det var inte igår, nej

det var ju inte igår jag skrev, men inte flera månadersen heller. så jag har ju bättrat på mig lite! sista tiden har jag jobbat på bra i skolan, som alltid. stjärneleven själv. och nu har jag gått på jullov! firades fint med att jag fick ännu ett MVG, denna gången i volymföning, BOYYA!!

vad har mer hänt? jo, min älskade syster har köpt en chihauhau till. jätte söt är hon! och molly passar upp henne som om hon är hennes mamma så dem går jätte bra ihop. den nya sötnosen heter daisy.

idag har jag JOBBAT på hard rock salong! gick kanonbra. trivs grymt bra med mina arbetskollegor, frida och nejia. svin bra tjejer! plus jag lär mig mer och mer hela tiden, tycker verkligen det är skit kul.
fick en julklapp av frida idag, världens bästa chef. HELT KLART


TAAACK!!!

feather extensionsfeather extensions är sjukt hett! det är fjädrar du sätter i som förlängning. jag tycker det är sjukt coolt! finns i syntet och i äkta fjädrar, jag själv tycker äkta fjädrar är snyggast. så ska nog ta och beställa hem detta.
så om någon är intresserad av feather extensions så fixar jag det, bara att säga tilll!

john bauer at night

kom hem från skolan för en timme sedan, 20.30 alltså. john bauer at night, spännande. det var faktiskt jätte mysigt, alla i klassen var så glada och mysiga. dock inte alltid så i skolan, haha! men denna kvällen levererade hela klassen. 5 toast till dom!

självaste miixx har pillat lite i min blogg. bytat header och teckensnitt och lite sånt. så nu är den lite mer snyggisnyggi än innan! lite mer stilren och enkel, vilket jag bad om. 5 toast till miixx

ledig onsdag, igen

var ledig förra onsdagen, är ledig denna också. vår ena frisör lärare har blivit sjukskriven och den andra ska på möte. så det fanns inte kvar någon lärare till oss idag! klagar gör jag väl inte, skönt att vara ledig. men samtidigt dåligt, borde ju bli bättre den där skolan. john bauer i ett nötskal.

har precis gjort knäck, gott som fan. lite jobbigt att det fastnar i min tungpiercing hela tiden, men det är sånt man får ta. gott är det iallafall! kan tänka mig att dela med mig, men inte helt 100 på det än.

ikväll är det fixar kväll på min skola för oss frisörer. jag ska till skolan 17.30 idag, så jag är inte helt ledig.

linus klippning

och där har vi en bild på linus efter jag klippt honom. kort och snyggt! blev nöjd med klippningen och det blev han också! sa han iallafall, så får hoppas att han inte ljuger men det tror jag inte :)


finns ju dessutom en före bild fast man kan ju lägga på några centimeter kryllor till så har vi hur det såg ut innan jag satt mina saxar i det, haha! glömde ta en före bild så fick ta någon fråns han facebook. hoppas han tycker det är okej, annars sorry linus. men sånt är ju livet

     
ny skolvecka, vecka

ny skolvecka. klockan är strax två och jag är redan hemma från skolan! hade färg och formgivning och hade sminkning på schemat, så lektionen gick ut på att ge varandra en snygg sminkning sen slutade vi. ganska skön skoldag.

dessutom så snöar det om någon har missat det. eller missat att logga in på facebook eftersom det är nog det enda som står i det senaste uppdateringarna. på tal om facebook, skrev i min logg att jag tyckte det var sorgligt att alla fjortisar förstörde förlovnings syftet. just nu är det PRICK 90 stycken som gillat min uppdatering, vilket betyder att jag inte är helt hjärndöd för folk håller visst med mig. MEN sen har ju folk kommenterat och haft sig om att jag har fel, jag menar INTE att dom som förlovat sig är snea i huvudet. om dom tänkt gifta sig så får dom väl det. för det är väl det en förlovning går ut på? eller, har jag fel? visst är det jätte fint att folk förlovar sig, men inte om dom inte förstår innebörden! så att säga.

idag ska jag sova, som alltid. sova middag, så jävla gött! när man var liten ville man inte sova middag men nu hade jag gärna haft en timmes "sova middag" i skolan. sen ska jag klippa linus och efter det kommer kanske amelie och då ska vi isåfall ha sleep over!

redhead

SÅ! då var det blonda tiden över, jag har bytat hårfärg. självklart gjorde jag det på hard rock salong. till en freaking snygg röd!! trivs jätte bra i rött hår. trivdes sist också, men var inte klok nog att förstå det då! så nu är jag tillbaka to the red side. för rött är riktigt snyggt och inne. och jag måste ju följa det senaste, visst?

var ju på praktiken igår, gick skit bra. färgade zandras hår, en tjej i min klass. från ett fläckigt rött hår med slingor i till en super snygg röd jämnare färg, slingorna ligger ju fortfarande kvar för dom är svarta. men snyggt blev det! glömde att fota henne. sen på efter sex stannade jag kvar och färgade fridas hår, röd botten och röda toppar! dö fräckt. sen borsta jag ut henne förlängning! haha!


RSS 2.0