flo rida ft. kingston


dagen

Efter skolan så gjorde jag nudlar som jag brukar göra och satt mig framför tv;n och åt dem. gott! Fast brukar ha en annan smak så ville göra lite variation och ha en annan för en gångs skull men den vanliga smaken var godare. Brukar ha en som är lite stark! så den jag åt idag var lite klen, haha.
När jag ätit upp nudlarna la jag mig skönt i soffan och somnade jätte jätte skönt men hann inte sova så länge för halv fem kom pappa hem och då väckte han mig.. Annars hade jag nog kunnat sova där hela kvällen.
Sov verkligen jätte bra, Chicko låg under min arm och sov han också.

Så vid fem reste jag mig från soffan och ringde och snackade med syster. Vi kom fram till att vi skulle åka till matas på familia. När vi kom dit så gick vi runder och leta efter affären eftersom ingen av oss brukar vara på familia för vi gillar väla mer. Men tillslut hittade vi affären och gick in och köpte vars en parfym, en väldigt liten parfym men den lukta gott!
marc o'polo var det iallafall i en liten söt rosa flaska.
Efter familia körde vi in till väla för syster skulle byta sin lånemobil för även den var sönder. så hon byta den sen gick vi till cubus, där köpte josse en tröja till sin pojkvän sen gick vi igen. Jag sa till josse att jag ville gå in på gina tricot snabbt för se om där fanns någon fin tunika som jag kan ha på fredag, ska ju till bahnhof då. MEN NEJ! det kunde vi inte för josse skulle hem dirr. Så ja, får nog hänga med sandra&maria till väla imorgon..

Nu sitter jag och väntar på att pierre ska komma hit. Han ska sova hos mig inatt och vi ska mysa! För jag är på myshumör idag. Kanske tända några ljus och sånt? fårse om han är snäll när han kommer :) haha..
Han kommer så sent för han skulle först se fotboll med bobby, Han är som besatt av fotboll!
Helt sjukt, han skriker och hoppar och har sig! men ja, det är väl gulligt.

Gjorde Idrottsprovet idag ju, fick G på det. Hade gärna haft vg eftersom vg var 35 poäng och jag fick 33! Rätt störigt.
Gjorde även projekt & företagsprovet och det blir nog bara ett G på det också.. men men, jag kämpar vidare.

Blev inte att vi åkte till carro idag men vi kommer i helgen! ÅÅÅÅH, jag saknar dig så det gör ont..


onsdag

Sitter i skolan nu och har näthandel som jag inte förstår så mycket av..
Men hinner med det vi ska på lektionerna så lite duktig är jag väl!

På onsdagar brukar vi äta klockan 11.00 för att alla inte fick plats i datasalen innan för att vår klass var så stor men nu när så många går lärlingsutbildningen så har vi blivit färre i klassen. Så nu har vi näthandel från 10.20-11.30!
Så nu är jag hungrig och vill gå och äta men det kan jag inte för jag har 30 minuter kvar på denna lektionen..
Men jag är inte hungrig på skolans mat, jag gillar verkligen inte den! Den smakar ingenting och är helt kletig och allt.
Jag klagade även på maten när jag gick på central skolan men det skulle jag inte ha gjort.
Den var jätte god mot maten här i Klippan. BLÖ! dagens minus.

Jag, Maria, Evelina och Mikaela kanske ska in  till Caroline idag. hoppas hoppas hoppas!
Jag saknar dig så mycket gumman, vakna snälla.. jag behöver dig.

oliver nordh



Min vän Oliver sjunger! Otroligt duktig. Jag fick gåshud när jag lyssna på den.
så lyssna nu också :)

Måndag

Skolan gick väldigt snabbt idag, inte en aning varför men men.. Jag visade min datakunskapslärare vad jag hade gjort i powerpoint och hon sa att jag var mycket duktig så få hoppas på ett VG iallafall! Jag skulle göra en presentation av mig själv som jag skulle visa för henne och den blev ju rätt kort och rolig. Skrev lite om mina vänner, min familj och sånt bara.

Efter skolan gick jag och Mikaela hem till pekke för att fylla i våra tatueringar. Jag fick börja igen och han fyllde i hela så nu är den ännu finare! Det gjorde inte så ont faktiskt eftersom alla säger att det gör ondare att fylla i så hade jag förväntat mig att det gjorde mycket mycket mer ont men inte det inte! Det kändes ju men det var ju inte pain in the ass ;p

jag fick skjus av André hem från Klippan så jag slapp gå från stationen. Har upptäckt mig själv på att jag är sjukt lat! Men det är gött att leva annars kan det kvitta. eller vad man nu säger..
Ikväll ska jag hem till älskling, tror jag ska sova där också eftersom vi börjar samtidigt imorgon. Men Pierre har så jätte dåligt morgonhumör så det är inte klokt, han blir sur för minsta lilla så det gäller att hålla tyst och bara säga det viktiga på morgonen annars kan han få ett utbrott! Ska börja plugga på idrott och projekt och företag hemma hos Pierre men det är inte alls mycket i projekt så det fixar jag. Lite värre med idrott, jag ska kunna muskler på latin och massa annat. Jag är sämst på sånt! Men lite glad är jag eftersom matte provet är flyttat tills på Fredag istället så kan plugga på det onsdag och torsdag, gjorde lite igår ju.

Har precis ätit nudlar och det var massa gott! Jag tycker att nudlar är lika gott som pizza
så jag kan ju ta det istället för pizza för jag är så himla ekonomisk haha.

På fredag ska jag till bahnhof med massa flickor. Det ska bli kul faktiskt! Har inte varit på bahnhof någon gång så får se hur det är. Har hört både bra och dåliga saker om stället så får väl fatta mig en egen uppfattning. Ska försöka att inte glömma 50 kronor till bussen till bahnhof också, måste ta med det imorgon för att köpa biljett!



Helgen

Ett bra tag sen jag skrev nu känner jag. men inte haft så mycket tid och när jag har haft tid har jag inte varit vid någon dator. Men jag tänkte skriva lite om helgen, vad jag har gjort och sånt..

I fredags så åkte jag, Mikaela och Maria till Caroline efter vi hade slutat skolan. Vi satt inne hos henne i några timmar och det var mycket känslomässigt.. Ena sekunden ville jag skrika av sorg och andra hoppa av glädje! Du är jätte stark gumman och du är tuff som tusan! Jag saknar dig jätte mycket snäckis, jag kommer snart till dig igen.
Vi gick även ner till micke och va hos honom ett tag och då gäspade han jätte gulligt, det var skönt att se!
Pratade med hans mamma ett tag också. Fortsätt kämpa micke, du är stark som bara den biffen :)

jag kom hem med tåget klockan åtta och då gick jag och pierre hem till mig. Vi åt tacos och kollade på let's dance och blondinbella åkte ju ut. Hade gärna haft kvar henne i tävlingen längre för hon var rolig att kolla på men jag har min favorit där och det är laila bagge ;) hon är jätte duktig och snygg!
Efter let's dance startade vi filmen "Changeling". Filmen var bra men rätt så invecklad. Man fick hänga med i den hela tiden annars fattade man inte och eftersom jag var trött så fattade jag inte allt. men den var bra ändå! fast lång, jag gillar inte att sitta still för länge då blir det tråkigt och jag blir trött.

På lördagen alltså igår så låg jag och pierre och drog oss i sängen till halv tolv sen åt vi frukost och gick ut med chickovovven. Sen kollade ännu en film, denna gången "another cindarella story". Den var också bra fast lite barnslig ;p
men jag gillar sånna filmer! Dem är roliga och inte så långa, oftast.

Vid halv tre tiden skjusade pappa mig hem till emmie för hon skulle fixa mitt hår och tänkte låna en tunika av henne till kvällen. Så kom jag dit och vi bara babbla på och tiden sprang iväg!  vi kom på lite sent varför jag kom så det blev bara att hon plattade håret på mig och jag slängde ner en tunika och ett skärp i väskan som jag inte behövt låna igentligen för jag bytade aldrig kläder igen.  Klockan 15.42 tog jag tåget till åstorp för jag skulle hem till Sandra. mikaela och maria hoppade på i klippan sen åkte vi till åstorp! Sandra mötte oss vid lidl sen gick vi hem till henne och laga mat, yakitana(?) tror jag det hette! MYCKET GOTT. Efter det så spelade vi wii som tusan! bowling och boxning blev det. Så nu har jag jätte mycket träningsverk i armarna för jag veva som en galning!
Klockan 19.20 tog vi tåget till helsingborg för vi hade tänkt ha mysigt och kolla på bio. När vi kom dit så var där bara tre platser kvar på bröllopsduellen som filmen hette. OCH VI VAR FYRA! grym irriterande.. Men vi deppa inte för det. Vi gick till donken och satt där ett tag. roade oss på dem flesta sätten :) Men jag saknade caroline jätte mycket, inget är det samma utan hon.. Det är så! Inte samma stämning på något vis. åååååh, bli bra nu gumman!
vi tog tåget hem från helsingborg 23.36 och när vi kom till perstorp mötte älskling mig på stationen sen gick vi hem till honom. Vi tog det lugnt och snackade lite vid tv;n sen ringde josse och fråga om vi ville följa med till togge och hämta sickan. Så det gjorde vi! Vi kom hem igen vid två tiden och då somnade bums. Jag var så himla trött!
Men det blev en lyckad lördag och det tackar jag för!

Idag vaknade jag hemma hos pierre vid halv tolv, då gick vi upp och satte oss och kollade på tv.  Tina frågade om pierre ville köra till åstorp och handla med henne och det gjorde vi. När vi skulle köra till Perstorp igen så ringde syrran och fråga om jag ville med till väla. och det tackar man inte nej till! Jag älskar väla, iallafall när man har pengar.
Så pierre släppte av mig vid forsmöllan och där väntade pappa, josse och sickan på mig.
Vi åkte till väla och ikea och jag köpte en tunika från gina. mycket söt och enkel! kommer in en bild på den sen tror jag.
Kom hem från väla vid fem tiden och då hämtade vi pierre sen tog jag och han det lugnt fram tills halv åtta. Då blev det fart på oss! Hade lovat mamma, pappa, josse och sickan att göra maten. Jag gjorde YAKITANA! sandra du måste vara stolt över mig ;) jag tyckte det var så himla gott så jag gjorde det idag. Och alla som åt det gilla det också! så det var ju bra det. Så nu är jag jätte mätt så jag har ont i magen, åt nog för mycket.
Pierre försökte hjälpa mig med matten och då blev jag arg för jag inte förstod men en liten bit på vägen. Kan lite mer nu iallafall! så nu blir det inte lika jobbigt att plugga imorgon.

Imorgon är det måndag igen, skola igen. Efter skolan ska jag fylla i min tatuering! Kommer göra väldigt ont så mm..
men den blir ju finare trotts allt så det ska göras även fast jag är en fegis. Så imorgon missar jag nog jobbet på gympan men jag kanske hinner fast jag tror inte det.











torsdag

Torsdag igen och gick till fyra igen. Började redan 8.20 idag eftersom jag har bild nu på morgonen! En väldigt onödig lektion för läraren starta en film och sa att vi skulle kolla på den och kom inte tillbaka. Vi trodde ju han skulle komma tillbaka innan vi sluta så vi satt 10 minuter och vänta på honom efter vi hade slutat och han kom inte så då gick vi.
Men filmen var ganska bra, hette crash. Hade inte sett den innan! filmen var ganska invecklad men jag försökte hänga med så gott det gick även fast jag var super trött! Är ju van vid att ha sovmorgon på torsdagar.

Efter skolan har jag inte gjort något vettigt även fast jag borde!! borde pluggat på engelska, matte, projekt & företag och idrott. eftersom vi har prov och läxor i det nu i dom tidigaste dagarna som kommer. Jag kommer inte klara det!
Matten har jag svårast med. Förstår inte någonting känns det som.. Får be Pierre hjälpa mig innan provet kommer.
För vi tjatade så matteprovet blev flyttat till onsdag. då vi även har prov i projekt&företag och idrott.. mah.
Inte haft så mycket prov och läxor någon gång innan!

Jag åt precis god mat, Kycklingfilé som blev perfekt med kroketter och gruka. Mycket gott så nu är jag mätt i magen. Annars vet jag inte vad jag ska göra idag, mest ta det lugnt blir det nog. Kanske göra något roligt med håret? nej det orkar jag nog inte förresten. Jag är trött!



Imorgon kommer jag igen älskade caroline, det är skönt men samtidigt jobbigt att se dig ligga där. Men jag vet hur stark du är och hur envis du är så jag vet att du kommer klara detta! Jag saknar dig så himla mycket snäckan, vill höra dig skratta ditt härliga skratt igen och att du ska dra dina torra skämt som ingen fattar mer än du själv så du skrattar åt dom hur länge som helst. Jag saknar dig!! Fortsätt kämpa, jag finns vid din sida föralltid. Jag älskar dig lina den fina <3


carro

Imorgon, äntligen! Jag ska åka till min underbara vän caroline igen. Jag saknar dig så enormt mycket, finns inget som är sig likt utan dig i närheten. Jag vill att du ska vakna och må bra och att allt ska bli så bra igen! För vi har ju alltid kul tillsammans, eller hur snäckan? Men imorgon kommer jag till dig, Pierre följer med mig för han vill också träffa dig. Alla tänker på dig, Jag tror på dig starkt. Du är starkast, starkare än bamse. För du är du och det är unikt och underbart!
Imorgon ses vi snäckan, jag längtar efter dig. Hoppas du vaknar snart för snart står jag inte ut längre..
Jag älskar dig jätte mycket, det vet du om. Kom igen darling, du klarar detta <3



Precis fikat med josse, sickan och mammi. Jag åt halva hatten på semlan sen smakade det inte bra mer! Alldeles för mycket grädde, det klarar jag inte av. Sen drack jag varm oboy med grädde och då tog det stopp. Fick så ont i min mage och har fortfarande jätte ont.. kan vara för jag inte tåler mjölk? men vatusan. Det går ju bra ibland att dricka det så..

Ska nog snart gå och sova känner jag, ögonen har börjat att svida lite. Det brukar dem göra på mig när jag är trött så det är väl bara till att gå och borsta tänderna och tvätta av mig sminket sen lägga mig i sängen och ringa Pierre. För det gör jag nästan varje dag annars sover jag inte skönt, det är sant.

Måste berätta om händelsen på pizzerian idag. Jo, det var ju såhär att jag, sandra, maria och evelina gick till pizzerian vid skolan för att äta mycket godare mat och när vi kommer dit beställer jag en kebabtallrik med mild sås, han säger jatack. sen efter mig beställer en annan jag inte känner också en kebabtallrik. Och han får sin kebabtallrik innan mig lite surt för jag var svin hungrig, magen kurrade på mig. Pizzagubben kom och fråga mig; var det vitlökssås du ville ha? jag svarade nej det är mild sås. han går tillbaka och kommer ut efter tio minuter igen och säger: Kebaben är slut, vill du ha kyckling?
jag blir lite sur och säger: nej, det vill jag inte ha... men sen känner jag hur hungrig jag är och säger: okej det kan jag ta då. pizzagubben skäms nog för han kommer ut med en tallrik med pommes och säger att jag kan få den så länge jag väntar och sen när jag fått maten säger han att jag kan få ta en extra läsk! så lite lyx blev det, men rätt ska väl vara rätt.

caroline (v)




jag saknar dig som fan gumman, snälla vakna snart. jag behöver dig!
Jag älskar dig gumman, fortsätt vara så stark som du är..

tisdag

Skulle slutat 15.15 idag men eftersom många hade omprov i handel så fick vi sluta redan 13.30!
skönt som bara den. När jag kom till Perstorp följde Pierre med mig till "alma" för att jag skulle köpa en födelsedags present till min mamma för hon fyller år idag! Jag köpte en jätte fin aubergine färgad tröja. hoppas hon blev glad!
Det verkade som det iallafall.. Mamma ska göra semlor sen som jag ska äta, utan mandelmassa för det gillar jag inte.

Sitter och funderar på vad jag annars ska göra idag, har inte med mig turismen hem annars hade jag kunnat göra klart uppgiften till på torsdag, men jag har ju redan börjat skriva i skolan på datorn så vet inte riktigt hur jag ska göra.
Kanske går till persgården och solar i en halvtimme. Ska bara orka gå upp dit också kanske kan tigga till mig skjus om jag har tur. För det var riktigt längesen jag solade! Förstår inte att min mamma slängde solariet när vi var små.. hon gjorde det för ingen använde det då men nu hade man ju behövt det!

Har rätt mycket läxa denna veckan faktiskt för första gången! Till torsdag har jag turismarbete och handelsfrågorna ska vara klara och jag har en del kvar av dem. Sen till fredag har jag matteprov som jag MÅSTE plugga på imorgon även fast jag hatar matte och inte förstår ett skit. så jag måste verkligen plugga till det! Jag har också engelska glosor till på fredag och det är väl sådär 20 stycken, inte värst många men ändå. jag gillar inte det, läxa är tråkigt.


bio

Är det någon som vill kolla bio med mig innan den 30 januari?
Inte bestämmt mig för vilken bio ännu, men någon som är sugen?
hör av er dirr!

skolan

tjolahopp ;)

Sitter i skolan nu, har datakunskap.. håller på att göra en presentation av mig själv! mycket nice blir den även fast jag inte förstår allt jag ska göra där, men men. Idag i skolan har många skrämt upp mig så jag har ont i magen nu :( inte kul alls..

Ska jobba senare idag, har gymnastik från 16.30-18.00! Måste ju dit idag, var där inte sist.
Inte lika kul mer så man undrar om det är värt det? får ju inte mycket i lön om man säger så!

Sen ska jag och Pierre baka idag, vi har inte bestämt vad ännu men vi SKA baka något gott tillsammans :)
kom gärna med förslag.

Volbeat - Maybellene I Hofteholder



riktigt bra låt! lyssnar på den om och om igen.

lördag och söndag

Igår blev det party! André skjusade mig, baby och Roni till togge ute i skogen kändes det som! och när vi körde dit så lös hela himlen upp och blev ljusblå. jag tänkte : vafan var det? sen säger pierre att han såg en boll liknade sak med eldsvans efter sig. Vi blev faktiskt rädda, ingen visste vad det var eller något.. Sen tänkte jag inte mer på det men när jag pratade med mamma så berättade hon att det var en metior. Ganska läskigt faktiskt!
Men iallafall, tillbaka till party. Vi kom till togge och där var så hög musik så man inte kunde prata normalt så vi fick skrika till varandra men det fick väl funka. Där var rätt mycket folk men inte så många jag visste vilka som var men jag lyckades ha trevligt ändå! André kom och hämtade oss vid elva tiden och när vi kom tillbaka till perstorp så gick jag och baby hem till timmie där vi satt och drack och hade det kul. även fast det pep i mina öron för det höga ljudet hos togge..

vet inte riktigt vad klockan var när vi kom hem till Pierre igen. Men jag var ruskigt trött och irriterade mig på allt som kom i min väg! Så jag somna inte på ett tag men när jag väl somna så sov jag djupt tror jag. För jag vakna inte av sms som jag brukar göra annars.

Mamma och pappa hämtade mig vid elva tiden för vi skulle till väla men jag hittade ingenting där. Lite besviken faktiskt, kändes som inga affärer hade fått in något nytt ännu. fortfarande mellandagsrea som gällde.. så det blev inget nytt i garderoben, tyvärr.

Åkte hem till Pierre igen efter väla, tog det bara lugnt och åt chips. men ska försöka bli lite nyttigare nu!
Kollade på massor av tv-pogram och hade det mysigt.

När jag kom hem så satt jag i inpackning i mitt torra hår och satt mig vid datorn i en kvart när jag hade inpackningen i håret. sen tvättade jag av det och ny känns det lite bättre i mitt hår som tur är. Vill verkligen inte ha slitet hår, usch!



party

Sandra förlorade sin match ändå men vad gjorde det? Jag har kul ändå och Sandra var jätte duktig! Nästan så man blir sugen på att börja på innebandy ju! Haha, men jag hade aldrig klarat av det. Jag hade blivit ruskigt arg och jagat alla med min klubba. Klarar inte av folk som står och hoppar in på en, så nej. innebandy hade jag nog inte klarat..

Efter matchen tog jag och Mikaela tåget hem. Daniel mötte mig på stationen för jag ville inte gå själv i mörkret. Vi gick till statiol och köpte chips och godis. En chips påse och en liten påse nappar : 48 kronor. Redan rånet ju! Dumma statiol.
När jag kom hem till Pierre kollade vi på let's dance och jag somna precis innan det var blondinbella.. lite surt.
Jag blev jätte trött direkt när jag la mig i soffan, inte en aning varför. Nog skolan som tar kol på mig ;)

Vaknade halv elva idag och då mös jag och älskling lite sen gick vi upp. Som tur var så hade Pierre spelat in let's dance till mig så jag kolla när blondinbella dansade idag. Hon var ju bättre än förra veckan iallafall! framsteg framsteg.

Nu sitter jag hemma och har precis bytat om. Ska på kalas hos min kusin klockan två! efter det vet jag inte riktigt vad som händer. är sugen på party, men var finns party?


fredag

IDAG ÄR DET FREDAG. T-T-T-TASTY!
i skolan hade vi julrundan även idag och det var inte så roligt.  Jag orkade bara G idag också, fast jag hade sagt till mig själv att klara VG. men det finns väl bara i drömmarna! Kan inte förstå att jag tappat så mycket av min kondition så snabbt. Innan älskade jag att springa men nu är det bara jobbigt och anstängande.
får väl försöka ta tag i tränandet och göra något sportligt! Men det är bara kul om man har någon med sig som man kan träna med och det har jag ju inte någon.. så är det någon som är sugen på bli hunk on the beach 2009 så säg till!

Ikväll ska jag och Mikaela ta tåget till Åstorp där vi ska kolla på Sandra när hon spelar innebandy match! Mikaela ska ha en megafån och stå och heja i! Detta kommer bli den bästa hejarklacken någonsin ;) även fast vi bara är två stycken..
men det ska bli kul och hoppas nu dem vinner.

Pierre spelar in let's dance till mig medans jag är och kollar på matchen. Så efter jag varit där ska jag hem till pierre och kolla let's dance med honom och äta godis. och självklart mysa mysa mysa!


believe



Den 26 januari ska jag fylla i min tatuering igen, ska bli nice men det kommer
göra ont ont ont, men jag står ut :)

gumman, jag tror så starkt på dig! fortsätt kämpa så som du gör. Du är bäst
och en helt otroligt bra vän. 11 års vänskap baby, vi har delat mycket tillsammans
och mer ska det bli. Jag älskar dig snäckan, det vet du om. kommer snart igen :)

läsglasögon



så här smart ser jag ut just nu. Satt och kollade rundor på internet och så började
texten att hoppa så fick slänga på mig mina läsglasögon! och nu börjar jag dessutom
bli trött och är lite irriterad så kanske bäst att jag går och lägger mig.

musik

Tänkte skriva lite om vilka låtar jag gillar och vilka jag lyssnar på just nu..

Britney Spears - Womanizer. Tycker att låten är jätte bra och den jag lyssnat
på mest idag. Britney är så snygg i sitt röda hår i denna videon!

Pink - sober. Tycker den låten är så mysig! Och att hela hon är så snygg och
helt fantastisk och kör sen egen grej, tycker mycket bra om henne.

Manian - Welcom to the club. Jag tycker att det är en goodie festlåt! Den får
mig till att vilja dansa och ha massa med kul iallafall. Men inte så mycket för
tecno annars..

Lady gaga - pokerface. Jag har fastnat för den låten, tycker den blir bättre för
varje gång jag lyssnar på den. Men tycker inte alls att hon passar i den frisyren
Annars är hon snygg.

Dem fyra låtarna är starka för mig. så är det!


torsdag

Idag är det torsdag och det menas med att det är en lång dag i skolan. Jag gick ända till klockan 15.50!
enda dagen vi går länge också så det är väl skönt ändå att inte göra det fler dagar..
Men jag fick mitt nya schema idag som jag ska ha nu på vårterminen. Fick någon jävla teater?
som jag INTE har valt. Jag är helt säker! Så jag gick till freddy och säger till honom att jag inte vill ha det
och att jag inte tänker ha det. när jag väl står inne hos honom kommer två till från min klass som vill ändra.
så nu kan jag kanske inte ändra "för det blev för många som skulle ändra och alla fick kanske inte plats.."
störigt som fan. kommer inte gå till någon teater som jag inte har valt, aldrig.

carro, vill att du vaknar nu och mår bra och allt blir som det ska igen! Saknar dig så mycket gumman..

Carro och Micke

Var hos Caroline och Micke idag med Frida. Jag och Frida tog tåget till helsingborg klockan tre sen satt vi på donken och käkade lite mat och pratade om allt möjligt eftersom det var ett bra tag sen vi två gjorde något tillsammans. så det blev en hel del skratt och chockande nyheter! Men sånt är kul tycker jag.

Caroline, Det var jätte skönt att se dig ligga i sängen och små kolla på tv. Och att du kollade mig i ögonen gjorde mig glad! Men tycker så synd om dig att du ska behöva ha ont.. vill kunna ta bort allt det onda från dig gumman så du vaknar och mår bra. Jag saknar dig jätte mycket, allt är tomt utan dig. Finns inget som är lika kul mer för det var du som höll den positiva energin uppe! Så fortsätt kämpa så du kan göra det igen. du ger mig en bra energi när jag är hos dig även fast du kan skrämma till mig ibland när du hostar. Jag är så glad över dina små framsteg, sakta men säkert kommer du tillbaka. Det känns så skönt och bra! Och du är jätte fin och jätte stark och jag älskar dig jätte mycket!
Fortsätt vara så stark som du är gumman, du klarar detta!
Tänker på dig alltid sötnos. Jag älskar dig, bästa vän (v)



Micke lilla picke, När jag och Frida kom in till dig låg du där och kollade på tv. Sen kollade på oss lite och log och gjorde grimaser och sen ville du väl inte att vi skulle kolla på dig mer så du pekade på tvn så vi skulle titta och det fick vi ju göra i några sekunder, sen fall blicken tillbaka på dig. Att också se dig göraframsteg gör mig glad. Man vet inte vad man ska säga eller göra, man bara står där och ler!  Caroline ligger med din röda tjocktröja ibland, den tror jag hon trivs bra i där känner hon nog sig trygg ska du veta. Forstätt kämpa och vara så stark som du är din biff! 
Mycket tankar till dig micke <3






Ni är så starka (v)

min favorit

ska till min favorit idag också! vill träffa henne så mycket som jag kan för det
är så skönt att sitta och hålla henne i handen och kolla på henne och allt!
hon är så stark och så fin och så bra!! vill att hon ska vakna NUUUUU.
jag älskar dig carro, du är så underbar och så stark.


Just nu sitter jag på näthandel och är fett trött. Hjälpte precis sandra med att lägga
till lite folk på hennes blogg så hon kan följa massa roliga bloggar, japp japp!
så tog mina favoriter och lite sånt så jag hoppas hon gillar dem!


jag har fått något rött utslag på min hals som bara kilar och kilar och det är
verkligen inte snyggt heller. sånt är så störigt för jag kliar ännu mer för att det syns.
inte alls smart är jag, men vadådå? ;)

Caroline

Caroline, min favorit. det var verkligen jätte skönt att träffa dig idag!
även fast du bara sov och sov hela tiden, men jag kände ändå att du
var lite mer vaken i dig själv. Du går framåt sakta men säkert och det
är jag så himla glad för. Dina framsteg lyser upp allt precis allt!!
Se dig andas själv är jätte skönt och det känns bättre och bättre att
åka till dig. Du är så stark gumman! Hoppas du inte fick ont när
Mikaela noppade dina ögonbryn ;) du är ju alltid en snygging ändå.
Jag älskar dig snutte, jag kommer snart till dig igen (v)


måndagskväll

Nu är det kväll igen dagarna bara springer iväg tycker jag!
Jag sitter hemma hos Pierre nu och vi kollar lite på tv och myser. Så jag är helt
avslappnad nu och mår ganska bra! inte ont i huvudet mer heller så det är bra.

Vid halv fem tiden dunkade huvudet så mycket så jag var tvungen till att lägga
mig i soffan och ta det lugnt och självklart så somnar jag! Men som tur var så kom
pappa hem halv sex från gymmet så jag vaknade av det, annars hade jag nog kunnat
sova fram till ungefär 20.00-21.00.. och då hade jag inte somnat lätt ikväll.

Jag och Pierre gick ner till pizzerian och åt för jag blev så sugen på det. Det var gott
och jag blev jätte mätt och det är jag fortfarande. Så det är väl bra!
Jag ska sova hos Pierre inatt eftersom vi börjar samtidigt imorgon. Så ikväll ska vi
bara ta det lugnt och när han kollar på prison break ska jag passa på att plugga lite till.
Vill iallafall få VG på detta handelsprovet också men tror inte jag får det för detta var lite
mer invecklat än det andra vi har haft.

Vi hade datakunskap idag och vi håller på med powerpoint. Jag tycker verkligen att det
är otroligt svårt och förstår inte alls mycket av det. Jag läser och läser men jag fattar
ingenting ändå. Men jag ska inte ge upp ännu!

Jag och Mikaela ska snart fylla i våra "believe" tatueringar igen eftersom min har tappat
ganska mycket färg och har små små hack på vissa ställen, så jag ska fixa till det.
Jag har hört at det gör mycket ondare att fylla i så jag är lite nervös över det..

Det blev ingen solning idag för det första skulle jag egentligen jobbat men gjorde inte
det för jag hade ju så ont i mitt huvud.. men får väl göra det snart för det behövs!

Träffade Nille innan idag också, satt och snackade med honom ett bra tag.
Ja, vi snacka väl inte om något speciellt mer än hans rapar om luktar bajs!
men det var kul som tusan att prata med honom.

Imorgon ska jag och Mikaela åka till min underbara Caroline. Ska bli så skönt att träffa
henne igen! caroline, jag tror på dig och du är sjukt stark. jag älskar dig snäckan!

<3

gympan

jag är inne på Raggningsreplik.se! HAHA, åt vissa sitter jag och skrattar i minuter.
dem är så klockrena och så roliga, inget man använder i verkligheten men kul
att läsa ändå! tänk på dem stackarna som tar sidan seriöst.. herregud.
men jag skrattar och skrattar.

Skulle egentligen jobbat idag. Eftersom gympan börjar idag igen men jag har
jätte ont i huvudet och texten hoppar till ibland när jag skriver. Tror jag får börja
använda mina läsglasögon lite oftare, så nu åkte dom på! sitter här och ser
riktigt smart ut.. Men vet inte var jag har lagt mitt andra par, så ska leta efter
dom sen. får alltid sån panik när man inte hittar det man söker.
Tillbaka till gympan, jag tränar tjejer mellan 11-13 år TROR jag.
Dem är duktiga och jag önskar att vore lika vig som en del av dem.
Vi har haft jullov även på gympan men idag drar den igång igen och jag känner
inte för att gå dit när jag mår såhär.. så har ringt till syster och sagt att jag
inte kommer dit idag. och det var lugnt som tur var! lite synd att jag inte kan
vara där första gången, men kommer nästa gång :)

Jag har glömt min väska hemma hos Pierre igår, så måste dit idag och hämta
min väska där jag har mina handelsböcker i. För jag måste plugga som en galning
ikväll så jag förstår det. för det gör jag inte riktigt nu! men det fixar sig :)

caroline

Skin, skin som den sol du är, Låt hela världen se ditt vackra leende.
Jag säger Lys, lys som den stjärna du är. Du lyser upp mitt mörker
och jag känner du är med. Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig..

Sitter här på tåget ser hur meter blir till mil, Saknar jag din doft och
din vackra profil. Diggar din stil och sättet du är på.
Diggar din stil, ja du vet det bara är så, För det bara blev så,
vet du kan förstå.  Tror det finns en högre plan för oss två.
Känner när vi ser på varann,  Hur du håller i min hand.
Nu är vi långt isär, olika städer i vårt land. Värme som sätter mig
 i brand. Och jag känner hur du glöder min vän, passionen och
kärleken de växer med den. Kan vara mörkret där ljuset kommer
 sen. Svårt att ta farväl, svårt att va' isär.  Önskar mitt hjärta,
jag önskar du vore här, Jag önskar du vore här.


Skin, skin som den sol du är. Låt hela världen se ditt vackra leende.
Jag säger Lys, lys som den stjärna du är, Du lyser upp mitt mörker och
 jag känner du är med. Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig..


Försöker förklara, jag försöker berätta, Hur du lyfter mig, får en
 tung man att lätta. Försöker sätta ihop fast det inte riktigt går.
Värmen och kärleken läker mina sår. Tack för att du håller i mig
 när jag ostadigt står. Känner du förstår vad jag genomgår.
Tills vi möts igen sitter jag och räknar dar.
Du är speciell, för mig helt underbar.
Jag står kvar, to my insperation and my shining star.
To my insperation and my shining star.


Skin, skin som den sol du är. Låt hela världen se ditt vackra leende.
Jag säger Lys, lys som den stjärna du är. Du lyser upp mitt mörker
och jag känner du är med. Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig..



låter stämmer så bra in på min älskade vän caroline, kämpa baby <3


trollkarens hemlighet

kollade på trollkarens hemlighet hemma hos älsklingen. Det var ett program som inte imponerade
mig det minsta. det var segt och tråkigt och massor av torra skämt. någon som håller med?
och gud vad många trollkarer måste förlorat på detta dumma pogram, stackare.
Nu går ni i konkurrs och blir arbetslösa och får leva på soss.

nu var jag tragisk..


och nu ska jag sova eftersom det är skola imorgon och jag måste gå upp klockan sju..
oj, va tidigt! måste ställa in mig nu. skolan har ju börjat!!
jag skriver imorgon. kärlek till er ;)


en månad..

klockan är 15.40 och jag har fortfarande inte kollat på provet, detta är inte bra.
men jag ska ta tag i det när jag kommer till Pierre igen! för han ska ändå kolla på
fotboll och det tycker jag är tråkigt så då kan jag passa på att plugga lite.

Jag blev tillsammans med Pierre den 31 mars 2007 och det är snart två årsen.
jag trivs jätte bra med honom och vi kan hitta på massor av saker tillsammans!
han finns där när jag behöver glädje och tröst, han är unik. jag älskar honom :)
kärleken är fin om man tar väl hand om den och jag tar hand om min pojke så
mycket jag kan. även fast jag kan vara en satmara ibland, men han står ut ;)

vet ni? mina läppar håller på att bli bra igen! Jag behöver inte ta lepsyl så ofta längre.
och det är jätte skönt för jag hatar när mina läppar är torra.. det gör så ont!



idag var det en månadesen mina vänner krockade. Jag är så glad att Frida och Nille klarade
sig så bra! det är en lättad. Och att både Micke och Carro är på sin bättringsväg! det värmer
så skönt i mitt hjärta. Jag tänker på Caroline hela tiden, hon är en så stor del av mig. Vill att
hon ska vakna nu men samtidigt vill jag att hon ska få vila ut sig och må bra när hon vaknar!
hon är så stark och ger sina söta framsteg. En månad.. Det är jobbigt utan carro, jätte hårt.
Men jag vet hur hårt hon kämpar och jag vet hur stark hon är! jag tror på henne.
Och Micke som alltid är glad och dansar och går ner i spagat och allt, haha! med honom har
jag skrattat som bara den och haft jätte kul. Tur att ni har varandra där och ni kan ha det mysigt
tillsammans, ni är ju starka, vi vet det. Alla tankar går till er, allihopa. fortsätt vara starka!
caroline, jag behöver dig jätte mycket. Micke, jag vill fortsätta skratta med dig.
Frida, jag älskar dig hårt! Nille, jag är fortfarande din motor :)
ni klarar detta <3

seg söndag

sovit hos min älskling inatt och då blev det en hel del bråk så var rätt sur hela kvällen igår.
Men på dagen åt jag och Pierre på pizzerian, tog en kebabtallrik med mild sås!
åt nästan upp allt vilket är helt chockande eftersom jag brukar bara orka äta halva typ.
men det var fett gott! och efter vi hade varit och ätit gick vi in till min mamma för pierre skulle
köpa kaffe till sin mamma.

När vi kom hem till Pierre så kollade vi lite på tv och sånt sen skicka min syrra om vi ville
med till donken, och det tackar man verkligen inte nej till. jag älskar donken.
vi åkte dit och jag var inte hungrig när vi kom dit, så jag köpte bara en mc flurry med diam!

Roni kom vid tio tiden och så sov han också hos pierre.
Nu ligger jag bara i pierres soffa och tar det lugnt.. ska hem sen vid fyra tiden tror jag.
för jag måste gå ut med min vovve och börja plugga på handelsprovet.
har prov på tisdag och vet inte riktigt vad det handlar om.. men det fixar jag!
läser igenom det idag och imorgon fettar jag in det i huvudet sen sitter det fint på tisdag.

Jag vill ha sommar nu för detta kalla vädret är ingen hitt. man kan ju inte göra något kul ute
för antingen snöar det eller så är det jätte kallt och halt ute, gillar inte detta.
Mycket bättre med sommar då händer det så mycket mer och man har mycket roligare.
och man blir brun när man solar, nu kan man bara sola solarium vilket kostar pengar!
egentligen behöver jag sola solarium men måste spara pengar till den 15 mars ;) haha
men lite kan jag nog använda. kanske solar imorgon om jag har tid och lust då..
Men jag har svårt för att bli brun, måste sola hur länge som helst för det och då bränner jag mig.
oj, vilka stora problem jag har..



lördags morgon!

Jag kollat runt på massa av bloggar nu och alla har ju långt fint hår känns det som.
det är så orättvisst, varför kan inte mitt hår växa jätte snabbt och ha fina vågor?
Det är så orättvisst tycker jag.. Jag vill ha långt ljusbrunt hår med fina vågor i.

finns det något medel som gör att håret växer snabbare?
för det hade jag verkligen behövt!

är så trött på mitt korta vanliga hår.. VÄX NU! och jag tror inte att jag har
haft långt hår någon gång faktiskt. inte så långt som jag vill ha det.
eller jo, när jag har haft förlängning men det är bara jobbigt ibland..
man måste ha så mycket tålamod om man ska ha det.

men jag har haft massviss med hårfärger.


efter jag har varit hårmodell, lila rött hår som tvättades ut dirket.


blonda slinogr i mitt bruna hår, riktigt snygg faktiskt.


mörkbrunt nästan svart hår med orange/gula fält.


mörkbrunt hår som skimmra i lila.


jätte mörkt och jätte kort.


jätte blond och förlängning.


ljusbrunt med blond effektslinga.


en mysig röd ton.


mellanbrunt med blond effektslinga.


och nu ser det ut så här röd/brunt.


fredagskväll

fredagen är snart slut och jag bara snurrlar och har ont i ögat! rinner tårar från vänster
öga hela tiden. inte alls kul, har väl fått in smink eller något i det.. AJ, det är så irriterande.

Mikaela åkte hem med tåget för tio minuter sedan, vi kollade ju på let's dance och
åt mat tillsammans. Vi satt och väntade på nummer fem skulle dansa för det var ju
självaste blondinbella då! Och så kom hon och dansade, ja.. det var ju inte värsta dåligt
men inte jätte bra heller. Men jag tyckte hon var jätte fin i sitt lockade hår och fina kläder
och tusen lager smink. men tusen lager smink hade dem flesta.
och mojje va så söt i sitt lockiga hår, aw!! Sen var där en boxare som var snygg ;D

jag är inte så bra på att komma ihåg namn så skriver det jag kommer ihåg av dom.
Men mojje kommer jag lätt ihåg för jag kollade alltid på nicke&mojje när jag var mindre. 
jag älskar dom, dom var roliga och sjöng så man kunde sjunga med och gjorde knasiga saker.
om det hade startat igen skulle jag säkret kunna gå upp klockan nio på lördags morgon för
att kunna se det, heeeeeelt seriöst.

 Det är is över hela vår gata så när man går där får man gå väldigt försiktigt kan jag säga,
annars ramlar man. det är väligt lätt hänt men det har faktiskt inte hänt mig en enda gång i år.
ska väl inte säga för mycket för då händer det säkert och eftersom jag är rätt så klumpig i mig själv.

Mamma har tvättat massor med kläder till mig så orkar jag inte lägga in dom i garderoben.
Man ser inte så mycket i min garderob för när jag letar efter saker så slänger jag runt med
kläderna och när jag hittar det jag söker fettar jag bara in allt det andra igen.. 
så imorgon får jag väl ta tag i garderoben  och lägga in dem ny tvättade kläderna.

Min pojkvän sitter och lanar hos Roni så jag ska sova helt själv inatt också, det är ju hemskt!
Sover inte alls bra när jag inte har Pierre brevid mig. Vaknar från och till hela natten lång,
Så jag kommer antaligen sitta vid datorn till ögonen faller ihop på mig sen bums i säng
så jag somnar snabbt. annars ligger jag där och vänder mig i flera timmar.
Det är något av det jobbigaste jag vet, man ligger där helt  klar vaken och kan verkligen inte somna.
så tänker man att man ska somna men det går inte. mah

Jag saknar dig caroline, ingenting är detsamma när du inte är där.. Snälla, vakna snart.
Jag behöver dig! Jag och Mikaela kollade massa bilder sen vi var små och jag blev alldeles
glad i hjärtat. Du var redan hur söt som helst då och vi hade redan fett kul tillsammans på den tiden!
Så snälla gumman, forsätt kämpa och vakna snart. Det har gått snart en månad utan din röst och
det är verkligen hemskt. Jag tror på dig, det vet du om! forsätt vara så stark som du är.
jag kommer snart och hälsar på dig igen. Jag älskar dig min pingla <3


Min fina carro i skolan.


jag och fina carro spanar in något från rampen


såhär ser jag ut just nu, trött börjar jag bli.


Jag och snygging mikaela har väldigt bra fantasi tillsammans.


jag och frida utklädda till emos, vi skulle på halloweenfest.


jag, min carro och fridis innan ekebo för några gånger sen.


min carro i nian på vår gamla skola, hon är så fin!


jag och älskling hemma hos timmie för väldigt längesen!


jag och anna innan halloweenfest, hennes syster har sminkat oss.


min caroline var sessi som fan när vi inte hade något att göra :)


jag och amanda på biljardbordet på ozwald :)


jag ligger och steker i solen, åååh.. jag vill ha sommar!


Fridis och Karin på skolavslutningen i åttan. fina flickor!


BJ! BJ! haha, kommer ni ihåg tjejer? jag saknar er.


Spelade gitaurr hero hos johannes och rökte vattenpipa.


jag och chicko myser i solen.

mer bilder, men det kommer sen.
Puss

dagen

skolan till klockan fyra, inget speciellt med den. segt som fan för jag gick till klockan fyra..
men det var skönt att träffa evelina, sandra och maria igen för mikaela har jag träffat massa
men alltid kul att få träffa den lilla sötnosen också eftersom hon håller mitt humör uppe :)

Efter skolan så tvättade jag håret eftersom jag kände att det var äckligt som fan!
och redan nu känner jag att jag måste färga om det, det har blivit urtvättat dirr..
MEN jag har kommit överens med mig själv att jag inte ska färga det innan mars.
vilket är ett bra tag till! mitt hår behöver vila efter alla färgningar och skit.
  
vet inte om jag fortfarande ska ha det i rödaktigt eller färga det brunt.
vad tycker ni?

imorgon är det let's dance på tvn! Det ska jag och Mikaela se tillsammans och ha det mysigt.
eftersom blondinbella ska vara med och jag gillar inte henne så mycket, okej hon kan va fräck ibland.
men hon kan säga sjukt dumma kommentarer och verkar skämas för sin pojkvän, INTE BRA.
så vi ska försöka se henne göra så många tabbar som möjligt! vårt mål.

ska snart gå och sova, skolan imorgon igen ju.. Måste ställa in mig på det! gå upp tidigt och allt.
gillar inte det för jag tycker det är skönt att sova när man väl sover skönt. okej, det lät rätt logiskt?
men är faktiskt inte trött nu som jag brukar vara vid denna tiden.

CAROLINE, jag saknar dig så himla mycket nu men jag blir så glad över alla dina framsteg.
men vill att du ska vakna nu ju!! vill berätta allt för dig, har så mycket att säga till dig. tänker på
dig hela tiden, kan inte sluta en sekund.. men du ger mig kraft och hoppas vi ger dig massor!
så mycket som du behöver. Jag pratade med Nille innan och har en bra sak att säga till dig som
du kommer bli alldelse varm i hjärtat av! ska säga det till dig nästa gång jag kommer så du får
hålla dig ett litet tag till, hihi. Vet hur nyfiken du kan vara men du är så himla bra alltid, alltid.
du är envis och jätte stark, kom igen nu! jag behöver verkligen dig jätte mycket.
Forsätt vara du och vara såhär stark som du är, jag älskar dig <3



skolan

jag måste såklart till skolan imorgon, även fast jag inte vill..
orkar inte med tusen frågor, nej verkligen inte!
så snälla, fråga inte för mycket.. det är redan jobbigt.


Den 15 mars ska jag och mikaela plåtas ;)
modell för en dag, det du!


top model

NU, börjar top model och det ska jag bannemej se.
det är fett bra och jag älskar det.
skriver mer sen, puss

torra läppar

Jag har jätte torra läppar och det gör jätte ont.. svider som bara den!
ska bara orka gå och hämta lepsyl.

Just nu gör jag banan i ugnen med maraboo chocklad :)
mums, det ska bli jätte gott. längesen jag åt det förstår ni!
brukar göra det på sommaren i grillen.

Lovet har gått jätte snabbt, för snabbt. man hinner aldrig göra något!
men höjdpunkterna var att få träffa min carro, hon är så stark sååå.
och att få umgås med pierre och mikaela har varit bra :)

Carro, jag älskar dig och behöver dig så mycket. Fortsätt kämpa och
vara så stark som du är! dina framsteg är så braaaaa, vill att du ska vakna nuu..
men det får ta den tid det tar, bara du blir bra gummsi. jag saknar dig!
du & micke klarar detta tillsammans, ni är ju så kära <3
fortsätt kämpa baby, jag tänker på dig hela tiden.

Caroline & micke

Jag och Mikaela åkte till caroline.

Så skönt att få se dig gumman, dina framsteg oh gud vad dom värmer skönt i hjärtat.
Skrev i din fina bok, snart är den ju slut! och höll dig i handen och sånt mysigt. Känns
så bra att få sitta hos dig, vill vara hos dig hela tiden. Alla mina tankar går till dig :)
Du är så fin och så himla stark. forsätt kämpa min tiger, jag älskar dig gumman <3

Vi gick även in till Micke för att träffa honom, jag har inte träffat honom sedan olyckan..
Så jag gick in till honom och stod rätt tyst, men hoppas du hörde mina tankar :)
du såg ut att sova skönt iallafall! Skrev även i din bok, hihi. Du och din flicka klarar
detta tillsammans, ni är starka ihop. forsätt kämpa du också <3

 

lot of love


<3

min vovve fryser, han va lite sjuk och hade kräkits.
så vi stoppa om honom så fint :)


chicko

Precis varit ute och gått med min vovvis, han fick ha på sig sin jacka!
en blå jacka, som är jätte söt men han hatar den. han springer runt och tar
jätte små steg för han tycker den är ivägen. men det är kallt ute och jag vill
inte att han ska frysa! men jag frös, när man drog in i näsan kändes det
som allt hade frösit till is, haha. men det är ju januari!



carro!

idag är jag på bra humör! jag vaknade klockan kvart över elva hos älskling.
sen ringde pappa och fråga om jag ville ha skjus hem för han var ändå ute och körde.
så han hämtade mig dirr. När jag kom hem åt jag frulle och oboy, gott gott! :)

Nu sitter jag här och kollar allt möjligt, bara tar det lugnt. ska snart bränna en ny skiva
som jag ska ha med mig till caroline! för hon behöver ny musik att lyssna på =) ..
jag och Mikalea ska åka till caroline vid tre tiden och sitta hos henne.
ska bli så skönt och kul. vill att du ska vakna nu!!

igår så åt jag och älskling räksallad hemma hos mig sen gick vi hem till honom och
kollade på två filmer och tog det mest  lugnt. Vi åt lite ostbricka också! sen vid elva tiden
så blev jag jätte sugen på godis så vi tog på oss mössa, vantar och jacka och gick till statiol.
där köpte jag två påsar nappar! som tog slut på en kvart.


måndag

Då var det måndag och skolan närmar sig som fan.
varför börjar man på en torsdag? kunde börjat om en vecka!
onödigt att gå två dagar i skolan och på torsdag går jag till fyra.

måste bara berätta att jag var på donken två gånger igår haha.
viljan gick igenom wiho. så jag åt och åt och åt upp allt!
typ första gången, brukar aldrig palla annars men nu gjorde jag.

jag och pierre vaknade inte från tolv idag, det är sen för mig.
så jag hinner inte med klockan idag! mah..

imorgon ska jag och mikaela in till caroline tror vi.
vi ska ringa hennes mamma sen idag och se så det går bra!
jag vill träffa henne nu, carro carro carro <3

jag och mikaela ska göra sån "modell för en dag" det ska bli fett kul!
ska göra det i mars, jag längtar redan. kommer bli så spännande och kul.
wiiiii!

4 januari 2009

idag är det söndag och jag vill verkligen till donken!
vill det jätte mycket, bara fetta pommes och en hamburgare. men nej, ingen vill köra dit mig ..
  min syster och sickan ska fiska genom ett hål i isen? det kan väl inte vara så jävla kul.
dom kan ta en mc fish på donken istället, låter myyycket bättre och roligare!

skolan börjar på torsdag, jag vill inte dit! jag vill till klassen men inte till skolan kan jag säga.
vi har ett matteprov och ett idrottsprov som bara ligger och väntar på att få slakta oss.
och matte, jag HATAR det! mitt värsta ämne, usch och fy och blä..
sen kommer jag bara sakna carro hela tiden, inget kommer bli sig likt när hon inte är där :(
allt kommer kännas knas och tyst och tråkigt.. men Mikaela hjälper iallafall mig!
tur att hon finns där för mig :)

Jag ska till min underbara vän caroline på sjukan minst en gång till innan skolan börjar.
för hon ger mig kraft och ork att hålla humöret uppe! sist jag var där med mamma var det
inte lika lätt att prata med henne, det var mycket lättare att åka dit med Mikaela.
så jag och Mikaela
ska till caroline innan skolan börjar! hoppas caroline vaknar snart, saknar henne så mycket..
går och är orolig hela tiden, vakna vakna vakna! jag behöver dig <3

Pierre ligger fortfarande och sover i min säng här brevid, jag orkade inte ligga kvar mer så jag
satt mig vid min dator istället, sysselsättning till max!
vet inte vad jag ska göra idag, vill faktiskt göra något.. kan bli segt att ligga stil för mycket för mig.
jag måste hitta på något nu snart! ja just det.. jag ska städa hamsterburen idag >.< inget man vill!
det är tråkigt och pierre blir sur  om jag gör fel, haha. så ibland får han göra det själv för jag är
mest ivägen. låter bra för mig men tråkigt för honom!

           

<3



åh, jag saknar dig som fan. vakna!! <3

vänskap

mina tjejer, det är vi det ska vara! vi vet det <3

caroline,  du klarar detta. jag finns för dig
hela tiden, tänker på dig. dag som natt,
du är så stark och envis! vi har 11 års vänskap
tillsammans och så roligt alltid. kom igen!

Mikaela, du är mitt lyckopiller. när jag mår
som sämst vänder jag mig till dig och då
får du mig på bättre humör, jag älskar dig.

Maria, du och dina små söta kommentarer.
jag gillar dig skarpt, även fast vi inte kommit
så nära! men vi kan prata om allt tillsammans.

Sandra, du är helt galen. säger dem mest sjuka
sakerna och skrattar åt allt! jag gillar dig väldigt
mycket. hoppas du ger oss mer tid i framtiden :)

Evelina, varför har du inte bättre självförtroende?
du är så söt och snäll och sjunger som en gud.
jag finns för dig och lyssnar, det vet du om! <3


ni tjejer, ni har fått mig att bli snäll. haha! helt allvarligt jag kunde vara
riktigt dom i huvudet ibland men ni har ändrat mig till en bättre. ni
betyder väldigt mycket för mig, tack för ni finns där <3


MAH

Nej, jag har så tråkigt så det går inte..
Snart går jag ut och går helt ensam i mörkret. okej, där ljög ja..
det kommer jag aldrig att våga. MEN JAG VILL HITTA PÅ NÅGOT DIRR!

Jag har fått en blåsa i munnen som gör så ont. jag hatar blåsor..
mah - vill bara ha bort den.

och jag vill att caroline ska vakna och må bra och slippa lida av detta..
hon klarar detta, jag känner det i mitt hjärta. men jag vill ha henne hos mig nu!
hon är en av mina bästa vänner, känns sjukt att inte kunna ringa och träffa henne
när jag vill.. men det är otroligt skönt att få träffa henne, hålla henne i handen, prata
med henne för jag vet att hon hör vad jag säger. och känna hon röra sig, det är underbart.
kan inte beskriva känslan, men ah. min och hennes vänskap växer till något bättre
hela tiden! jag vill att hon vaknar upp nu så jag kan berätta hur mycket jag älskar henne
och hur mycket jag tror på henne. hon är bäst.

fredag?

årets segaste fredag
ha ha


caroline <3

Kom nyss hem från carro och familia.

På familia hittade jag två bh:ar från changes, dom va fina!
tack så mycket pappi :D

sen körde vi in till helsingborg där carro ligger nu för jag ville
så gärna träffa henne. Så vi åkte dit och där låg hon och såg
ut som hon sov :) skönt att få se henne! hon är sig lik.
höll henne i handen och skrev i boken och lite sånt!
hon är så enormt stark, fyyy så stark! du kommer klara detta.
jag känner det på mig, du är den envisaste så du ger inte upp!
jag tror på dig som fan. och så gjorde du miner med din mun.
då blev jag glad i hjärtat, såg nästan ut som du ville skratta ibland.
Jag och Mikaela ska snart in till dig igen, inom dom närmsta dagarna.

Ikväll..
jag ska äta pizza med mamma och pappa och sen får jag se vad som händer.
jag kanske ska till åstorp och mysa med emilia. kolla film och sånt! hihi <3
inte säkert ännu, men fårse vad klockan blir först.

2 januari

inlägget som jag skrev igår kom inte upp så det kom nu.
så ni vet, jag är inte en dag efter..

Mamma och Pappa hämta mig hos Pierre klockan 12 typ
och nu är jag hemma och sitter bara här vid datorn!

Fredag idag, så vad händer?
Pierre ska vara med sin kusin och ingen vill hitta på något
med lilla mig idag :( taskiga, bajs.

jag vill äta på donken, det är jag jätte sugen på. så kan jag inte
vara 18 år och ha körkort och en bil med gratis bensin till?

när jag får körkort kommer jag vara så snål så jag tror att jag
aldrig kommer ha bensin i bilen. för jag är van vid att åka for free
med mamma och pappa och josse. så det kommer bli hårt för mig!
haha, men jag får väl försöka klara av det på något sätt.


1 januari 2009

nytt år nu! och ett fett inlägg från nyår kommer när jag har mer tid.

ja men nytt år, jag har ett nyårslöfte- jo det är sant.
jag brukar aldrig ha det någon gång men i år kände jag för det.
men det är inget sånt typ "jag ska inte äta godis" eller så...
det är faktiskt att jag ska ta vara på mina vänner och visa att
jag finns för dom, för allt kan vända på några sekunder.
så jag ska vara en bättre vän helt enkelt.
eller försöka iallafall ;p

idag fyller min lilla pappa år, 43 år.
han ska få födelsedagspresenten lite längre fram :)
så hoppas han blir glad. han ska få någon speciell fiskesak
eftersom han älskar att fiska så blir det nog bra.


nu sitter jag hos pierre och kollar E.T, den är så söt.
och sorglig.. :(

inte mycket kvar på lovet nu, jag vill ha längre lov! vafasen.
man hinner ju inte göra något mer än sova, men det är skönt.
så tror att det blir sova resten av lovet också ^^

Caroline, jag är så glad för du kämpar så hårt! jag saknar dig :(
tänker på dig hela tiden, kom igen. vakna snart så vi kan ha så kul
som vi alltid har! 11 års vänskap, kom igen. vi har mycket kvar!
jag älskar dig caroline, vi ses snart igen :)

RSS 2.0