god kvällsmat

Nu har jag och pierre precis ätit kvällsmat som JAG lagade alldels själv! Det blev lövbiff med vitlöks-smör
och pommes. Det blev jätte gott tyckte jag. Men saknade lite grönsaker men jag orkade inte skära upp några.

Nu har jag ännu mer ont i huvudet, det dunkar!! tror det är för jag har druckit för lite idag, inte bra.
så får väl ta en alvedon innan vi sätter oss framför tv;n.

Snart börjar melodifestivalen det ska jag och pierre se. sen efter det ska vi kolla på den blondie
filmen som kommer på tv;n och äta godis och chips. Det är ju lördag!

bahnhof t3

Igår när jag kom hem från skolan gick jag ut med chicko en runda i det sköna vädret. Solen stekte i huvudet på mig, 20 grader extra hade inte varit helt fel! Men det känns bra att det håller på att bli vår för jag vill inte ha detta tråkiga vädret längre. När jag kommit in igen så gick jag ner och duschade sen packade jag väskan för jag skulle åka med tåget klockan 16.42 till mikaela!

när jag kom till mikaela så var det bara jag och hon, vi satt mest och pratade om allt möjligt. Sen vid halv sex kom sandra och maria. Då gjorde vi varma mackor i ugnen så vi skulle bli lite mätta! Sen satt vi igång att fixa oss. Jag spillde på mina svarta leggings så dom fick hänga på tork tills vi skulle gå.. När vi var klara satt vi och snacka och drack lite.
Sen gick vi till emma, för evelina och maria hade lovat henne att komma dit innan bahnhof. så vi gick det men vi var inte där alls länge för vi skulle nästan gå till bussen direkt. På bussen fanns det jobbiga personer som bara skrek och skrek så man fick ont i öronen men vi sket i dom, haha.

Vi kom till bahnhof och fick en VIP kö, vet inte varför men busschauffören sa att vi hade det. Vi kom in och där var så mycket folk så man inte kunde dansa på dansgolvet och det var så varmt så man fick gå in och ut hela tiden!
men annars vad det kul.. fast ganske segt i slutet och det var så synd om mikaela för hon hade sin "chacha-klänning" och hon fastna i många folk och då blev hon arg sen ville hon inte dansa mer för det gick inte.

vi åkte hem med bussen också. Det var så varmt och skönt i bussen fast det var jobbiga personer på vägen hem med men men. när vi hoppade av bussen för att gå hem till mikaela, för jag och maria skulle sova hos henne. frös vi som fan plus att vi hade ont i fötterna för alla hade dansat i klackskor hela kvällen. Så vi frös och frös och fick höra att vi gick som får? hahaha. men till slut kom vi hem till henne. Då städade vi snabbt lite och sen gjorde mikaela rostad macka till mig och maria, gott. vi drack jätte mycket saft när vi kom hem också. sen gick vi och la oss i sängarna, jag och maria sov på mikaelas rum och mikaela sov på hennes mammas rum. vi somnade ganska fort eftersom alla var jätte trötta så det blev inget nattsnack som det annars brukar bli!

idag vaknade först jag av att maria sa "dumma katt" för en katt försökte hoppa upp i sängen hela tiden! och det ville inte jag och maria för vi tåler inte katter. så vi fick ta ner katten som somnade vi om en timme igen. Sen vaknade vi av att min telefon ringde så jag svarade och det var pierre som sa att han och hans mamma kom och hämtade mig om en halv timme för vi skulle till väla. så jag flög upp och tog på mig kläderna. Sen skulle jag väcka mikaela men hon var redan vaken.. vi gick ner och åt frukost och klockan blev halv elva. då pierre sa att han skulle komma och hämta mig men han ringde inte. vi satt kvar och snacka sen ringde pierre vid halv tolv och sa att dom var där då.

Jag gick ner till tanka där dom hämtade mig sen åkte vi till väla. jag orkade knappt gå i affärerna eftersom jag fortfarande var helt slut i benen. men jag köpte ett nytt puder och en ny rouge! Sen hittade på en ny skjorta och en ny tröja och han köpte även en födelsedagspresent till mig men jag vet inte vad det är, men har mina gissningar ;)
sen åkte vi till familia och där hittade jag en ny bh, fin vad den minsann!

nu är jag hemma och har lite ont i huvudet.. snart kommer pierre hit och då blir det att ta det lugnt och kolla melodifestivalen. amanda kanske kommer också, vi får se. puss







fler bilder kommer sen ;)

torsdag

när vi skulle köra till farmor så övningskörde jag! Det gick ganska bra med tanke på att jag inte övningskört på skit länge.
hade lite problem med att hitta rätt växel utan att kolla på växellådan. jag var fett nervös när jag satt mig i bilen men det var kul och spännande.

när vi kom till farmor så kolla vi på tv lite och snacka sen kom pouls barn och hennes familj. vi åt tacos, gott!
hennes ena dotter heter isabella och är så himla gullig. Hela i familjen har bott i Amerika innan så när hon pratar så kan det komma lite engelska ord ibland, hon är bara 3 år. När jag skulle gå sa hon till mig att jag inte fick gå och sånt, aw.

När jag kom hem satt jag lite snabbt vid datorn och prata med victor. jag gick upp till persgården och solade en halvtimme, skönt! det var ett bra tag sen sist. jag somnade i solariet som vanligt haha. men man får tacka victor :)
när jag solat klart skjusade victor mig hem och nu sitter jag här. ska snart ner och duscha av mig..

skriver mer sen. puss


sjuk

idag blev det ingen skola, när jag vaknade hade jag fortfarande ont i huvudet och knip i magen.. så mamma ringde och sjukanmälde mig till skolan. Det dunkar till ibland i huvudet och min mage gör samma, men känns bättre nu när jag tagit en alvedon.

jag följde med mamma och pappa till hässleholm och köpte mat och skor till dem. Vi kom precis hem igen och nu känner jag mig trött. Idag blir det bara att ta det lugnt och så men ska till paul klockan två med mamma och pappa för han fyller 65 år. Paul är min farmors kille, han är jätte snäll och rolig.

hm, har inte så mycket att berätta.. men jag har på mina chinos idag, mamma och josse tyckte dem var skit fula.
då blir man så glad av att man köpte dem, verkligen inte. känns så tråkigt att använda kläder då!

skriver mer sen, nu ska jag läsa vecko revyn.

håret och väla

Nu är jag hemma, äntligen.
Efter skolan gick jag direkt till sandra för hon skulle ju klippa och färga mitt hår. så det satt vi igång med och vi hade masor att prata om, tiden sprang iväg och hennes knäppa handledare fick mig att skratta massor av gånger! galen.
men iallafall, mitt hår blev mellanbrunt med en blond slinga. fint fint fint! tack söta sandra.
vi kom även fram till att sandra ska följa med oss till bahnhof på fredag, det kommer bli kul!

efter jag fixat håret som tog tre timmar, haha.. så åkte jag till väla med sickan, josse och älsklingen.
blev bara snabbt men jag hittade ändå ett par chinos och två par trosor från gina. så jag blev jävligt nöjd!
billigt som bara den också, bra för min ekonomi!

Nu sitter jag och mår dåligt, jag har ont i huvudet och magen och känner mig kass.. vill inte gå och bli sjuk.
näsan rinner hela tiden. Jag hatar att vara förkyld, jag blir så gnällig och hängig. om jag mår såhär så blir
det nog ingen skola för min del imorgon.. ah, så jobbigt det är att vara sjuk.









Caroline, fy tusan vad jag blev glad idag när jag fick höra dina stora framsteg. mitt hjärta skuttade runt kändes det som!
Jag blev så himla glad, så jävla stark är du. Jag tror på dig, du klarar detta. Du är en riktigt kämpe, ååååh gumman..
du är så jävla bra!!! jag saknar dig som tusan, så fort jag blir bättre kommer jag till dig. vill till dig nu nu nu!
jag älskar dig bästis, jag finns alltid vid din sida. <3


klippa & färga håret

IDAG SKA JAG KLIPPA OCH FÄRGA HÅRET!! jag längtar och hoppas att det blir snyggt som tusan. Sandra som ska göra det på mig, hon är praktikant på en frisör salong i klippan. Gillar att hålla på med mitt hår och göra förändringar så hoppas verkligen att detta blir bra. Jag kanske ska fixa förlängning sen också, äh.. fårse hur mycket pengar jag har efter jag fyllt år.

För jag fyller snart år, nästa torsdag. har önskat mig pengar av typ alla till plåtningen den 15 mars.
om jag får pengar över hade det ju inte varit fel ;)

nej, nu måste jag borsta tänderna och gå till stationen. Puss


maah



ding på låten!

tisdag

Idag började skolan med två timmars håla, jippi. inte alls kul att komma till skolan då, kunde lika bra varit hemma och sovit någon timme extra för det hade varit skönt eftersom jag varit trött hela dagen!
hände väl inte så mycket i skolan egentligen, lektion och sånt bara. Men middagen i skolan var det laxpudding och det ville vi verkligen inte äta så vi gick till pizzerian och åt. jag och Maria delade på en kebabpizza och det var jätte gott! orkade inte hela för jag blev så mätt men gott var det. när vi skulle gå var hela pizzerian full med folk, det gick snabbt för när vi kom var det bara vi där inne.

jag har precis varit i byn med mamma och handlat lite. fick veckorevyn av mamma! tack så mycket. blondinbella blir intervjuad och massa så ville ha den. jag vet att blondinbella ger ut tidningen gratis men nu är det så att när jag skulle gå in och skriva att jag ville ha tidningen så stod det att tidningarna var slut så jag fick köpa den i affären.
Just nu står pappa och göra pannkakor till mig för det har jag varit sugen på ett tag! ska bli gott. på mina pannkakor har jag grädde och socker, ibland blåbärssylt men det händer inte så ofta.

imorgon ska jag klippa och färga håret! ska bli skönt. ska bli av med det röda i håret men funderar på om jag ska göra min blonda slinga super blond eller röd? hrm.. kan inte riktigt bestämma mig! men antaligen blir den super blond.
ska bara klippa upp det lite och tunna och klippa topparna, inte mer för jag ska spara till långt hår nu. om jag orkar!
kanske får ett ryck och klipper page igen? haha, nej det tror jag faktiskt inte. ångrar så mycket att jag gjorde det från början. Annars hade mitt hår varit mycket längre nu men även mycket mycket mer slitet, kanske var bra att jag gjorde det.

på fredag blir det t3 med mikaela, maria, majsan och kanske evelina. det ska bli kul! ska vara hos mikaela innan sen ta bussen från klippan till bahnhof. sen efter det ska jag sova hos mikaela, min lilla bästis :)

snart ska jag äta sen börja plugga på engelskan. blir nog inte så svårt men massor av glosor jag måste få in i mitt huvud! inte van vid få så många glosor.. ska prata med engelskaläraren imorgon, tror inte vi ska ha så många som vi fått. 200 stycken, det tror jag inte är riktigt rätt. aja! får börja läsa på idag iallafall så det sitter hyffsat sen imorgon blir det hård pluggning.



blir att jag färgar mitt hår i denna färgen
vad tycker ni?

lovet

Nu är det söndag och klockan är precis 22.00. Jag är trött som bara den och har inte så mycket att göra!
imorgon börjar skolan igen, jag vill inte dit. Jag vill ha mer lov och vila ut ännu längre för veckan börjar med att jag måste ta hem engelska böckerna och plugga eftersom vi har prov på torsdag. och jag orkar inte plugga men det måste göras.
Det ska bli kul att träffa tjejerna igen och vara med dom och det är nog det enda också.

Idag har jag bara tagit det lugnt med pierre. vi vaknade hemma hos mig vid halv elva och då gick jag upp och gjorde frukost. sen gick jag in och väckte pierre, han drog sig i sängen ett tag sen gick vi upp och åt frukost. När vi satt där och åt skulle jag hälla upp mjölk i glaset men jag tappar mjölkpaketet så det kommer jätte mycket mjölk i smöret och på bordet, haha. inte alls smart! så jag blev lite sur på mig själv för jag var så klantig plus det var på morgonen, då jag inte har något tålamod. efter frukosten satt vi vid datorn ett tag och segade oss sen skjusade josse och sickan hem oss till pierre.

Där satt jag vid datorn igen medans han duschade och städade till hamstrarna. jag är så lat och elak och inte hjälper till, fy mig! ska faktiskt hjälpa till nästa gång har jag bestämt mig för så han inte kan klaga på mig efteråt och spela så duktig själv. Men jag fixade en blogg till daniel så nu ska han börja blogga och bli känd har han bestämt sig för, rätta takter.
sen åt jag och pierre popcorn och kollade på one three hill. det är så himla bra det programet, älskar det. sen åt vi kvällsmat. blev kött och pommes, till det fick vi morötter och dipp. GOTT! fast lite starkt eller bara jag som är klen. men stark mat är gott tycker jag bara att jag dricker jätte mycket vatten när jag äter, haha.

Vid 19.40 skjusade pierre upp mig till konsum där jag väntade på att mamma skulle jobba klart så jag kunde åka med henne hem. jag ville inte gå för det var så kallt, mörk och blött ute. Så jag åkte hem med henne och pierre cyklade hem igen efter han hade handlat det han skulle och sagt hejdå till mig.

när jag kom hem tog jag en risifrutti och en actimel sen kollade jag tv en stund med mamma och pappa, sen nu sitter jag här och tar det lugnt. ska snart gå och lägga mig, puss.


liten frågestund


emmie: hur skulle du beskriva din stil?
Jag har nog ingen speciell stil egentligen, köper det jag tycker är snyggt och sånt jag tycker ser skönt ut. ena dagen kanske jag vill gå i joggingbyxor och en stor tröja. nästa dag en tunika och tights. det är olika från dag till dag!
min stil är väl hur jag mår den dagen skulle jag tro.

helena: vilken är din favoritstad i skåne?
Det är nog två städer. Kristianstad och Helsingborg! där hittar jag ganska lätt och där är fullt av affärer som man kan shoppa i och trevliga fik som man kan ta sig en fika på. på sommaren är där fullt av liv och trevligt folk. så favorit staden kan jag nog inte säga, men städerna är Kristianstad och Helsingborg.

Bobban:  vad ska du bli när du blir stor?
Jag tänker läsa klart handelsprogramet sen jobba i något år och tjäna pengar. sen ska jag nog läsa vidare till antingen dietist eller frisör. så ser min framtid ut just nu men det kan ju ändra sig! men frisör har varit en dröm sen jag var liten så. och dietist verkar väldigt intressant för jag gillar att hjälpa folk med sina problem och med mat är det bättre.

Nälan: var ska du bo när du blir stor?
Det vet jag faktiskt inte ännu. men inte i perstorp, ska bo i en stad tror jag med ett snyggt hus och vara rik.

Daniel: varför bloggar du?
För jag tycker det är jätte kul och när jag väl började kunde jag inte sluta. ju fler läsare desto roligare blir det!
jag tycker det är skit kul att skriva men kommer inte alltid på om vad så kom gärna med förslag.
men jag bloggar för jag tycker det är kul att skriva ut mina tankar tror jag.

peppe: vad är det äckligaste du någonsin gjort?
det äckligaste hmm.. det kan jag faktiskt inte komma på nu. men en gång när jag lutade mig bakåt fick jag min hand i en jätte stor snorklump som hängde på ett fönster och det var riktigt äckligt! men det äckligaste kan jag inte komma på nu, det kanske var det äckligaste.

sebbe:  vad e din favorit maträtt?
Enkel fråga! Kyckling med kroketter, bearnies sås och sallad. kyckling över huvudtaget är min favorit. kvittar nästan till vad så funkar kyckling bäst helt klart MIN FAVORIT!

ponta:  hur blev du och din pojkvän tillsammans?
Haha, det är lite kul! en i min förra klass var vän med honom och så hade han snackat om mig till pierre. så hade pierre sagt något om mig på skoj sen började vi snacka. En kväll gick jag och frida hem till honom utan han visste det och när vi satt i hans soffa sa han något i liknande med "bara så du vet så kanske jag luktar svett" så det föll jag för! sen forsatt vi träffas och den 31 mars på morgonen i hans säng så var det vi, vi bara kände det på oss.

Lördag

igår åkte jag till väla med ewelina! vi åt först på donken på knutan sen tog vi den jobbiga bussen från stan till väla..
jag hatar den bussen för den stannar överallt och där så varmt så jag får ofta ont i magen och mår illa men men.
väl inne på väla gick vi in i dom vanliga affärerna som jag alltid går in på, gina bikbok h&m och cubus. Hittade först ingenting så gick vi en runda till i affärerna och då hittade jag en tunika jag ville ha från gina. så jag köpte den!
sen gick vi till h&m och där var mina favorit skor för tillfället. jag stod och leta bland dom som en galning efter min storlek men det fanns inte! 37 som är den vanligaste storleken fanns inte, jag blev förtvivlad och testade 38. okej visst, jag kunde gå i dem men jag fick spänna hela foten för att skon inte skulle trilla av och det såg dumt ut från sidan för man såg att dom inte var i rätt storlek. så det blev inga nya skor för mig.. men nästa gång jag hittar dom i min storlek då är dom mina!

vi åkte hem till perstorp igen vid fem tiden och då gick vi upp till jennifer och hälsade på hos henne. Hennes lägenhet var jätte fin och jätte mysig. Jennifers mage var så runt och fin och kladdig för hon hade badat i babyolja, haha! men hon var söt som en tjockis. blev inte att vi stannade där läge för jennifer skulle köpa mat och vi skulle göra vid oss för kvällen.
Vi gick hem till mig då jag lockade hela ewes hår + förlängning och det tog sin lilla tid, ungefär 1 timme och en kvart men snyggt blev det. Sen gick vi hem till ewe för hon skulle lämna av sitt smink och lite kläder och när vi gick i backen ner till henne så ramlade ewe rakt på rumpan och skrek! haha, det såg verkligen skit kul ut. men hon klara sig utan några skador. sen gick vi hem till pierre där jag stannade typ hela kvällen och det var kul även fast dom flesta var sega!
när jag och älskling skulle gå och lägga oss gjorde han toast macka till mig och han sen pratade vi en stund sen somnade både två direkt!

idag har jag inte gjort så mycket. varit otrolig trött hela dagen, vi gick upp vid halv elva tiden och satt oss i soffan sen somnade jag där och sov fram tills halv ett ungefär. sen gick vi hem till mig och här har vi bara tagit det lugnt. Kollade på en film som inte var så värst bra. Just nu är pierre hemma för han var tvungen att se fotboll, han är som besatt av det! så fort manscheter united spelar så sitter han som klistrad framför tv;n och skriker.

har precis ätit kvällsmat, blev en liten förrätt med avokado med skagenröra och flingsalt. sen till huvudrätt åt vi fläskfilé med rotfrukter i ugnen och kantareller och rödvins-sås. gott gott gott! så nu är jag mätt.

snart kommer älskling hit igen och då ska vi kolla på melodifestivalen, eller som mikaelas förkortning mello. sen ska vi kolla på hot chick och sen om vi orkar high school musical 3!! och äta massor av godis och chips och läsk och dipp!


mina fina förrätt som jag gjorde helt själv , mycket svårt ;)


köpte den tunikaen hon har  på sig! jätte fin tycker jag. och jag vill ha hennes ben!
NUU


dom älskade skorna som SKA bli mina!

FRREDAG

Idag är det freaky friday och den började med att pierre skulle till gymmet så fick gå upp klockan åtta(!!)
Hade köpt hem såna goda bullar som man har i ugnen till oss me då börja han klaga över att dem tog lång tid att göra och att han måste skynda sig. Det är alltid lika kul att försöka vara gullig.. Men till slut sa han förlåt för han var dum :)
han gick till gymmet för kanske en kvart sen och nu sitter jag bara här och tar det lugnt.

Chicko ligger på mitt golv och sover, han är så himla söt! Mami köpte en ny jacka till honom som han ska kunna ha på sig ute och han hatar såna. Han blir en stel pinne! Chicko vägrar röra sig när han har den på sig och han blir jätte sur och skäms.. Lite synd för han är så söt i den nya jackan.

Idag ska jag till väla med ewelina! vi ska åka redan 11.42 sen ska vi gå på väla hela eftermiddagen för ikväll kanske vi ska på party tillsammans om vi får med oss på pierre, vilket inte alltid är det lättaste. Men på väla ska jag se om jag hittar någon snygg tunika, kanske den jag glömde köpa sist? eh, jag får se..

Igår fick jag en jätte söt månadsängel av min mami. tack mami!




här ser ni hur sur och hur mycket min vovve skäms :(


den söta månadsänglen :)


caroline <3


torsdag

TORSDAG.
vaknade vid 10-tiden av att pierres ena hund skällde som tusan och efter det kunde jag inte somna om! blev klar vaken direkt. försökte väcka pierre men gick inte så bra men till slut så vaknade han äntligen.. vi gick upp och kollade på lite inspelade filmer. t.ex andra avenyn! Min favorit, ska lätt fixa alla avsnitt.
Amanda skickade till mig och fråga om jag ville laga mat på ozwald med henne för wenche ville att vi skulle komma.
så det ville jag. vid ett tiden gick jag dit och då drog mäster kockarna igång! det blev wook som blev jätte gott men kanske inte de brännda vatten kastanerna men annars va det JÄTTE gott. till efterrätt blev det hallonpaj med vanilj sås men orkade inte så mycket eftersom jag redan var mätt från maten.
men jag fick en bra eftermiddag! skönt att träffa amanda och snacka på om ingenting, det är vi bäst på.
tycker vi ska börja träffas mycket oftare för vi har alltid så kul tillsammans :)

snart kommer Pierre hit och jag vet ingenting om vad vi ska göra ikväll, ge förslag?



onsdag

blev inget oboy och skogen igår, jag åkte istället till väla med frida. Hittade ingenting men frida gjorde.. hon hittade ett par söta chinos, ett par skor och en tröja. men jag - INGENTING. tänkte köpa en tunika på gina men visste inte hur mycket pengar jag hade på mitt presentkort så var tvungen att gå till den maskinen och kolla det sen glömde jag bort gina och den tunikan så jag får skylla mig själv, minne som en guldfisk.
men blev iallafall donken och jag köpte en mc feast och hon i kassan förstod inte vad jag sa så vårt samtal blev helt konstigt. men det hade jag och frida kul åt sen! för frida tyckte samma om henne som jag gjorde..

idag
vaknade jag hos pierre hela tiden från klockan sju för han hade ställt alarm för han skulle till gymmet men nej, han orkade inte gå upp och vaknade inte av alarmet. så jag låg där och blev sur och plågades men till slut stängde jag av hans jobbiga alarm och somnade tills 9.40..
vi gick hem till mig vid ett tiden sen tog vi bara det lugnt hela dagen. spelade ett pizza spel som vi tog jätte seriöst men jag blev lite sur för pierre var bättre än mig och då var det inte lika kul att spela mer. Jag la mig i sängen för att vila lite men somnade till sen vaknade jag av att pappa kallade på mig så jag gick till han och då sa han att jag skulle ut med lilla chicko. Hämtade pierre sen gick vi ut med honom, vi busade med honom i snön och lite sånt.

vid sju tiden gick jag till ozwald för jag hade beställt en date med amanda där då. har inte träffat henne på hur länge som helst! vi hade jätte mycket att prata om men tiden bara sprang iväg. men fick en hel del goda skratt iallafall! vi pratade gamla minnen och kom fram till att vi har gjort dom trögaste sakerna tillsammans. men kul har vi haft!

nu sitter jag hemma hos pierre och tar det lugnt. han kollar på fotboll och jag har ont i ryggen.. får be han massera mig ;)
inte för jag tror han har tid för det nu för han är helt inne i fotbollen men ändå! kanske värt ett försök.

tisdag

tisdag
jag vaknade 9.40 av att min hund kom in och la sig i mitt huvud. Jag tänkte att jag skulle sova längre så jag vände mig om men då kom han till andra sidan och börja slicka mig i huvudet och riva på mig med sina tassar! så det var bara till att gå upp och nu sitter jag här och gör ingenting. Börjar fundera på om jag ska göra frukost till mig, men jag hatar att äta själv för det är så himla tråkigt. Man bara sitter där och äter helt tyst, inte alls kul.

Idag ska jag leka med min pojkvän och vi ska ut i skogen och dricka varm oboy och ha det jätte mysigt! vi kanske grillar korv också, får se hur sociala vi tänker bli! Efter det ska vi gå hem till honom och spela monopol med daniel och jag kommer vinna igen. Jag tycker monopol är jätte kul om man leder men annars blir jag sur och vill inte spela mer, jag är en dålig förlorare.

Nästa gång jag ska tatuera mig så tror jag det blir i nacken längst ryggraden. tycker victoria beckhams tatuering är jätte snygg! men jag vill gärna veta vad den betyder, haha. tror jag ska göra något i den stilen isåfall! inte bestämt mig än.
ett bra tag tills jag ska tatuera mig nästa gång, tror jag ;)


bilgömme

idag har jag inte gjort något vettigt, jag har velat mellan olika saker hela dagen..
Först hade jag bestämt med jennifer att vi skulle träffas men hon vaknade inte fråns vid fem och då hade jag bestämt lite annat. vid två tiden bestämde jag med sofia att jag skulle åka till lund och träffa henne så jag gjorde mig redo för det men hon kunde bara leka tills klockan sex och det kändes inte så lönt så det blev inget av.
Bobby och pierre kom över till mig i någon timme vid fyra tiden iallafall, vi kollade mest på tv;n och tog det lugnt. gick en massa roliga program på mtv som vi kollade på. men dom skulle dra sen igen för dom skulle hem till bobby och fixa!

josse, sickan och sarah hämtade mig vid halv åtta tiden för då var det dax för bilgömme! det är kurra gömma fast med bilar. vi samlades nere på badets parkering sen drog sarah reglerna sen var det i full gång. vi börja leta och körde mest omkring i hela perstorp kändes det som. men hittade en iallafall! haha. jag frös som tusan men mest om mina fötter.
tyckte det var rätt segt för det tog jätte lång tid att både leta och bli hittad.. så vid tio tiden skjusade sarah hem mig igen för då orkade jag inte längre. Det kändes som mina fötter var kalla isbitar!

så nu sitter jag här och har tråkigt. Ingen pierre som håller om mig inatt för han ska ha fifa-turnering med bobby den dissaren. så jag får klara mig helt själv genom natten, buhu.. kommer sitta uppe tills jag är svin trött sen bara lägga mig i sängen och somna direkt för annars kommer jag ligga och vända mig typ tusen gånger och sånt är jätte jobbigt tycker jag.

Mikaela som ska tillbringa sitt lov uppe i norge hos sin syster skickade precis till mig att hon skulle stanna längre än hon tänkt. hon hade tänkt komma hem på torsdag så vi hann hitta på något på lovet men nu kommer hon nog inte hem fråns på lördag.. det suger! för jag saknar henne redan. men hoppas hon har det kul i norge med sin syster och systerdotter medans jag är här hemma och har tråkigt.

jag måste nog beställa tid till färga och klippa håret nu om jag ska få det innan den 15 mars. sitter och funderar på om jag ska göra lite blonda slingor eller om jag ska färga det röd/brunt igen eller om jag ska färga det helt brunt och helt vanligt. kan inte bestämma mig! är rädd om jag gör blonda slingor att dom typ blir rosa för jag är lite rödhårig nu och det vill jag verkligen inte! sen är jag rädd att om jag färgar det röd/brunt att det tvättas ut direkt och blir helt dassigt som jag har det nu. och helt brunt kommer jag nog tröttna på jätte snabbt.. men jag vill inte ha för mörkt, det orkar jag inte med.
oj oj oj vad bekymmer jag har..



Caroline, snälla.. vakna. jag saknar dig så himla mycket! vill bara rista dig göra så du vaknar och mår hur bra som helst. att du är hel igen och att du känner dig bra! det hade varit hur underbart som helt. men snälla, fortsätta kämpa så mycket som du gör, fortsätt med dina framsteg så kommer allt gå bra. kommer alltid finnas vid din sida <3



dagens outfit



vitt linne från jc
svart tubkjol från hm
svarta leggings från hm
armband present


du och din partner

Du och din partner.


Vad heter ni?

Jennie och Pierre

Var träffades ni?

hemma hos honom. Jag och frida ville träffa honom och bobby så vi gick hem till honom,
det var vintern 2006 och det var jätte mysigt.

Hur länge har ni varit tillsammans?
1 år och 10 månader!

Är ni förlovade?
Nej, det är vi inte.

Bor ni ihop?
Nej, inte det heller.

Har ni barn?
haha nej.

Har båda körkort?
Nej ingen men han håller på =)

Isåfall, vem kör bäst?
haha, pierre kör bäst. jag har bara övningskör några gånger så jag
är inte alls duktig ännu, men det kommer.

Kommer du ihåg er första kyss?
Klart jag gör! Hemma hos honom på hans altan.

Vem sa "jag älskar dig" först?
Pierre :)

Vem är äldst?
Pierre, 2 år äldre än mig.

Vilka stjärntecken är ni?

Jag är fiskarna och han är vågen.

Vem fyller år först på året?
Jag, 5 mars.

Vem är längst?
Han, mycket längre än mig.

Vem sjunger bäst?
Pierre! :)

Håller ni handen på stan?
Hela tiden. släpper inte varandra ;)

Kände ni varandra innan ni blev ihop?
Nja, dem månaderna innan vi blev tsm kanske ?


Vad har ni gemensamt?

absolut.

Har ni någon speciell låt?
många speciella.

Har ni stora framtidsplaner?
självklart. han ska bli fotbollsproffs och jag fotbollsfru.

Har ni gråtit i varandras armar?
Ja

Har ni varit utomlands tillammans?
Nej, inte än iallafall.

Vem lagar bäst mat?
Jag! Pierre kan inte laga mat ;p

Vad gör ni en vanlig vardagskväll?
Myser vid tv;n och lite sånt.

Ger ni alltid varandra en puss när ni ses?
alltid

Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången?

nej, både två bor i perstorp.

Brukar ni bråka?
tjaffsar ibland.


Ringer eller smsar ni mest?

ringer :)

Vilken är din favoritdel på hans/hennes kropp?
hela han!

Brukar någon av er prata i sömnen?
Pierre, hela meningar dessutom.


måndag - sportlov!

Nu är lovet igång, sportlov! skönt att slippa skolan och läxor och alla prov i en hel vecka, yes.
Idag ska jag träffa jennifer ett tag, tror hon ska visa mig runt i hennes egen lägenhet ;)
och så ska jag få se hennes bebemage så jag hoppas du är tjock nu!

igår tog  jag bara det lugnt med älskling. vi åt pizza och sånt gott! sen skulle vi ut i snön och dricka varm oboy men det blev aldrig av märker jag nu, haha.Men det kan nog jag och pierre göra imorgon! Vid åtta tiden kom frida till oss och vi snackade en massa. Längesen jag träffa den sötisen, du är stark gumman. Hon gick hem igen vid halv elva tror jag.
Då startade jag och pierre filmen patrik 1,5. SKIT BRA! den gillade jag verkligen.

man kanske ska hoppa in i duschen och fixa till sig? låter som en bra idé tycker jag.


alla hjärtans dag!

för det första vill jag tacka linnea så mycket för hon gjorde min blogg så snygg! tack tack :D
så skönt med en ny fräsh design och jag gillar den skarpt. tack linnea, du är jätte duktig.

igårkväll åkte jag, sassa och ewe på fest i klippan. Nikki hade frågat mig om jag ville komma så ja, jag tog med mig sassa och ewe sen åkte vi dit! längesen jag var med dom tjejerna så vi hade jätte kul. Roligt folk och trevliga var alla. Vi sjöng en hel del sing star också eller vi sjöng inte vi skrek, haha! men det var kul. och tack jonte som skjusa oss dit och tack farbror victor som skjusa oss hem. skit snällt! yey.. jag hade jätte kul iallafall.
när jag kom tillbaka till perstorp gick jag hem till pierre som låg och sov, så jag knackade jätte många gånger på fönstert för jag inte ville väcka hela huset men han vakna inte. skickade massor av sms men det hjälpte heller inte.. kunde inte ringa för har inga pengar på mobilen som vanligt. men ja, jag blev tvingad till att plinga på dörren för att komma in för pierre vaknade verkligen inte. Så jag plingade på och roy kom och öppna, som tur var så var han inte arg utan glad. men jag tyckte ändå det var pinsamt! sen gick jag och la mig med pierre, snackade ett tag sen somnade vi :)

idag är det ju alla hjärtans dag! jag vaknade klockan åtta av att ett alarm på pierres mobil ringde så jag väckte honom och då gick han upp för han skulle till gymmet. men jag somnade igen och sov tills han kom hem igen vid halv elva och då gick han och gjorde frukost till mig, sen kom han in och gav mig frukost vid sängen, jätte mysigt!
sen skicka jag till mamma om vi kunde köra till familia för jag behövde ett nytt anteckningsblock till skolan och jag har sett ett där som jag ville ha, så vi körde dit och köpte det. tack mami och papi :) vi åt sallad på graffiti också, gott var det men jag orkade inte allt för jag blev så himla mätt.
Mami och papi skjusa hem mig till pierre igen och då fick han sin alla hjärtans dag present för jag tyckte han var värd det. han fick en cola, godis och en jätte fin mugg som det stod kärlek på sen stod det en fin text i muggen som påminnde så himla mycket om pierre så jag var tvungen att köpa den. hoppas han blev glad!
sen gjorde vi god mat tillsammans nu ikväll, det blev kycklingfilé och pommes och gurka, goooottt.

nu har vi precis kollat klart på melodifestivalen, tycker inte det är så kul egentligen men man måste se det känns det som. tyckte måns låt var bra dom andra gillade jag inte men men.. ikväll ska vi bara ta det lugnt ikväll och ha det mysigt.



Caroline gumman, jag saknar dig så himla mycket. snälla du, fortsätt med dina framsteg så är du snart på benen igen. blir så glad av att få träffa dig och se dig le. igår så gäspade du jätte många gånger och du var så gullig! Det var första gången jag såg dig gäspa på två månader så ja, jag blev glad då och du var så söt. kom igen gumman, du fixar detta. jag tror på dig, du är så stark. du är bäst! jag älskar dig snäckan.

fredagen den 13

otursdag? nej, det tror jag inte. solsken ute fast det är kallt men skönt ändå.

idag ska jag till caroline och umgås med henne! ska bli så skönt att träffa dig. saknar dig så himla mycket gumman, men dina framsteg värmer jätte skönt i hjärtat. Du är otroligt stark, jag hejjar på dig hela tiden! du är så fin och så bra.
Du klarar detta gumman, du är jätte stark! kämpa på, jag älskar dig så mycket.

nu har jag lov! eftersom vi har studiedag idag så fick jag ett tidigt sportlov, väldigt skönt. sov fram tills halv elva sen gick jag och älskling upp och åt frukost. han åkte hem precis eller han åkte till klippan och ska skriva in sig på körskolan för nu ska han banemej ta körkort och köra mig överallt :)

skriver mer sen. puss

gymmet

idag är det onsdag.
jag hade bad i skolan på idrotten, kan bara säga en sak.. riktigt jobbigt! jag är inte van vid att simma, gör nästan aldrig det fast det är jävligt bra träning och sånt. men nej, jag gör nästan aldrig det. så jag blev helt slut efteråt. min gympalärare sa till oss att vi simma som några gamla tanter? men tack! då blir man glad, så hon lärde oss hur man simnade bröst-sim. kändes som jag gick på simskola och var 5 år.. lite pinsamt faktiskt. men annars va det rätt skönt!

Efter skolan kom jag hem vid halv fyra tiden och då såg jag att vi nya soffa hade kommit! den var fin, sandfärgad. En trea och en två, vi har alltid haft lång soffa innan så lite nytt för mig. Så jag skulle såklart prov sitta den och när jag satt mig var den helt hård eftersom ingen annan hade suttit i den förut. Så jag börja hoppa i den sen blev soffan mjuk och skön, så det var bra med en ny soffa! sen åt jag lite mat och prata med pappa. Jag och pappa åkte ut till mina kusiner i västra torup, Thea satt och gjorde matteläxa så jag hjälpte henne lite och så skrev jag upp lite tal till clara för hon ville med visa att hon kunde! både två var duktiga tyckte jag. Sen körde vi hem igen, påvägen hem köpte pappa en pizza till mig för jag hade tjattat om det ända sen jag kom hem så han köpte en pizza som jag ville ha. KEBABPIZZA med paprika, mumms.

när jag hade ätit pizza kom farmor över lite så jag satt och prata med henne och när jag tänkte gå och kolla på tv så kom syster hem och sa att hon skulle till gymmet. jag tänkte att jag också behövde träna så jag följde med henne och sickan på gymmet! Jag tränade lite allt möjligt och biff är jag ju inte. Men kommer bli om jag fortsätter såhär ;) haha!
jag kom hem vid tio tiden så har inte varit hemma så länge. Mina händer svider jätte mycket, tror jag kommer bli sån torr i händerna efter alla maskiner och vikter jag lyfte och hade mig med. oj, va jag gnäller. aja, om man vill sin hålla form så.

tisdag

Nu sitter jag helt ensam hemma och gör inte så mycket, eller jag dricker en actimel. Det är faktiskt gott och bra för min lilla mage men den tar slut väldigt snabbt för det är ju bara en liten shot! hade kunnat ha det som yogurt.

har börjat få lite hosta, tror det är sandra som smittat mig för hon hostade mig rakt i huvudet idag. ++ hon var sjuk igår så jag hoppas inte jag blir sjuk nu för då blir jag arg på henne. ska inte vara sjuk, nej nej!
idag ska jag hem till pierre och mysa och ha det bra. eftersom jag inte har något annat som behöver göras idag.
vi ska äta pizza och sånt gott ikväll, yey! kanske ska sova hos honom om jag får för mami och papi. För ibland vill dom ha mig hemma för dom tycker att jag är hemma väldigt lite, så ja. jag kan inte hjälpa att dom aldrig är hemma när jag är hemma, eller hur?

Jag hade handels prov idag, det gick ganska bra tror jag. det kändes så iallafall!

idag fyller mikaela år! Jag och några andra tjejer i klassen gick och köpte en födelsedags present till henne när hon inte märkte det. vi sa att vi hade gått till freddy men icke sa nicke, vi gick till klippan centrum. haha! köpte ett jätte gulligt halsband till henne, en chips påse eftersom vi krängde chips igår och hon gillade det, två par jätte gulliga strumpor som det stod "raring" och "sötnos" på. jätte fina! och så fick hon två negerbollar också, haha. hoppas hon blev glad :)
hon blev rätt så förvånad iallafall. men grattis ännu en gång till dig gumman, i love you.

förresten, jag ska nog sluta träna mina små flickor på gympan på måndagar. tycker inte det är så kul längre..
men men, fårse hur jag gör. det är ju alltid skönt med extra pengar!


bilder sen helgen
































måndag

Ja, en uppdatering blir det! Sitter och gör absolut ingenting. pluggar lite på handel ibland men det sätter sig inte så bra..
men mer och mer! ska dra igenom det en gång till innan jag går och lägger mig ikväll..

idag efter skolan traskade jag,maria, evelina, mikaela och majs hem till mikaela. på vägen dit så gick jag in på netto och köpte en påse sour creme onion chips, för det hade jag varit sugen på i några timmar. billiga chips bara 18 kronor! jag älskar att vara ekonomisk för då känner jag mig duktig. efter netto gick vi som sagt hem till mikaela, vi tryckte in oss i hissen och åkte upp. när vi kom dit fick vi ett fint välkommande av katterna, lotus är min favorit.
Mikaela tog fram kladdkaka och annanaskaka, skit gott både två! det har din mamma gjort bra. vi satt och snackade ett tag efter vi hade ätit upp och plötsligt märker vi att det luktar skit mycket bajs. alla springer ut på ballkongen för vi inte kan vara kvar i köket och så står vi där ett tag sen springer mikaela in och ser att en av katterna har bajsat värsta tollen så hon sprayar hela lägenheten med sån där som luktar gott, sen kunde vi andas inomhus igen.  Då öppnade jag chipsen och fler än jag var sugna på det, påsen tog slut på mindre än tio minuter tror jag, haha! vi krängde och krängde.
jag tog bussen hem 16.20 och somnade skönt på den, men vaknade som tur var precis när vi var framme i perstorp. Sen fick jag cykla hem i kylan men det gick ganska snabbt.

imorgon fyller lilla mikaela 17 år! stor tjej nu, eller jag större än mig haha. jag älskar dig snäckan det vet du om! vi har så kul tillsammans, du och jag. men roligast har vi alltid ensama, okej. det kunde misstolkas som fan! Men så är det iallafall. du är snygg som bara den se till att skaffa en snygging nu, grattis och grattis! :D



Caroline, fy vad jag saknar dig.. vill höra dig skratta och må bra. Tänker på dig hela tiden! Kommer stötta dig hela vägen, det vet du om. du klarar detta snäckan, du är så stark och duktig. jag älskar dig <3





.

Du verkar ha mycket roligare med din nya vän, det sårar oss.


som vanligt..

som vanligt har jag inte bloggat i helgen. så nu sitter jag på datorn i skolan och tänkte skriva lite!
(ska börja skriva mer, jag lovar)

I fredags slutade jag 14.10 och mitt tåg till perstorp går 14.04!! riktigt irriterande.. Jag fick sitta på torget i en timme och bara vänta på nästa tåg och det var segt. Min som tur var så väntade rebecca med mig eftersom hon skulle vara med sin kille. När jag väl kom hem var klockan närmare 15.30, min syster kom upp och fråga om jag ville trippeltånga hennes hår och det gjorde jag. Det blev snyggt som bara den men det tog ju sin lilla tid, när jag var klar på henne var det hennes tur att göra det i mitt hår och det blev fluff jätte mycket eftersom mitt hår är så tjockt nu.. måste klippa och färga det snart.
Det är den 9 febuari och jag som tänkt vänta till mars? har ju fått utväxt redan, fårse hur länge jag står ut!
men när jag hade bytat om och fixat till mig lite så gick jag hem till älsklingen där vi hade lite party. Det var kul som bara den. trevligt folk :) min syster och johanna tittade in en stund och vid elva tiden kom sandra och victor så då blev jag ännu gladare eftersom jag och sandra har skit kul tillsammans och det hade vi även då. Vid tolv tiden gick vi hem till andré ett tag men där blev vi inte så länge så david skjusade hem oss till pierre igen för victor den late hade ringt eftersom honom. När vi kom hem till pierre var jag hungrig! så jag ställde mig och gjorde köttfärsås och makaroner, allt tog slut. undra vem som var mer hungrig än jag, haha.

På lördagen vaknade jag vid halv elva av att mamma ringde och prata lite med mig, efter det kunde jag inte somna igen. Jag väckte pierre och både jag och han var trötta och hängiga, kände oss sjuka. Så vi la oss framför tv;n! klockan ett ringde syrran och sickan och undra om vi ville följa med till gotteboet. GODIS! ja, vi ville verkligen hänga med. Så vi åkte dit och handlade massor av godis, gott godis och billigt godis. och självklart blev det donken också, happy meal satt fint. efter det åkte jag hem och där var pappa, jag var otroligt trött och somnade i soffan till halv fem sen väckte pappa mig, dax att vakna. Jag gjorde vid mig lite snabbt sen gick jag hem till pierre igen! Där jag fick göra kvällsmat för danne och pierre kunde inget. blev marakroner och köttfärssås igen! haha, favorit i repris. Sen kollade vi på melodifestivalen som inte var så himla bra faktiskt, ingen av dem bra gick vidare. jag gilla verkligen inte snälla snälla snälla för den tjatade bara och dålig var den också.

På söndagen gick jag hem ganska tidigt och gick en lång runda med min vovve! det var skönt och han var duktig och löd mig hela rundan eftersom han gick lös. min lilla vovve är så duktig! sen gjorde jag inte så mycket, var hemma och kolla tv. fixa benjamin buttons otroliga liv som jag tog med mig till pierre för att se. Den var jätte bra och så men jätte lång och lite seg ibland, men den var bra annars. hann inte se slutet eftersom jag skulle hem! när jag kom hem hade mamma gjort te till mig så jag och mamma satt och kollade beck på tv;n och drack te tillsammans. mysigt som bara den :)
vid halv tolv gick jag och la mig tror jag, brukar bara vara uppe till halv elva annars när det är skolan dagen efter för annars är jag skit trött i skolan och helt gnällig. men idag tror jag det gått bra ändå, hehe.

Idag ska jag gå i skolan ju, när vi har slutat ska jag hem till mikaela och äta kladdkaka.. ska bli gott!
skriver mer ikväll, tror jag. JOOOO! det ska jag göra..

frreedag!

nu är det fredag. vilket betyder sista dagen i skolan denna veckan, skönt! Men veckorna går fortfarande fort, hehe.
ska gå till stationen om fem minuter så det blir bara ett snabbt inlägg. 

jag har gått och blivit förkyld, täppt i näsan och hostar ibland. jätte jobbigt! känner mig alldelse tung. hoppas det går bort så fort som möjligt så jag kan åka till carro. För jag vågar ju inte åka dit nu och kanske smitta ner henne..

idag blir det nog party, jag hoppas det. och jag hoppas mikaela och sandra kommer! för då blir det bäst :)
carro hade gjort det super bäst.


dålig på att skriva

Jag har varit riktigt dålig på att skriva denna veckan! DET SKA BLI ÄNDRING, jag lovar er alla.
får väl dra igenom veckan lite snabbt eller från i tisdags ;)

i tisdags efter skolan så gick jag hem lite snabbt och snacka med mamma och sånt. Sen gick jag hem till min pojkvän där han bjöd på kebabtallrik och en hyrd film! Komendi som var ganska bra men rätt så djup ändå. Det var bara jag, pierre, andré och danne hemma eftersom hans föräldrar är på tenriffa och hundrarna på pensionat. Jag sov hemma hos honom och sov väldigt skönt.

På onsdagen, alltså igår. Efter skolan åkte jag, mikaela, sandra och maria till vår älskade vän caroline. När vi kom satt du i sin stol och såg trött ut så du somnade ett tag.. Sen la dem dig i sängen igen och då babblade vi lite med dig om allt och inget. Sen masserade vi dig! Sandra och maria tog vars en fot och jag och mikaela tog vars en hand och det gick hur bra som helst. Du såg verkligen ut att njuta, tänk sen hur mycket du ska få massera oss gumman, haha :)
Sen vid sju tiden var vi tvugna att gå för att hinna med vårt tåg ju och det gjorde så ont att se dig börja gråta när jag sa att vi skulle gå. ville bara stanna kvar hela tiden och krama dig och allt! det gjorde jätte ont i mig.. Men jag sa till dig att vi kom tillbaka igen, vi lovar det. och då drog du litegrann på smilebanden, du är så fin gumman. så jäkla fin! och så otroligt stark är du. Dessutom envis det såg vi ju när du hade gympa, du vann ;) haha. detta kommer gå bra, kommer stötta dig hela vägen! jag älskar dig och saknar dig så otroligt mycket carro.

När jag kom hem från carro gick jag direkt hem till Pierre igen. Vi tog det lugnt hela kvällen och kolla på tv, vid nio tiden beställde dem pizza, eftersom dom är tre killar som inte är så smarta bland mat så gör dom enkelt för sig ;) men det var gott. Vid halv elva tiden somnade jag i soffan och pierre väckte mig vid tolv och då kröp vi ner i hans säng och somnade.

idag så vaknade jag skönt, haha! och gick upp och åt frulle helt själv för pierre var inte hungrig. sen gick pierre och daniel och sjöng för andré som fyller år idag. Grattis! jag tog bussen till skolan. började med bild i cirka två timmar! kom inte på något vettigt att rita så det blev lite abstrakt bara. Sen gick dagen ganska fort ändå med tanke på att vi gick till fyra. men gillade inte den sista lektionen, turism. tur att jag slipper det sen!
efter skolan åkte sandra med mig hem och vi åt vars två paket med nudlar, gott gott. sen kom victor och hämtade henne, efter det har jag inte gjort så mycket, sitter mest och fördriver tiden tycker jag.

imorgon är det fredag, blir nog party! huuurray


carro (v)

Kommit hem från favoriten nu. Gud så skönt det var att få träffa dig igen gumman! Du ger mig så mycket hopp och så mycket glädje. Du var ju vaken typ hela tiden när vi var hos dig! Du sov ju i ungefär fem minuter sen vaknade du igen.. Du blev ju lite galen på sköterskan men det hade jag med blivit men det var jobbigt att se dig så arg och ledsen samtidigt. Men du reagerar bra och det är så skönt det. Var hos dig hela eftermiddagen, satt och snackade med dig om allt möjligt och det kändes så bra att göra det. Tänker på dig hela tiden och vill att du ska komma hem och må bra.
Jag älskar dig snäckan, det vet du om, älskar dig så mycket.

Just nu sitter jag bara och har så jäkla ont i ögat. det svider och kliar som bara den! Tror jag har fått mascara i det så får väl palla mig till toaletten, som är dörren brevid mitt rum, och tvätta av det. men det är så jobbigt.
Idag bestämde vi med sven att vi ska flytta handels-provet till nästa tisdag för ingen kunde det tills imorgon.
Så behöver inte börja plugga riktigt ännu! skönt att bara ta det lugnt om dagarna..

nej, det går inte att skriva nu. ögonen irriterar mig så mycket.








måndag

Idag är det måndag och skolan började redan 8.20 imorse! Så nu det var bara att gå upp 06.50 när mamma kom in och väckte mig imorse! Hade inget gott bröd till frukost så åt bara en liten macka. När jag kom till skolan möttes jag av maria och evelina sen gick vi till dem andra tjejerna. Hade handel där vi inte hade så mycket att göra sen hade matte. Jag fick tillbaka mitt prov! OJ, va glad jag blev. fick VG+, det hade jag aldrig kunnat tänka mig. så jag blev mycket nöjd och glad!
sen hade vi middag, det var gula riktigt gula makaroner och korv. men det fanns potatissallad också så jag tog det istället för makaronerna var verkligen inte frestande..

Nu har jag datakunskap, fick reda på att jag fick VG på förra pogramet i detta ämnet så då blev jag också glad, hurray!
och nu har vi börjat med ett pogram som heter "information & layout".

Efter skolan ska jag & mikaela till min favorit! Ska bli så skönt att få träffa dig igen, jag saknar dig så mycket.
du är så stark och jag blir så himla glad av dina framsteg.. jag älskar dig!!




helgen

ja som vanligt så hinner jag inte med att skriva i helgen för då händer så mycket annat så nu tänkte jag dra igenom helgen för er som bryr sig.

i fredags efter skolan så skyndade jag mig hem och så duschade jag och föna håret och massa sånt. åt lite snabbt också! var väldigt stressad vilket jag alltid blir när jag ska iväg och inte har så himla mycket tid på mig men som vanligt så hann jag.. Josse skjusade mig till byn där jag tog ut pengar sen gick jag upp till annette som sminkade mig! Blev skit snyggt tyckte jag. tänk så hade man kunnat vara så duktig själv. men sånt smink är ju så dyrt! hade aldrig haft råd.
men jag blev jätte nöjd med det, fast ovant att ha så mycket ju. Vid halv sex tiden körde josse mig till åstorp vi stannade till i klippan och plocka upp mikaela! När vi kom till sandra så fixade alla sina hår, alla hade lockigt så man såg vart vi kom från iallafall, haha. Men det blev nice, sen satt vi hemma hos henne och förfesta och hade jätte roligt.
Vid 21.15 gick vi till bussen där det hände lite trista saker men men, du klara dig undan och det var bra gumman :D
sen blev det bahnhof, fett varmt. Det var inte jippi jippi men det funkade!
Sen blev det buss till klippan där mamma hämtade mig mitt i natten.
kom inte hem från 03.30 och då blev det dirr i säng.

På lördagen vaknade jag vid halv tolv kanske.. segade i pjamasen till två tiden sen gick jag hem till pierre. Tog det lugnt hela dagen och krängde godis och chips. På kvällen spelade jag monopol med daniel berntsson och daniel del din. Och vet ni vad? jag ägde ut dom totalt. hade massviss med pengar när vi slutade spela! Hade alla dyra gator och hotell och hus och allt! så igår va det kul att spela monopol.. Sen hade daniel&daniel hyrt två hel kassa filmer så jag somnade vid 12 tiden, sen vaknade jag till och väckte jag pierre och då gick vi och la oss och mös.

Idag vaknde vi vid 10 tiden då vi gick ut och kollade tv en massa sen så har vi inte gjort mycket mer.. åt god mat och bara tog det lugnt! så som söndagar ska vara för mig. vid sju tiden gick vi hem till mig och då pluggade både två, eftersom jag har prov i handel på tisdag men det är ganska lätt.. men förstår inte en sak som jag ska fråga sven om imorgon. sen vid åtta frågade sandra och victor om vi ville med till donken så vi följde med. tog ett happy meal! haha, fick ett nytt spel som jag tror jag glömde i victors bil ;b haha. men efter donken skjusade vi sandra hem och sen skjusa victor oss hem! tack tack. så jag har haft en trevlig helg. men gud som jag saknar caroline :( det är jätte jobbigt.. måste till dig så snabbt som möjligt. du är bäst, du är starkast, jag tror på dig. jag älskar dig!










dessa två tjockisarna var jag och älskling på donken med :D

RSS 2.0