höstlov

denna veckan har jag höstlov, jävligt skönt faktiskt. började bli lite trött på att gå upp sex på morgonen. så vad ska jag göra idag då? jag ska slinga och klippa lenas hår klockan ett. sen ska jag klippa, färga och slinga matildas hår efter det. SEN ska jag nog träffa fröken emelie fram emot kvällen, fårse om amelie dyker upp ikväll. om vi har tur så kanske hon gör det, om hon inte ska jobba.

jag har inhandlat årets vinterjacka också, det var någon vecka sen men jag gillar den så mycket så jag tänker dela med mig av hur den ser ut. snällt va?




sen en bild till där jag är lila i mitt hår, som jag är nu. börjat vänja mig nu och ska nog kunna bära upp detta också! lite annorlunda men vem fan vill vara som alla andra? så länge färgen blir bra så är livet kanon. lär ju ha 100 färger i mitt hår under åren om frida får bestämma. men jag gillar det! as fräckt. inte alla som passar i det men jag tycker fan att jag gör det. det blonda blev tråkigt med tiden, helt blond och vanlig. visst att är det snyggt på många många andra, men mitt huvud försvann och blev tråkigt allt ihop. så lite färg gjorde susen ;)




ny hårfärg

var ju på praktiken igår, hard rock salong, i love it! jag fick dessutom ny färg i håret.


onsdag, enkelt

ja, det var inte det lättaste att stiga upp imorse. eftersom vi inte la oss så tidigt! men dåligt humör var jag inte på, hade solstrålarna amelie och emelie bredvid mig i sängen. och ville, men han är ganska farlig med sina jävla klor, jävla katt. men vi gick upp, tåget till skolan var inställt. typiskt, så fick sätta mig på en buss till skolan. men det är ju en lösning iallafall.

gick igenom skoldagen och slutade 11.20, när jag kom till perstorp mötte amanda och andre upp mig på stationen. umgick med dom fram tills halv tre, sen stack andre. han ville inte se på när jag gjorde mina manikyrnaglar, det ville bara amanda. så där satt vi i någon timme och snacka skit med lotta. naglarna blev jävligt nice, jävligt bling. kan slänga upp en bild senare när min mobil inte är död längre.

imorgon är det praktik på hard rock salong, gött! sen är det helg för mig, ledig varje fredag är ju inte helt fel. på lördag bär det av till tyskland med päronen och amelie, sen utgåååååång. igen, haha

bartender utbildning

någon gång, innan jag blir gammal och ful så ska jag ta en bartenderutbildning, bara för nöjets skull. jag tror det hade varit  as roligt! så thats it, frågan är när man blir gammal och ful? ska ju bli klar med frisörutbildningen först och allt sådant. komma igång! sen får jag pyssla in detta någonstans i mitt liv, var det tänkt.

tänker på så sjukt mycket. göra pattar, pumpa läppar, förlänga håret, färga håret rött igen, köpa skor på nelly, planer i huvudet hela tiden.

ny dator

sitter här på min nya dator, min gamla gav upp. slutade bara fungera, hur kul är det då? inte alls kul. alla mina bilder ligger kvar på den andra datorn och jag har inte riktigt löst hur jag ska få över dom till denna nya, trubbel.

igår hade jag praktik, fullt upp hela dagen! praktiserar ju på hard rock salong, as nice. tycker så bra om min handledare, frida. igår hade jag massor av kunder, skit kul var det. klippte jennie carlsson, blev jätte nöjd med klippningen. hon också, säger hon iallafall haha! så igår gick allt bra.

på kvällen åkte jag och pierre till helsingborg och käkade på restaurang, lyx i vardagen.

idag ska jag med julia till helsingborg för hon ska äntligen pierca sin tunga, hon har tjatat om det sen hon varf 16 år. så nu när hon fyllde 18 fick hon det av några av sina vänner. så ska bli kul och höra henne prata sen dom närmsta veckorna. haha! kommer själv ihåg det, jätte jobbigt. och att äta var fan värre, man kunde ju inte äta och jag som älskar mat..

ikväll ska jag umgås med min pojkvän, blir ingen lång kväll trotts det är fredag- för imorgon ska jag jobba 07.30-20.15, suck. långt pass! efter det är det utgång, med amanda

RSS 2.0