skor på g.

sitter här och traderar, har lagt bud på dessa underbara snygga heta sexiga skorna.
hoppas bara jag vinner dem också! 



count on me



finaste låten.

90 sit ups

Jag är fett nöjd! Kände mig lite halv kass för att jag inte drog ner på gymmet idag som jag hade sagt till mig själv att jag skulle göra. Så jag startade hög musik och la mig på golvet och gjorde 90 sit ups!! först 20, sen 20 till, 20,20. sen körde jag 10 till bara för jag inte gillar jämna tal, haha! så har gjort 90 sit ups. Mamma frågade mig om jag slagit i huvudet, vem vet? kanske jag har!

NEJ. nu ska jag ta tag i min träning, ska få en snyggare kropp. eller försöka få iallafall! för körkortet verkar ju gå åt helvete när jag lyckades ta sönder pappas växellåda idag. haha! Men vi fick hem en kanon snygg honda civic. hade hellre haft denna for ever



snygg kropp!!

the black swan



Precis kollat denna filmen med min mamma! Den var bra, kanske lite kryddad ibland. Men för mesta dels så var den bra. Ganska hemsk, sån lite psyk film. Men skådespelarna i filmen är så vackra, snygga.




Jag är med och tävlar på miixx

Jag är med och tävlar i miixx.se om ett gulligt armband!

Armband nummer 1 har jag valt för jag tyckte det var super gulligt. och eftersom jag är så jävla gullig själv så hade det ju passat perfa på mig, eller eller? Nej, men jag gillade det mest av alla. Gulligt med en cupcake där ju även fast jag inte är ett kakmonster ;)



jävla bil

Det där med körkort är nog inte min grej. Men nu när jag ÄNTLIGEN hade beslutat mig för att ta tag i det så händer detta. Jag frågade pappa om vi skulle övningsköra lite idag och det skulle vi. Jag gick ut och satte mig i bilen och pappa bad mig lägga i backen, det gjorde jag. Men när jag släppte kopplingen så bara dog bilen? Pappa sa till mig att testa igen och det hände likadant. Pappa testade att göra något och märkte då att växelspaken hade fastnat eller något. VÄXELLÅDAN HAR RASAT, säger pappa. Jag fattade inget men så var det iallafall. Gött, jag har lyckats ha sönder pappas växellåda. Nej, men när jag satt där iallafall så får väl lägga det på mitt samvete.



manikyr naglar

På fredag klockan tolv ska jag fixa till mina kattklor! Har beställt tid hos Lotta för att göra manikyr naglar. Tror det kommer svida i plånboken för jag vill inte ha vanliga vita som alla andra. jag vill ha något som jag gillar. Och då blir det dyrare, tyvärr. men vad gör man inte för vara fin? Och på kvällen blir det ju utgång och på lördag fyller jag år! Så en tidigt present till mig själv.



Något i den stilen hade jag tänkt mig!

vad är detta?



Står på facebook att jag och pierre har vår årsdag på lördag? Det stämmer ju inte? På lördag är min födelsedag, inte den dagen jag och Pierre blev tillsammans. Vi blev tillsammans den 31/3 2007. Och har haft ett längre uppehåll där imellan, men vårt förhållande har inget datum på den 5 mars. Ganska skumt, faktiskt. Att det blev just på min födelesedag.



mitt älskade hår

Nu ångrar jag att jag rakade av ena sidan. Jag sitter och kollar gamla bilder och tycker mitt hår var så jävla snyggt när jag hade page! VARFÖR ÄR JAG SÅ SATANS DUM OCH KLIPPER AV DET? när det väl hade börjat växa ner? JO, för jag tycker det är tråkigt att gå till frisören och inte göra någon förändring. men från och med NU blir det inga fler rakningar och mög, nu ska jag spara så jag får ner mitt hår till page. så som jag vill ha det! Hur tråkigt det än kommer bli att gå till frisören, nu ska jag fan klara det. kommer väl ta sådär ett år? blöh..




svar på frågor

seb; Nej, orkar inte skaffa det där voddler. Jag skulle bara lyssna på en låt och då kom ingenting upp. men nu funkar det prima igen! vet inte vad som var felet då.

måndag

Inte blivit så mycket bloggande i helgen för jag har jobbat. Tråkigt men sant, bra när lönelappen kommer. Har varit trött när jag kommit hem så har inte orkat sitta vid datorn då. Igår när jag kom till Pierre efter jobbet så tog vi bara det lugnt. Åt lite ostbricka och hade det mysigt! Kollade SÅKLART på big brother. Fattar inte varför Ebba och hennes pojkvän stack, kommer inte på vad han heter nu. Men i vilket fall som helst så var han skit jobbig! Man fick aldrig veta varför dom stack och det störde mig. 

Nu är jag hemma och tar det lugnt nu med. Har ingen skola från imorgon, så idag blir det chilla lite. Tror jag ska ringa in till Hard rock salong och prata med dem om min praktik. Har fått en mejl om att vi skulle bestämma en dag och prata om praktiken, alltid något. så håller tummarna på att jag får praktik där!
Molly ligger i mitt knä och halv sover. Skit gullig, men så fort jag slutar klia henne på magen så sparkar hon mig i huvudet med sina små tassar, haha! ganska kul. 


jobbat klart, bakat klart.

Fick gå upp tidigt imorse för jag skulle ju som sagt jobba. tvingade upp mig ur sängen och pierre skjusade mig till jobbet. Där satt jag och räknade ner timmarna tills jag slutade klockan två!

När jag kom hem så åt jag mat som mamma fixat. kina mix! riktigt gott, längesen jag åt det. efter det kom min moster Lena hit, jag klippte en bra bit på hennes hår. hon blev nöjd! Det blev jag med.

Sen bakade jag en ananaspaj, hoppas den blir god. aldrig gjort den innan, aldrig gjort annanas paj överhuvud taget. Men åt det en gång hemma hos mickis när hon fyllt år och den var super god. så hoppas denna också blir så god. Den ska serveras ljummen eller kall. till pajen kan man ha grädde eller vanilj glass! 

När jag har tagit ut pajen som står i ugnen just nu, ska stå där i cirka 20 minuter till, efter det ska jag slänga mig på soffan. Hinner nog inte mer än att somna sen kommer våra gäster hit. familjen lindstrand och emelies kille följer också med! 

Så istället för att sova borde jag egentligen fixa mitt mig lite. typ lägga på lite make up och fräscha upp mig! men jag är trött..

Påväg till Helsingborg

Woop woop! Både våra pojkvänner hann hem så nu sitter vi i bilen påväg till Helsingborg. Så jag och min myra slapp sitta där helt mobbade. Ganska bra! Passerade precis väla så nu ger jag upp detta. Hörs :)

biografen ikväll

Om en timme rullar bilen till biografen i helsingborg. Jag, sarah, fidde och pierre skulle ju kolla bio som sagt. vi ska se min låtsas fru! fårse om det är någon höjdar film eller inte. får hålla tummarna för att den är bra. Men nu är det såhär att vi har TVÅ problem. Fidde är just nu påväg till IKEA i helsingborg för att hämta victor för victors bil startade inte när han skulle köra därifrån. Och pierre jobbar över och är fortfarande inte hemma? vad gör jag och sarah? vi har redan betalat alla biljetter genom sarahs bankkort. så avboka går inte. Blir kanske bara jag och sarah på bion ändå, har två lediga platser bredvid oss så vi slipper trängas med främlingar iallafall, ett positivt. Jag tvingar mig själv att tänka positivt. AH.. såklart ska hinder uppstå



big brother

Jag har alltid tyckt om big brother och kommer nog alltid göra det också. Så nu har jag kollat avsnittet från igår och jag tror typ jag är med inne i huset, haha. sitter här och stör mig på folk och håller med folk i deras samtalsämnen, det är nice. men jag har inte köpt big brother 24/7. där går gränsen! Men det är ett bra gäng, finns en del tråkiga men fan, dom släpper väl till dom också snart. Bara buttra nu i början.

Favoriten är sanna. Hon tuttelisan ni vet? Jag gillar henne. sen är hon även drop dead snygg. det är favorit tjejen, än så länge. kanske ändrar uppfattning med tiden som går inne i huset.



Favorit killen har jag inte riktigt ännu. har två stycken som jag gillar. Det är christian, Han är sjukt rolig. sån helt knasig som kan göra vad som helst. man skrattar ju bara när man ser honom! Sen är det ju skåningen martin också, han är ganska trög och SNYGG. får igång deltagarna ganska bra.

hemma & in i duschen.

precis kommit hem från Sarah så nu sitter jag hemma i mitt eget hus. Cyklade från stationen och nu är jag halvt död, sjukt mycket motvind och jag har ingen kondition. måste verkligen göra något åt saken nu känner jag, orkade inte ens cykla upp för backen i parken! HAHA.. men men, jag ska bli bättre.


Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig till en människa igen. Nu ser jag ut som, jag vet inte vad.. inte en människa iallafall, mer en trollunge. så nu ska jag duscha och använda mina bra schampoo som jag säljer. Jag använder schawarzkopf COLOR SAVE schampo. Luktar gott och mitt hår blir jätte fint av det!


gilla min blogg på facebook

GILLA MIN BLOGG PÅ FACEBOOK.
heter jennie 'katten' aronsson där för er som inte visste om det, mjao!

Ni kan gilla det på sidan av min blogg också. ovanför bilden <--

mickis

My old best buddy mickis. Dessa bilderna är tagna för två årsen när vi var och fotades. riktigt kul var det och snygga blev vi. Man kan ju säga att jag har förändrats en hel del, jag har inte långt och fint hår längre och jag har inte den smala taninga kroppen heller. man kanske ska börja ta träningen på allvar så man blir HUNK ON THE BEACH 2011. saknar min mickis också!



sarah bakar

Sarah bakar, istället för laila bakar. och sarahs kakor blir nog godare också så det så! Just nu bakar hon cupcakes med chokladsmak. synd att jag inte tycker om muffins för annars hade jag faktiskt fått en. det har hon själv sagt! men jag tyckte inte om muffins. eller jag tycker inte om så många kakor överhuvud taget. Bara såna torra kakor kan va gott, inte muffins. fluffigt och inte gott.. men sarah hon kan allt baka hon. 

Fick nyss reda på att min boyfriend skulle jobba över men han vet inte hur länge. så det blir ingen restaurang kan jag ju garantera. Hoppas bara han hinner hem till klockan åtta annars missar han biografen! och det vill jag verkligen inte att han ska göra. För då får jag se bio själv med sarah&fidde. sitta där som tredje hjulet är väl inte det roligaste, eller? Så jag puscha på ha att han fick skynda sig på sitt jobb. Hoppas fan han gör det också, annars blir jag lite ledsen. Eftersom vi knappt kommer ses mer på hela helgen. han har planer och jag har jobb.




svar på frågor

till anonym; skillnaden på schampo i affären och schampo  du köper hos frisören är stor skillnad. några av dom är att det är mycket mer salter i schampona i affären och det är INTE bra för ditt hår. dessutom är dum utspädda med vatten. köp schampo av mig från schwarzkopf BC serie så blir det ditt hår prima ;)


till seb; Youtube fungerade inte alls. jag kunde inte kolla någon video, kunde trycka in på videon men kom inte fram något ljud eller bild. det var bara helt svart..

fredag

sitter fortfarande i skogen hos sarah. vi har precis klätt på oss och börjar se ut som människor. Ska snart gå ner och äta god frukost sen ska jag åka hemåt.. där jag ska passa mina små vovvar och pussa på dom lite. eller chicko är min! molly är josses men hon har bott hemma hos oss nu ett tag så ja, hon är lite min nu. bara att jag inte betalt för henne, glad är jag över det också. 17000 är ganska mycket tycker jag. men jag går ut med henne och tycker om henne så det räknas ju lite.

ikväll ska jag åka och kolla bio med min pojkvän, sarah och fidde. Jag och Pierre kanske ska äta på restaurang innan också! fårse vad som blir av. Inte lönt att fråga sarah om dom vill följa med för jag vet att hon ska laga god mat hemma ikvälll. Så fårse om det blir jag och bebe på restaurang innan eller vi skippar det. 

Detta är sista "lov" dagen för mig. eftersom jag inte är fri lördag och söndag för då ska jag slita för mina pengar på konsum. Jobbar 07.30-14.00 på lördag, klockan 15.00 kommer lena hem till mig och då ska jag klippa henne. sen får jag se vad som händer. söndag jobbar jag 14.30-20.15. sen är jag väl död efter det!




en söt sarah

ny design

tackar världens bästa myra för att hon fixade en ny design på min blogg. lite sådär glad och söt! rosa och fluffig.

Nu har vi även ätit vår älskade paj. den smakade bra, det tyckte sarahs hund frazze också. för han DÖK ner i min skål och käkade lite. så nu har jag lite motivlack på mitt linne med en blåbärs fläck, nice! tackar frazze för det finaste mästerverket han har fixat. evigt tacksam för det

bloglovin.

Följ min blogg med bloglovin

julia är badass

Här har vi badass julia! jag har kirrat en sidecut på henne. Det var överraskningen med hennes hår! hon passade faktiskt jätte bra i det. och hon har gått från blondin till brunett/röd idag också. stort grattis till henne. Nej men hon passade jätte bra i det. bara hon som inte har fått in det i hennes huvud än! men visst, det tar ett tag att vänja sig vid mörkt hår när man varit ljus länge. det vet jag själv, när jag färgade över mitt hår så tyckte jag att jag blev skit ful. men efter ett tag så blev jag nöjd med det också!



kvällsmat.

Nu har vi ätit kvällsmat också. hunnit med en hel del idag förstår ni! Sarah har kockat fram hemma gjorda potatisbullar och bacon. Det var faktiskt riktigt gott! mycket mycket godare än såna potatisbullar man köper i affären för dom brukar jag inte gilla så där värst mycket. så detta var en surprise, mycket gott. och jag är mycket mätt. vi har fortfarande inte käkat vår älskade paj. får väl göra det fram emot natten? har läsk chips och popcorn också har sarah berättat för mig. här slår vi på stort förstår ni! dom rika dom kan.. 



mitt i skogen

sitter här mitt i skogen med min myra sarah. har varit här sen ett idag! Vi har mest tagit det lugnt och kollat en harry potter film. känner att jag måste förstå dom nu när jag umgås med en häxa, haha! nej men sarah är fett besatt av harry så ja. jag känner att jag måste veta lite mer om det nu ska finnas något som är såå special med honom.
Så vi kollade en film och startade sedan en till, men den kollade vi inte på för då knappa vi på datorn istället.

Nu har vi precis bakat en GOD paj. blåbär och jordgubbs paj med dubbel sats av smuldegen, inte fel. för det är smuldegen som är god! så ska bli gott att äta den lite senare. jag blir kvar ute i skogen över natten, så jag och sarah ska ha SLEEP OVER. fårse om det kommer några spöken och äter upp oss? who knows?



GOD MORGON

jag gick upp 09.40 och 09.45 ringer sarah och säger att hon är klar med sitt prov. Ganska tur jag gick upp när jag gjorde det! Så snart ska jag gå och äta frukost med min mamma. efter det kommer julia hit och då ska vi göra en surprise med henne hår, men jag avslöjar inte vad än! Hon kommer bli så läcker. Hon har aldrig haft det innan och det är ganska vågligt för att vara en fis som julia. Bild kommer, tro mig!

Efter jag fixat till julia så ska jag åka tåget till klippan, sola en snabbis med sarah sen åker vi hem till henne. Och där ska jag spendera min dag, vet inte riktigt vad vi ska göra men det märker vi ju!



gief back

dom som har stulit mina ben när dom såg ut såhär får gäran lämna tillbaka dom.
Jag börjar sakna dom allt mer nu..





youtube?

Är det bara för mig youtube inte funkar idag? Jag kommer in på sidorna och så, men kan inte se eller höra något från videon. kvittar vilken jag väljer?

PANIK HÄR BORTA, WEHOO?

1 april

Helgen den 1 april så åker jag&sarah till ullared. Det är redan bestämt och vi längtar redan havt ihjäl oss! i love ullared. kanske inte handlar så jätte mycket där men det är en upplevelse, faktiskt. Jag tycker om det jätte mycket, bara att åka dit och umgås med folk man tycker om en hel dag med massa av olika saker man kan köpa och skratta åt. finns en hel del fina saker sen finns det ju också saker som ser helt förjävliga ut. haha!

men jag ska redan börjar spara pengar så jag kan shoppa loss ordentligen när jag ändå är där uppe. Sarah är mer ett ullared-fan än vad jag är. Men jag är inte mycket sämre för det! Våra pojkvänner ska vi kanske dra med oss, tror inte dom kommer orka en hel dag där med oss. efter en till två timmar kommer dom gå ut och lägga sig och sova i bilen eller något. det tippar jag på



förkyld mot vissa schampon.

Jag blir genom förkyld när jag använder vissa sorters schampo. oftast av såna billiga från ICA typ, men elvital funkar faktist bra. den blir jag inte förkyld av men mot massa andra! Mina ögon börjar klia så in i helvete och jag nyser kanske 20 gånger i minuten. Tills håret har torkat helt, knappt jobbigt ju.

Men sen jag börjat köpa dyrare schampon från frisören eller från skolan så har det blivit mycket bättre. Nyser ingenting av tigi produkterna och BC serien från schwarzkopf! Toppen schampo.


Jag säljer även schampon från Schwarzkopf BC serie.
Jag har ett schampo som heter Color save - det är för färgat hår.
Smooth & shine - för frissigt hår som gör håret lätt att jobba med, mjukt & glansigt.
Q10 - för mycket preparerat hår.
Silver schampo.

Du får ett schampo & ett balsam för 199 kronor. Lätt värt pengarna!
Kanske är mer än vad du lägger på en falska schampo i en vanlig mataffär. men det är stor skillnad på innehållet i flaskan också kan jag berätta för er. Dessutom är BC schampona tröga och varar länge. Du behöver inte alls mycket när du tvättar ditt hår. Ditt hår mår mycket bättre av ett frisör schampo än av ett ICA schampo.
riktigt bra schampon!

dagens händelser

Dagen började för mig vid halv elva tiden då jag och min pojkvän steg upp från sängen. Tog det lugnt hemma hos honom en stund sen körde vi hem till mig. Han stannade inte länge för han skulle hem och göra viktiga saker och jag skulle duscha sen bege mig hem till julia. Så jag hoppade in i duschen sen tog jag mina snabba ben upp till julia! Vilket tar max fem minuter att gå hem till hennes mamma, helt lagom tycker jag.

Hemma hos julia var det full rulle! eller inte, men vi hittade på saker iallafall. Jonna och vicki var också där. vi slog ihop våra kloka huvud och då stod pannacotta på menyn, haha believe me - det var endast mitt smarta huvud. så jag kockade fram en pannacotta så vi blev mätta så vi höll på att spy. gjorde pannacotta igår med när jag var med Sandra, haha! JA men vafan, man lever bara en gång så varför skita i att äta det som är gott?


Fram emot kvällen så gick vi ner till badet och hade en bra kväll på ljuskvällen. skrattade en hel del med mina töser. like it a lot.

zuup

sitter här med sandra nu. vi har ätit frukost, köpte ett fransbröd
och åt upp halva. (Sandra åt halva) haha!
det var det hela, hejdå

i like


måndag och lov

LOV. denna veckan, skolan går otroligt fort. men tiden går fort när
man har kul, right?
Idag ska jag kolla bio med mamma. vi ska se filmen 127 timmar,
ska bli spännande. och mysigt, bio popcorn är något av det godaste
jag vet. iallafall när det gäller popcorn så ska nog slå på stort och
beställa den största ikväll, yes det ska hon. sen ska jag även köpa hem
dussin tal av popcorn kryddor, JA, det ska jag.
idag var jag på väla med pjärran. Jag köpte lite nya kläder!
Blev en vanlig grå kofta från H&M sen två tröjor från Gina.
När vi kom tillbaka till perstorp så köpte jag en blomma till
min mamma och pappa bara för jag är så himla snäll alltid.
och billigt blev det INTE.
men men, flasha med cashen. dom rika dom kan!

fri onsdag

Ingen skola idag, så det blir inte mycket skola för min del denna veckan. halva tisdag och hela torsdag sen var denna veckan slut! och nästa vecka har jag sportlov, gött? eh ja.
jag är ledig idag för att vi ska leta praktik och det har jag redan gjort. jag har frågat på hard rock salong och hoppas verkligen jag får min apu där. tycker salongen är awesome och folket där verkar grymma som fan. så får väl se om jag har turen med mig eller inte.
Ikväll ska jag till ugglebadet med myrann. Vi ska först gymma och bli svettiga like hell, sen ska vi ut och bada på ljuskvällen. riktigt gött faktiskt, det är uppvärmt i bassängerna. folk har frågat mig vad ljuskväll är så tänkte dra det lite snabb nu, det är att det är nersläckt på ugglebadet och så är där fullt med ljus tända i kanterna av bassängerna. och alla jobbiga ljud är nerstängda. sen är det 16 års gräns, i think. så där är inte så mycket små barn som stör en! sen bjuder dem på frukt, haha. det är nästan det viktigaste ju.

fler bilder!

Var ute i skogen igår och plåtades med sarah & samantha. Samantha som tagit bilderna! tyckte hon var jätte duktig. Och jag blev nöjd med mina bilder, dessa jag lägger upp är mina favoriter.

mitt finger är dött

idag skulle jag vara duktig och göra egna chips, för det är godare och nyttigare. iallafall lite! så jag började med att skala potatis sen skulle jag skiva dom med en osthyvel. vad tror ni jag gör? jo, jag fettar osthyvlen rakt in i mitt finger. det börjar blöda och gör ont så in i helvete! jag gjorde detta klockan sju och klockan är snart halv tolv. det blöder fortfarande, verkligen inte okej. det blev ganska djupt och det är inget skinn kvar överhuvudtaget. för det satt fast på fiddes osthyvel!

fotograf samantha svensson


köp schampoo & balsam

Jag säljer frisör schampoo från schwarzkopf, ett schampo och ett balsam för 199 kronor!
Säljer schampo-paket för

- frissigt och svårformat hår,
- för tilöst vacker hår som motverkar ålderstecken,
- för strålande färglyster.
- silverschampoo

köp köp köp! otroligt bra faktiskt.


på söndag

PÅ SÖNDAG, ska jag och sarah fotas för samantha! det är sarahs kusin. Det ska faktiskt bli riktigt kul. vi har några ideer som vi ska jobba med, får se om det blir lika grymt på bild som det är i våra huvud. Bilderna ska vara coola, hårda, tuffa. INTE söta, sexiga, fina bla bla bla..
om någon har en idee att dela med sig om på ett grymt tema på en fotografering så dela gärna med er!


dessutom letar jag efter om någon är intresserad av att ge oss en grym sminkning innan vi fotas? hade varit awesome

kärlek till skorna

unde verkligen inte sova inatt, det gick inte. det blåste för mycket! saker ramlade utanför fönstert och förstörde min skönhets sömn som är väldigt viktig. Jag vaknade runt halv två och somnade inte igen för en klockan var över tre. Det var jobbigt. Pierre låg snällt bredvid mig och sov som en stock, tänk vad bra att inte vakna av sånna saker. Så inatt missade jag några timmar sömn, tack vara blåsten..

Sen vid elva tiden skulle jag ta tåget till skolan. kom något tåg? nej. kom någon ersättningsbuss? NEJ. så det var bara att vända på klackarna och traska hemåt. Jag ringde min lärare, susanne, och berättade att jag inte kom och varför. hon lät inte så chockad, det hade varit ungefär 7 stycken där idag när vi normalt är runt 25 elever.
Jag har fått mina älskade skor som jag viljat ha så länge! dom är riktigt snygga. jag var på skopunkten på familia och där stod ett par kvar, ETT par. jag gick och fråga var skorna stod egentligen eftersom där bara var ett par kvar, som såklart skiljde en storlek från min storlek. men dom hade inte fler och fick inte in fler heller.. dom ringde de närmsta butikerna för se om dom hade dem i storlek 37 men dom var slut överallt, ALLA storlekar. Det närmaste stället var malmö som hade dom. Hade faktiskt tänkt åka till malmö i veckan bara för att köpa dom, men har en ängel till kompis. Nikki, hade ett par hemma i storlek 37 som hon knappt hade använt. så jag fick köpa dom för 200! kostar 400 i affären, så jag sparade pengar på det också. oh! jag är så stolt över mina skossingar.

i fiddes soffa

Just nu ligger jag i fiddes soffa. typ ensam. fidde och sarah ligger bara och gullar sig med varandra i andra sidan av soffan. sociala människor det där! ligger typ och svettas ihjäl dessutom. sjukt varmt, men fidde fryser. kyckling
snart ska jag gå och skära upp min ananas och hoppas på att den är god. annars vet jag inte vad jag gör, jag vill äta allt. bara för jag tränar så jävla hårt nu med sarah just nu! igår var vi på gymmet, trampade på step maskinen i hela 20 minuter. tränade rumpan, oh yes. efter det gick vi ut och belönade oss med ett varmt bad på ljuskvällen på uggle badet.
jag var hemma runt halv tio och då kunde jag inte gå och sova, som jag gärna hade gjort. utan jag fick sätta mig vid datorn och skriva klart mitt hantverks arbete. Jobbigt var det kan jag berätta för dig. Jag brukar inte tycka arbeten är jobbiga, brukar tycka det är ganska enkelt och att det är roligt. men inte denna gången, fick kämpa för att hitta fakta och skriva mina sidor.. men jag fick ihop det till slut. efter några utbrott framför datorn!
jag ska iallafall inte vara så snäll längre, eller ja givmild kanske är ett bättre ord. nej, säger snäll för det är jag FAN. folk skiter bara i det tillbaka och tar det på ett bananskal. inte lika kul? så lite hårdare och så kommer jag nog bli, mot dom som förtjänar det. inte mot mina små änglar
senare ikväll ska jag hem till min älskade pojkvän och sova hos honom. inte träffat honom på några dagar! men han är inte hemma fråns vid tio tiden för han ska träna så hinner inte se så mycket honom, men jag har iallafall i min närhet och det är bra endast det.
imorgon är det fredag, jag är ledig som jag är varje fredag. denna fredagen ska jag snabbt till familia sen hem till sarah. där hon ska städa lite i huset snabbt efter det kör vi tillbaka till perstorp och fixar oss hemma hos mig. yes! sen är det bannemej utgång! inte i hässleholm denna gången, utan i helsingborg. tempel ska vi till, göra det osäkert. ska bli jätte kul, så hoppas det blir jätte kul. men det tror jag alldels säkert.

RSS 2.0