livet är bra

Jag har en fantastisk pojkvän. Jag har vänner som är galnare som gör mig galen, mest tänker jag på amelie och johanna. saknar dom! hoppas jag träffar dom snart. dom har varit borta i en hel vecka nu i turkiet, utan mig. för jag kunde inte följa med för jag skulle jobba och tjäna cash. men, nu i helgen är det helsingborgs festivalen och jag vet att jag ska dit med dom. det kommer bli skit bra. sen har jag börjat prata med en gammal vän igen, amanda. vi har haft det lite struligt mellan oss nu i drygt ett år men amanda slog handen i bordet och tog tag i kontakten igen, vilket jag tycker är bra. sen har jag även börjat prata lite med emmie som jag också haft trubbel med i drygt ett år, i samma veva som amanda. men jag saknar en vän, sarah. min myra. 

sitter och kollar på sista minuten resor, jag måste få åka utomlands. inte varit utomlands på hur länge som helst. så jag har frågat min pojkvän om vi ska ta en sista minuten i slutet av augusti, början av september. hade varit as gött.
men måste bara få ta ledigt från skolan, men tror inte det ska vara några problem. får läsa ifatt det jag missar, om jag skulle missat något liksom.

här sitter jag

här sitter jag och mår bra, timbuktu spelar från mina högtalare och jag sjunger med. han är grym. snart var denna tisdagen slut, jag har hunnit med en del. varit i hässleholm och lämnat in min iphone, har tappat den i marken så har sprickor över hela fram skärmen, hoppsan! mindre kul. så nu är den på lagning och jag har en älskad lånemobil. fy vad det är svårt att skriva med T9 när man är van vid en iphone, faktiskt. sen skulle jag in på frisörtjänst och fixa blonderingspulvar och väte men där var sommarstängt. så sorry alla mina miljoner kunder, ni får vänta med att bli ljusa om skallen. sen har jag jobbat, som alltid..


a

grattis på födelsedagen

bra fredag

Jennifer hängde med mig till hässleholm så jag fick köpt lite skit! ett as snyggt linne blev inhandlat. men det får ni inte se nu. och massa annat skit köpte jag också.

nu ska jag åka till klippan och festa! ALL IN för vicki som fyllde 18 år igår. ska bjuda henne på en bra utgång! (;




FREDAG

idag är det fredag och fest. ikväll går jag all in för att ge vicki en bra 18 års fest! ska bli skit kul faktiskt. utgång till helsingborg och mer än så är inte planerat.

jag måste faktiskt iväg och shoppa, men inte själv. så offra er

tiden går sakta

tiden går sakta, jag har bara varit vaken i typ en timme. redan hunnit äta själv och kollat ett avsnitt av hellcats. och sarah är fortfarande inte vaken så tror nästan att jag fixar till mig lite och går ner i regnet och väcker henne! tror inte hon kommer tycka om mig. men jag har tråkigt hemma!

godmorgon världen

Jag vaknade precis, klockan är halv tolv. jag har sovit länge, varför vet jag inte. jag kollar ut genom fönstret och det är ruggit dåligt väder. kul? inte det minsta.. så jag orkar inte välja kläder eller göra vid mig än. och sen måste jag göra mat och det är tråkigt att göra mat till bara sig själv, gnäll gnäll gnäll. hoppas sarah vaknar snart så vi kan hitta på något. tråkigt att vara ensam. men sarah kommer inte vakna innan klockan 14. så vad gör jag under tiden?

sover ensam

för första gången på väldigt länge ska jag sova ensam. annars har jag alltid en av mina vänner eller min fina pojkvän bredvid mig i sängen. men nu ska jag sova ensam inatt, helt ensam också. Mamma och pappa är inte hemma, josse bor typ hos sin pojkvän David. Inte ens min sötis chicko är hemma, han är med mamma och pappa i torekov. så jag är HELT ENSAM.. men det ska väl gå bra, eller? skit trist i vilket fall som helst. Gillar inte när det är tyst, visst kan det vara skönt ibland. men jag gillar inte det oftast, så jag sitter och lyssnar på kapten röds nya skiva. den är grym, skönt gung i den.

Klockan ett idag gick jag hem till sarah och väckte hon&timmie. Vi spelade lite wii, mario kart och monopol. jag förlora stort i monopol, illa. men otur i spel och tur i kärlek kan väl stämma bra där? Efter det så åkte jag till klippan och hjälpte till på Hard rock salong. Där var lagerutförsäljning ikväll. Så frida lärde mig lite om försäljning och jag lärde mig även mycket om olika produkter som säljs på salongen. så ska bli en höjdare på det där och dra in cash som fan i framtiden. Efter jag varit på hard rock salong så följde jag med josse&david till donken i örkelljunga. så blev en mc feast, gött var det. Sen åkte jag med johanna och amelie till perstorp, hade även med oss en lång hårig chiuahua som hette gizmo. JÄTTE SÖT! efter vi luffat runder ett tag åkte vi hem till fidde, han bjöd på mat. livet var gött och jag blev mätt, sen starta dom film. hatar kolla film när man inte alls vill kolla film. men dom skulle tvunget se så jag fick ligga och sura i mitt hörn..



hos myrann

tjenix. ligger hemma hos myrann nu och kollar lite rundor på nätet, har även tvn igång ifall det kommer upp något viktigt. Santo står på ballkongen och lurar, han vågar inte gå in. går två steg sen tre tillbaka och piper lite.. vet inte vad som har slått i hans huvud. han ser väl spöket som springer rundor här på nätterna och håller sarah och timmie vakna. inte alls snällt, om jag får säga vad jag tycker. så sarah har ju lite tur att hon jobbar natt denna veckan så hon slipper spöket gun denna veckan. jag vill också vara här en gång när det spökar lite, tycker sånt är sjukt intressant. men ganska jävla läskigt också. hade nog kunnat skita i brallan.

ikväll ska jag umgås med min pojkvän, vi ska hyra film och mysa. ska bli bra! när man talar om trollen så ringer han. så nu kan jag inte skriva mer, synd va?

TISDAG

Tisdag, Jag och amelie gick upp runt halv tio då hon körde till jobbet. hon började klockan tio! Då gick jag hem till farmor en runda där mamma och pappa också var. Sen åkte jag och mamma ner i byn och fixa middagen. Det har jag hunnit göra idag och klockan är bara tolv. inte illa pinkat va?

Tror jag ska umgås med min myra i eftermiddag, hon sover fortfarande eftersom hon jobbar natt denna veckan. Bud på att ringa och väcka henne men då tror jag inte hon är så glad på mig längre. Vi kanske ska till badet, jag är lite sugen på det. men får se hur vädret blir fram emot eftermiddagen.

förresten så har jag tatuerat mig igen. lite sen på att berättade så här offentligt, men det var dags nu kände jag. Jag har skrivit "fri som en fågel" på mina revben. Jag är nöjd med den! budskapet också. Men fyfan vad det gjorde ont att göra den, jag brukar inte klaga annars över att tatuera mig men detta var INTE skönt. fast tatueraren tyckte jag var jätte duktig för jag låg helt still hela tiden, det hade inte han gjort när han tatuerade sig där. Det bevisar ju bara ännu en gång hur jävla hård och cool jag är. så nu måste jag börja planera min nästa tatuering, jag vill göra en stor någon gång. måste bara fixa rätt motiv också. Har en kusin som är sjukt grym på att rita så har bett henne att måla upp en idé. 




bra brudar

jullebulle var nyss här och umgicks med mig ett tag. kul! snackade massa skit och slängde massa skvaller på varandra, sånt som brudar gör. är det ovanligt att tjejer säger brudar? fick jag höra idag. att dom tyckte det var nice att jag sa brud när jag själv var en brud. nåväl, mycket konstigheter här i världen.

Nu är Amelie påväg hit, hon ska sova här inatt. klarar mig inte utan min söta örkelljunga bor! johanna&amelie in my heart forever.

en hel helg med johanna



i fredags kom johanna hem till mig och vi åt tacos, gick ut med sarahs hund och hade inget planerat. jag kom med ideen att dra ut i helsingborg så det gjorde vi! Hade en toppen kväll. Var hemma runt halv fem då vi gick och la oss direkt när vi kom hem. Lördagen var sen kommen, sov tills halv ett. Vi gick ut med min hund chicko sen skulle vi åka och sola. men när vi kom fram till bälinge så var där ENDAST barnfamiljer och gamlingar, då är det inte kul att steka. så vi körde vidare till någon sjö i åsljunga. när vi kommer fram går solen i moln så det blev inte så värst mycket solande.. 

sen tillbaka till perstorp. fest stod på schemat igen, överrasknings fest för fridolf för han fyller 20. lyckat som fan! hade skit kul, johanna hade jag fortfarande vid min sida då. Senare fram emot kvällen drog vi till helsingborg igen. hade en lika amazing kväll som fredagen. shufflade igenom allt, vi är skit bra på shuffla. så om någon vill lära sig så kan vi ha en kurs för 1000 kronor i timmen. värt pengarna, verkligen. Denna natt kom vi hem från fyra tiden och då knackade vi på uppe hos victor där min pojkvän också var. Sen somnade bra där! Sen var det söndag, inte så gött? hård helg. vi tog det lugnt hela dagen och grillade ett gäng längre fram emot kvällen. JO, jag och johanna vann massa pengar i en spelmaskin också. skit grymma, killarna vann ingenting. eller jo, bobby vann 30 kronor om det räknas. sen körde johanna hem. saknade henne dirket. jag och pierre åkte hem till honom och sov! 

Idag har jag jobbat 07.45-13.00, cash is king right? men denna veckan är den veckan jag är ledig mest på hela sommaren. Jobbat idag och jobbar lördag och söndag. så nästan hela veckan är free. sen jobbar jag 3 lördagar i rad nu framåt, inte lika gött.



resultatet på håret



från detta till...



JAG ÄR SJUKT NÖJD. frida är riktigt grym!

hard rock salong

Idag ska jag åka till Hard rock salong, frida ska färga mitt hår. som jag har längtat efter över en månad! Men där är lång väntekö bara för dom är så jävla grymma. om man vill ha det bästa så får man ju stå ut, ellerhur? så idag bytar jag hårfärg. från rött och försöka få jordgubbs blont. lets go!

pomeranian







SÅHÄR söta är hundrasen jag ska köpa mig, om ett år. eller när det blir! men jag ser fram emot det. försökte lägga upp bild sist jag skrev om hunden men det gick inte alls bra då. så här kommer bild på sötisar

-
Idag ska jag jobba, jag börjar klockan 12 och jobbar tills 20.15. Jag längtar tills jag får min första sommarlön, det ska bli gött! inte alls en aning om hur mycket jag tjänat. annars brukar jag sitta och räkna ut det när jag inte har något bättre för mig men inte orkat göra det denna gången, denna gången får jag det som en överraskning, hoho.

Fram tills på fredag så passar jag min systers hund, lilla molly! Ganska roligt faktiskt, lite mer fart i henne än i chicko. min gamle chicko. men lika go är han för det.



RSS 2.0