv gick jag och träffa min pojkvän och firade nya året med honom och flera vänner. jag, pierre & fidde gick hem till mig vid två tiden och satt och hade det trevligt hos mig. pappa hade haft fest för han fyllde år igår, så här var kvar folk. sen gick vi och la oss, eller jag. fidde och pierre gick och la sig lite senare. jag fick tänka lite på tiden eftersom jag skulle upp och jobba redan 09.30 den 1 januari. Det var inte lika kul. men jag hade en bra kväll dagen innan.
Ikväll ska jag hem till min pojkvän och vi ska kolla film med daniel & betina tror jag.
så här såg jag ut på nyårs afton.
jag & min syster. jag hade fixat till håret på henne
jag gjorde även vid mias hår innan hon skulle fira nyår.

RSS 2.0